Як робити кляр?

Як робити тісто для курки?
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо жовток, спеції і горілку, додаємо борошно і ще раз перемішуємо. Потроху вливаємо вино, поки тісто не стане потрібної консистенції.
Як правильно робити кляр з сиром для риби?
Інгредієнти:
Приготування
Злегка збиваємо яйце з перцем, сіллю та сушеною зеленню. Додаємо сухе вино і знову перемішуємо. Поступово всипаємо борошно, до потрібної густоти тіста (приблизно, як густа сметана повинно бути), перемішуючи. Далі додаємо тертий сир і знову все перемішуємо. Кляр готовий.
Як зробити кляр без яєць?
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо куркуму, борошно і чорний перець. Дрібно нарізаємо петрушку і додаємо її до суміші. Додаємо пиво і перемішуємо міксером в однорідну масу.
Як зробити хрусткий кляр?
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо виделкою білок з сіллю. Вливаємо холодну воду (а ще краще крижану), додаємо борошно і крохмаль. Все добре перемішуємо. Якщо тісто вийшло занадто рідкий, можна додати трохи борошна, якщо надто густий, то виручить холодна вода.

Як зробити кляр для кальмарів?
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйце зі спеціями, додаємо пиво і борошно. Все збиваємо з допомогою міксера (блендера).
Як робити пивний кляр?
Варіантів пивних кляров чимало, і вище були наведені деякі з них. А ось ще один варіант приготування пивного кляру.
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо жовтки, пиво, масло і борошно. В окремому посуді збиваємо білки, додаємо до суміші, солимо, додаємо карі і все ще раз збиваємо.
Як зробити кляр для фруктів?
Фрукти теж можна готувати в клярі, причому варіантів таких кляров маса. Ось тільки парочка, але у ваших силах придумати щось своє.
Кляр для фруктів №1
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлюємо жовтки від білків. Збиваємо білки до білої піни. Жовтки змішуємо з маслом, молоком і борошном. Додаємо сіль і збиваємо суміш до однорідності. Якщо хочеться зробити кляр більш повітряним, то зараз саме час додати трохи розпушувача. Потім акуратно додаємо білки і знову перемішуємо.

Кляр для фруктів №2
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлюємо білки від жовтків. Змішуємо борошно, жовтки, сметану, сіль і цукор. Збиваємо масу до однорідності. В окремому посуді збиваємо білки до білої піни. Обережно вливаємо білки до суміші і все ще раз збиваємо. Якщо з якоїсь причини сметану ви використовувати не хочете, то можна замість неї використовувати йогурт. Такий кляр вийде ще смачніше. А більш пікантним його допоможе зробити не якийсь йогурт, а саме фруктовий.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як робити тісто для риби?
Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді

Як приготувати рибу в клярі?
Риба в клярі - завжди дуже смачне і ароматне блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Хочете пригостити близьких ніжним і корисним стравою? Тоді

Кляр для риби - рецепт
Кляр - рідкувате тісто на основі яєць з додаванням борошна, молока (або кефіру) спецій і солі. І сьогодні ми розповімо вам декілька варіантів кляру

Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для

Пивний кляр
Кляр - це просте рідкувате тісто, в яке вмочують продукти перед обсмажуванням на сковороді, завдяки якому вони покриваються соковитою хрусткою

Кляр з майонезом
Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні