Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як навчитися їсти китайськими паличками?

Як навчитися їсти китайськими паличками?

16-03-2015, 15:39
881
Як навчитися їсти китайськими паличками?
Китайська кухня з кожним роком стає все більш популярною. Китайські суші і роли завойовують перші місця в рейтингах смакових уподобань навіть у найбільш консервативних гурманів. В хорошому китайському ресторані обов'язково подадуть вилку на прохання гостя, але кому не хотілося відчути себе майстром в поїданні китайської їжі автентичними приладами?

Вчимося їсти китайськими паличками


Кажуть, що іноді спрацьовує принцип самонавчання в процесі: є китайські палички, є роли. Як-то треба схопити і з'їсти роли паличками. Правда, суші при цьому примудряються зіскакувати і падати прямо на васабі. Хтось вважає, що достатньо подивитися, як їдять китайськими паличками інші, і вміння прийде саме.
Щоб правильно користуватися китайськими паличками, краще прислухатися парі дуже простих порад:

  • Відразу управлятися паличками на великій швидкості може не вийти - дрібна моторика рук на те і дрібна моторика, що вміння ідеально точно контролювати рух пальців приходить з часом. Тому не варто гнатися за швидкістю. Головне - не упустити суші!

  • Товстий кінець однієї палички потрібно покласти в улоговинку між великим і вказівним пальцем і трохи притиснути. Тонкий кінець палички потрібно покласти на безіменний палець. Запам'ятайте - ця паличка залишається нерухомою, просто зручно лежить у вашій руці.

  • Головний секрет пояснення. Друга, «діюча», паличка береться так, ніби ви тримаєте друкарську ручку! Не замислюйтесь про те, на рівні якої фаланги повинен знаходитися тонкий кінчик палички. Просто тримайте її так, як тримайте друкарську ручку. При такому підході вам не потрібно замислюватися про те, як навчитися їсти паличками: адже ви легко управляєтеся з друкарської ручкою, і звичне положення палички в руці полегшить вам задачу!


  • Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
    Морський салат з крабовими паличками
    Морський салат з крабовими паличками
    Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
    Як правильно їсти суші?
    Як правильно їсти суші?
    На сьогоднішній день вже не так просто знайти того, хто хоч раз в житті не пробував суші або ролли. Більш того, багатьом настільки припало до смаку
    Як чистити кальмари?
    Як чистити кальмари?
    Морепродукти все частіше з'являються на столах в самих різних куточках світу. Кальмари - теж досить популярний продукт, правда, перш ніж приготувати
    Роли з крабовими паличками
    Роли з крабовими паличками
    Роли з крабовими паличками - це дивовижне блюдо азіатської кухні, яке можна приготувати з додаванням різноманітних інгредієнтів: сиру, вугра, ікри і
    Салат з крабовими паличками
    Салат з крабовими паличками
    Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.