Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Кляр з майонезом

16-03-2015, 14:49
1 203
Кляр з майонезом
Кляр - рідке тісто однорідної консистенції, з допомогою якого будь-якого продукту можна надати оригінальність і соковитість. Його можна робити на пиві, молоці, сметані і т. д. А ми розповімо вам, як зробити кляр з майонезом.

Рецепт кляру на майонезі


Інгредієнти:

  • майонез - 200 г;

  • яйце - 4 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • борошно - 5 ст. ложок;

  • спеції.


  • Приготування
    Для приготування кляра для м'яса з майонезом спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти. Чистимо цибулину, промиваємо і дрібненько шаткуємо ножем. Яйця розбиваємо в миску, додаємо трохи солі і ретельно збиваємо все міксером до пишної однорідної стану. Тепер кладемо домашній майонез , додаємо подрібнену цибульку, перемішуємо ложкою і всипаємо поступово, невеликими порціями, просіяне борошно. Швиденько замішуємо густоватий кляр, що нагадує по своїй консистенції сільську сметану.

    Кляр з майонезом для курки


    Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • мука - 4 ст. ложки;

  • спеції;

  • майонез - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Перемішуємо сіль з яйцями, додаємо майонез і кидаємо за смаком приправи. Потім поступово всипаємо просіяне борошно і розмішуємо тісто до однорідного рідкого стану. Після приготування тіста макаємо в нього шматочки курячого філе і обсмажуємо до рум'яної скоринки в рослинному маслечко. Блюдо виходить смачним, хрустким і дуже ніжним. Готові шматочки викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню.

    Кляр для минтая з майонезом


    Інгредієнти:

  • майонез - 130 мл;

  • борошно - 1 ст.;

  • яйце - 2 шт.;

  • вода - 05 склянки;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, курячі яйця розбиваємо в глибоку тарілку, додаємо майонез, спеції і за допомогою міксера гарненько перемішуємо. Потім вливаємо воду і поступово починаємо всипати борошно. Тепер солимо кляр за смаком, знову перемішуємо, потім нарізану рибку і обсмажуємо на сковороді з усіх боків.

    Кляр для кабачків з майонезом


    Інгредієнти:

  • часник - 3 зубчики;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • майонез - 100 мл;
  • Кляр з майонезом

  • спеції;

  • зелень петрушки і кропу - за смаком.


  • Приготування
    Яйце в мисочці змішуємо з борошном і спеціями. Видавлюємо через прес очищений часник, кладемо майонез і подрібнену свіжу зелень. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану і відставляємо готовий кляр в бік. А цим часом готуємо кабачки, нарізаємо їх невеликими брусочками, мачає в кляр і обсмажуємо на гарячій сковороді з додаванням масла.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як робити тісто для риби?
    Як робити тісто для риби?
    Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді
    Риба в клярі зі сметаною - рецепт
    Риба в клярі зі сметаною - рецепт
    Риба в клярі зі сметаною - ситне і апетитне блюдо, яке приготувати досить просто. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів цього популярного і
    Минтай в клярі
    Минтай в клярі
    Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
    Овочі в клярі
    Овочі в клярі
    Овочі - відмінна закуска до будь-якої страви, особливо коли вони смачно і красиво подано. Якщо у вас намічається якесь торжество, а ви ніяк не можете
    Помідори в сирному клярі
    Помідори в сирному клярі
    Жоден святковий стіл не обходиться без різноманітних закусок. Якщо ви в черговий раз ламаєте голову, що б такого приготувати, спробуйте помідори в
    Пивний кляр
    Пивний кляр
    Кляр - це просте рідкувате тісто, в яке вмочують продукти перед обсмажуванням на сковороді, завдяки якому вони покриваються соковитою хрусткою