Як зробити панірувальні сухарі будинку?
Багато господинь, майже щодня, використовують при приготуванні різних страв - панірувальні сухарі. Наприклад, при приготуванні шніцеля по-віденськи або навіть простого смаженого сиру . Паніровка використовується при обсмажуванні м'ясних і рибних страв,а також застосовується при приготуванні деяких кондитерських виробів. Панірувальні сухарі забезпечують форму готових страв, наприклад, котлет. До того ж, вироби, обсмажені в паніровці, зовні виглядають набагато привабливіше - вони знаходять апетитну рум'яну скоринку.
Звичайно, купити готові панірувальні сухарі можна в будь-якому продуктовому магазині, але, щоб використовувати при готуванні по-справжньому свіжий продукт, дізнаємося, як зробити смачні сухарі будинку.
Інгредієнти:
житній або білий хліб, краще одне або дводенний.
Можливе використання додаткових інгредієнтів (на ваш смак):
часник сушений;
мак харчовий;
подрібнені горіхи (наприклад, волоські).
Приготування
Нарізаємо вузькими скибочками хліб, обрізаємо все скоринки і викладаємо отримані шматочки хліба на сухе деко. В духову шафу ставимо деко з нарізаним хлібом. Температура в духовці повинна бути середня. Хліб знаходиться в шафі до тих пір, поки скибочки гарненько подсушатся і знайдуть злегка золотавий колір.
Після того як хліб охолоне, додаємо при бажанні потрібні інгредієнти (горіхи, мак або сушений часник).
Сухарі подрібнити можна в блендері або пропустити через м'ясорубку або потовкти в ступці товкачиком. Можливо, помістивши підсушені скибочки в полотняній мішечок, розім'яти їх за допомогою качалки або кулінарного молотка.
Отримані панірувальні сухарі краще зберігати в скляній банці в сухому місці. Рекомендуємо не готувати панірувальні сухарі запас надовго, так як при тривалому зберіганні даний продукт втрачає приємний хлібний смак і аромат.
Тепер і ви знаєте, як самостійно зробити сухарі для панірування.
Звичайно, купити готові панірувальні сухарі можна в будь-якому продуктовому магазині, але, щоб використовувати при готуванні по-справжньому свіжий продукт, дізнаємося, як зробити смачні сухарі будинку.
Інгредієнти:
Можливе використання додаткових інгредієнтів (на ваш смак):
Приготування
Нарізаємо вузькими скибочками хліб, обрізаємо все скоринки і викладаємо отримані шматочки хліба на сухе деко. В духову шафу ставимо деко з нарізаним хлібом. Температура в духовці повинна бути середня. Хліб знаходиться в шафі до тих пір, поки скибочки гарненько подсушатся і знайдуть злегка золотавий колір.
Як зробити смачні сухарі?
Після того як хліб охолоне, додаємо при бажанні потрібні інгредієнти (горіхи, мак або сушений часник).
Сухарі подрібнити можна в блендері або пропустити через м'ясорубку або потовкти в ступці товкачиком. Можливо, помістивши підсушені скибочки в полотняній мішечок, розім'яти їх за допомогою качалки або кулінарного молотка.
Отримані панірувальні сухарі краще зберігати в скляній банці в сухому місці. Рекомендуємо не готувати панірувальні сухарі запас надовго, так як при тривалому зберіганні даний продукт втрачає приємний хлібний смак і аромат.
Тепер і ви знаєте, як самостійно зробити сухарі для панірування.
Рекомендуємо добрі рецепти
Креветки в паніровці
Креветки - це смачний морепродукт. І якщо ви вирішили здивувати своїх близьких або гостей вишуканим десертом, то приготуйте їх в паніровці.
Сухарики з білого хліба
У магазинах можна придбати сухарики на будь-який смак, виробники пропонують масу варіантів. Але, корисного в них мало. Ми ж розповімо вам, як
Цвітна капуста в панірувальних сухарях
Цвітна капуста - корисний продукт, в якому міститься велика кількість вітаміну С. Використовувати її в приготуванні різних страв можна і влітку, і
Сухарі з сиром
Сухарі з сиром - чудова закуска до пива. Також їх можна подати до супу, чаю або кави. А приготовані в домашніх умовах, вони набагато корисніше своїх
Як зробити смачні котлети?
У наш час існує безліч рецептів котлет: овочевих, рибних, м'ясних. А от як зробити так, що б вони вийшли смачними і соковитими? У цьому вам допоможе