Як замаринувати імбир?

При виборі імбиру зверніть увагу на його зовнішній вигляд. Нам потрібен тільки свіжий корінь, так як тільки його можна добре замаринувати. Відповідний коренеплід легко обчислити - шкіра рослини буде напівпрозора, рівна, її можна зішкребти нігтем.
Як замаринувати корінь імбиру?
Інгредієнти:
Приготування
Імбир очищаємо від шкірки, нарізаємо тонкими скибочками. Для найкращого результату можна використовувати звичайну овочерізку. Пластинки імбиру засипаємо сіллю і залишаємо настоюватися Далі займаємося маринадом. Змішуємо рисовий оцет, цукор і сіль, ретельно перемішуємо. Тепер нам потрібно його трохи поварити на повільному вогні до тих пір, поки сіль і цукор повністю не розчиняться. Промиваємо імбир від солі і заливаємо маринадом. Після того, як страва охолоне, ставимо всю масу на слабкий вогонь і варимо протягом 30 хвилин. Потім перекладаємо вміст каструлі в скляну баночку і ставимо його в холодильник на 6 годин. Якщо ви хочете ще щільніше наблизитися до традиційної японської кухні, спробуйте пофарбувати креязикай імбир в звичний рожевий колір. Для цього вам знадобиться шматочок звичайного буряка. Додайте його в баночку з маринованою коренем. Буряк трохи пом'якшить гострий смак імбиру.
Тепер ви знаєте, як замаринувати імбир будинку, але і це ще не все. Багато шеф-кухаря при виготовленні маринаду використовують алкоголь для більш витонченого смаку і запаху. Вам знадобиться лише пара ложок терпкого напою, однак смакова есенція зміниться при цьому до невпізнання.
Як правильно замаринувати імбир, використовуючи алкоголь?
Інгредієнти:
Приготування
Імбирний корінь промиваємо і очищаємо від шкірки за допомогою овочерізки. Далі варимо його в киплячій воді не більше хвилини. Після сушіння нарізаємо імбир тонкими пластинками і кладемо з скляний посуд. Приступимо до виготовлення маринаду. Змішуємо саке, цукор, сіль і вино і кип'ятимо. У завершенні додаємо рисовий оцет і заливаємо імбир. Майже готову страву прибираємо в холодильник до тих пір, поки імбир не стане рожевим. Подавати закуску можна до суші, страв з риби, до роллам, м'ясних страв і додавати в різні салати для посилення смаку. Не забувайте, що надмірне вживання маринованого імбиру має негативні наслідки у вигляді проблем з кишечником!
Так як зараз найбільш замаринувати імбир стало завданням вкрай простий, прийшов час познайомитися не тільки зі смаком заморського страви, але і з його перевагами.
Отже, маринований імбир:

Рекомендуємо добрі рецепти

Імбир дітям
Імбир - дивовижне рослина, здавна відоме своїми цілющими властивостями. При правильному притінення воно здатне позбавити від багатьох хвороб і

Маринад для креветок
Маринування - це відмінний спосіб отримати ніжне і тане в роті м'ясо морепродуктів. Витримані в маринаді вони більш корисні і поживні. Сьогодні ми

Як правильно заварити імбир?
Імбир дуже часто і небезуспішно застосовують для приготування різних напоїв, що сприяє поліпшенню обміну речовин і подальшого схуднення.

Імбирний чай з лимоном
Імбирний чай - корисний і смачний напій, який використовують для профілактики простудних захворювань, а також у боротьбі із зайвою вагою. І сьогодні

Імбирний чай з корицею
Імбирний чай - корисний напій, який розслабляє нервову систему і зміцнює імунітет. І сьогодні ми розглянемо декілька цікавих варіантів його

Гриби по-корейськи
Багато хто з нас пробували моркву, капусту та інші овочі, мариновані на східний манер. А чи знайомі ви з грибами по-корейськи? Ні, тоді давайте