Кляр з майонезом
Кляр - рідке тісто однорідної консистенції, з допомогою якого будь-якого продукту можна надати оригінальність і соковитість. Його можна робити на пиві, молоці, сметані і т. д. А ми розповімо вам, як зробити кляр з майонезом.
Інгредієнти:
майонез - 200 г;
яйце - 4 шт.;
цибулина - 2 шт.;
борошно - 5 ст. ложок;
спеції.
Приготування
Для приготування кляра для м'яса з майонезом спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти. Чистимо цибулину, промиваємо і дрібненько шаткуємо ножем. Яйця розбиваємо в миску, додаємо трохи солі і ретельно збиваємо все міксером до пишної однорідної стану. Тепер кладемо домашній майонез , додаємо подрібнену цибульку, перемішуємо ложкою і всипаємо поступово, невеликими порціями, просіяне борошно. Швиденько замішуємо густоватий кляр, що нагадує по своїй консистенції сільську сметану.
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
мука - 4 ст. ложки;
спеції;
майонез - 3 ст. ложки.
Приготування
Перемішуємо сіль з яйцями, додаємо майонез і кидаємо за смаком приправи. Потім поступово всипаємо просіяне борошно і розмішуємо тісто до однорідного рідкого стану. Після приготування тіста макаємо в нього шматочки курячого філе і обсмажуємо до рум'яної скоринки в рослинному маслечко. Блюдо виходить смачним, хрустким і дуже ніжним. Готові шматочки викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню.
Інгредієнти:
майонез - 130 мл;
борошно - 1 ст.;
яйце - 2 шт.;
вода - 05 склянки;
спеції.
Приготування
Отже, курячі яйця розбиваємо в глибоку тарілку, додаємо майонез, спеції і за допомогою міксера гарненько перемішуємо. Потім вливаємо воду і поступово починаємо всипати борошно. Тепер солимо кляр за смаком, знову перемішуємо, потім нарізану рибку і обсмажуємо на сковороді з усіх боків.
Інгредієнти:
часник - 3 зубчики;
яйце - 1 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
майонез - 100 мл;
спеції;
зелень петрушки і кропу - за смаком.
Приготування
Яйце в мисочці змішуємо з борошном і спеціями. Видавлюємо через прес очищений часник, кладемо майонез і подрібнену свіжу зелень. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану і відставляємо готовий кляр в бік. А цим часом готуємо кабачки, нарізаємо їх невеликими брусочками, мачає в кляр і обсмажуємо на гарячій сковороді з додаванням масла.
Рецепт кляру на майонезі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування кляра для м'яса з майонезом спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти. Чистимо цибулину, промиваємо і дрібненько шаткуємо ножем. Яйця розбиваємо в миску, додаємо трохи солі і ретельно збиваємо все міксером до пишної однорідної стану. Тепер кладемо домашній майонез , додаємо подрібнену цибульку, перемішуємо ложкою і всипаємо поступово, невеликими порціями, просіяне борошно. Швиденько замішуємо густоватий кляр, що нагадує по своїй консистенції сільську сметану.
Кляр з майонезом для курки
Інгредієнти:
Приготування
Перемішуємо сіль з яйцями, додаємо майонез і кидаємо за смаком приправи. Потім поступово всипаємо просіяне борошно і розмішуємо тісто до однорідного рідкого стану. Після приготування тіста макаємо в нього шматочки курячого філе і обсмажуємо до рум'яної скоринки в рослинному маслечко. Блюдо виходить смачним, хрустким і дуже ніжним. Готові шматочки викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню.
Кляр для минтая з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, курячі яйця розбиваємо в глибоку тарілку, додаємо майонез, спеції і за допомогою міксера гарненько перемішуємо. Потім вливаємо воду і поступово починаємо всипати борошно. Тепер солимо кляр за смаком, знову перемішуємо, потім нарізану рибку і обсмажуємо на сковороді з усіх боків.
Кляр для кабачків з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Яйце в мисочці змішуємо з борошном і спеціями. Видавлюємо через прес очищений часник, кладемо майонез і подрібнену свіжу зелень. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану і відставляємо готовий кляр в бік. А цим часом готуємо кабачки, нарізаємо їх невеликими брусочками, мачає в кляр і обсмажуємо на гарячій сковороді з додаванням масла.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як робити тісто для риби?
Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді
Риба в клярі зі сметаною - рецепт
Риба в клярі зі сметаною - ситне і апетитне блюдо, яке приготувати досить просто. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів цього популярного і
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить
Овочі в клярі
Овочі - відмінна закуска до будь-якої страви, особливо коли вони смачно і красиво подано. Якщо у вас намічається якесь торжество, а ви ніяк не можете
Помідори в сирному клярі
Жоден святковий стіл не обходиться без різноманітних закусок. Якщо ви в черговий раз ламаєте голову, що б такого приготувати, спробуйте помідори в
Пивний кляр
Кляр - це просте рідкувате тісто, в яке вмочують продукти перед обсмажуванням на сковороді, завдяки якому вони покриваються соковитою хрусткою