Вим'я - рецепти приготування

Деякі цікаві страви з яловичого вимені - рецепти приготування
Загальне правило.
Вим'я має специфічний смак і запах, тому зазвичай готується окремо, рідше - з іншими субпродуктами. У будь-якому випадку, перед приготуванням вимені слід вимочити його в холодній воді протягом мінімум 3-х годин (а краще 12-ти). Потім промиваємо цей продукт і можна готувати.
Смажене коров'яче вим'я - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимочене і промите вим'я великим шматком (шматками) зваримо з цибулею і спеціями до готовності протягом мінімум 25 годин. Трохи остудимо вим'я в бульйоні, витягнемо і наріжемо шматками не товщі 1 див.
Приготуємо тісто (це таке в'язке тісто) із суміші борошна та яєць з додаванням молока, пива або води.
Вмочуємо скибки вимені в кляр і обсмажуємо на добре розігрітій сковороді до коричнево-золотистої скоринки з обох сторін. Сервірувати можна з будь-яким гарніром (бобові, картоплю, рис і ін). Обов'язково подаємо до вимені гострий ароматний, часниковий або часниково-лимонний соус. Можна гострий томатно-часниковий. Для кращого засвоєння добре подати столового вина.
Котлети з вимені - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимочене і промите сире вим'я пропустимо через м'ясорубку, також перемелем луки хліб, попередньо розмочений у воді або молоці. Додамо яйця, спеції, трохи присолим. Формуємо котлети мокрими руками і обсмажуємо з обох сторін. Подаємо з гострим соусом.
Гуляш з коров'ячого вимені
Інгредієнти:
Приготування
Вимочене вим'я обсушуємо, ріжемо дрібними шматочками. Пасеруємо цибулю в казані, додаємо нарізану субпродукт і тушкуємо до м'якості з додаванням спецій, при необхідності підливаємо воду і помішуємо. В кінці процесу додаємо томат-пасту і часник.
Пряне смажене коров'яче вим'я в мексиканському стилі
Інгредієнти:
Приготування
Вимочене вим'я виварюємо в бульйоні, витягаємо і нарізаємо великими скибками. Змішуємо маринад: часник і червоний

Рекомендуємо добрі рецепти

Тілапія - рецепти
Багато люблять тилапию за ніжне нежирне філе, яке можна готувати, навіть дотримуючись дієти. Але з цієї рибки можна приготувати і далеко не дієтичні

Котлети з манкою
М'ясні, рибні, овочеві, грибні або змішані котлети можна готувати з додаванням манної крупи. До того ж до такої страви не обов'язково подавати

Як посмажити печінка на сковороді?
Напевно всі знають, наскільки корисна печінка, багата вітамінами і амінокислотами. А ось як її приготувати, щоб було не лише корисно, а ще й смачно?

Котлети з нирок
Страви із субпродуктів люблять не всі, але якщо як слід їх приготувати, то вони сподобаються і самим вибагливим їдцям. Зараз ми вам розповімо, як

Маринований мова
Телячий, яловичий або свинячий язик - це смачний делікатесний продукт, який, зазвичай, подають до святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про

Гуляш з курячого філе
Гуляш - це угорське національне блюдо, яке відноситься до категорії густих супів. У класичному варіанті його готують з молодої яловичини. Але можна