Сухарики з білого хліба
У магазинах можна придбати сухарики на будь-який смак, виробники пропонують масу варіантів. Але, як відомо, корисного в них мало. Ми ж розповімо вам, як використовуючи лише натуральні спеції, зробити сухарі з хліба в домашніх умовах.
Інгредієнти:
білий хліб - 300 г;
сіль - 1 ч. ложка;
часник - 4 зубчики;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
прянощі.
Приготування
Хліб ріжемо кубиками бажаної величини. З'єднуємо подрібнений часник, сіль, прянощі (можна брати будь-які), вливаємо олію і перемішуємо. Отриману суміш виливаємо в поліетиленовий пакет, туди ж висипаємо і кубики хліба.
Пакет злегка надуваємо, верхню частину закручуємо і струшуємо його, щоб часникова маса рівномірно розподілилася по шматочках хліба. Висипаємо вміст пакета на деко і відправляємо його в духовку, нагріту до 200 градусів, і підсушуємо до бажаного стану.
Інгредієнти:
білий хліб - 400 г;
томатна паста - 1 ст. ложка;
вода - 1 ст. ложка;
кріп - 30 г;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
сіль, перець.
Приготування
Томатну пасту змішуємо з водою, додаємо сіль, перець, оливкова олія і подрібнений кріп. Гарненько все перемішуємо. Скибочки білого хліба змащуємо отриманою масою, а потім ріжемо кубиками. Викладаємо їх на деко і підсушуємо в духовці.
Інгредієнти:
білий хліб - 5 скибочок;
сир твердий - 40 г;
сіль.
Приготування
Хліб нарізаємо кубиками, посипаємо їх сіллю і викладаємо на деко. Сир тремо на дрібній тертці, посипаємо їм шматочки хліба. При температурі 120 градусів підсушуємо сухарики близько півгодини, періодично помішуючи.
Інгредієнти:
батон білого хліба - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
оцет - 10 мл;
олія оливкова - 30 мл;
цибуля - 30 р;
сіль, червоний і чорний мелений перець, каррі, мелений коріандр, мелений імбир, прованські трави - за смаком.
Приготування
Батон нарізаємо кубиками. Змішуємо всі спеції. Часник і цибулю пропускаємо через прес і викладаємо на сковороду з розігрітим оливковою олією. Обсмажуємо близько 2 хвилин, а потім висипаємо суміш спецій, перемішуємо. Сухарики викладаємо на деко і при температурі 130 градусів витримуємо їх в духовці хвилин 10. Викладаємо сухарики в глибоку миску, поливаємо сумішшю масла і спецій і акуратно перемішуємо. Деко застеляємо папером (вона вбере зайву олію) і викладаємо просочені сухарики, знову відправляємо їх духовку хвилин на 15.
Готові сухарики можна використовувати в приготуванні різних салатів з сухариками і шинкою , або з кириешки і квасолею .
Сухарі з хліба
Інгредієнти:
Приготування
Хліб ріжемо кубиками бажаної величини. З'єднуємо подрібнений часник, сіль, прянощі (можна брати будь-які), вливаємо олію і перемішуємо. Отриману суміш виливаємо в поліетиленовий пакет, туди ж висипаємо і кубики хліба.
Пакет злегка надуваємо, верхню частину закручуємо і струшуємо його, щоб часникова маса рівномірно розподілилася по шматочках хліба. Висипаємо вміст пакета на деко і відправляємо його в духовку, нагріту до 200 градусів, і підсушуємо до бажаного стану.
Рецепт сухариків з білого хліба зі смаком кропу і томатів
Інгредієнти:
Приготування
Томатну пасту змішуємо з водою, додаємо сіль, перець, оливкова олія і подрібнений кріп. Гарненько все перемішуємо. Скибочки білого хліба змащуємо отриманою масою, а потім ріжемо кубиками. Викладаємо їх на деко і підсушуємо в духовці.
Смачні сухарики з білого хліба з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Хліб нарізаємо кубиками, посипаємо їх сіллю і викладаємо на деко. Сир тремо на дрібній тертці, посипаємо їм шматочки хліба. При температурі 120 градусів підсушуємо сухарики близько півгодини, періодично помішуючи.
Сухарі з хліба в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Батон нарізаємо кубиками. Змішуємо всі спеції. Часник і цибулю пропускаємо через прес і викладаємо на сковороду з розігрітим оливковою олією. Обсмажуємо близько 2 хвилин, а потім висипаємо суміш спецій, перемішуємо. Сухарики викладаємо на деко і при температурі 130 градусів витримуємо їх в духовці хвилин 10. Викладаємо сухарики в глибоку миску, поливаємо сумішшю масла і спецій і акуратно перемішуємо. Деко застеляємо папером (вона вбере зайву олію) і викладаємо просочені сухарики, знову відправляємо їх духовку хвилин на 15.
Готові сухарики можна використовувати в приготуванні різних салатів з сухариками і шинкою , або з кириешки і квасолею .
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з шинкою
Пиріг з шинкою - смачна і проста в приготуванні випічка, яка відмінно підійде для сніданку всіх членів сім'ї, а також може стати чудовим перекусу на
Смажений хліб
Смажений хліб - це відмінний варіант сніданку або перекусити на швидку руку. Пропонуємо вам кілька цікавих і простих варіантів створення цієї
Грінки в духовці
Грінки - річ універсальна, адже годяться вони для доповнення супів, або салатів, так і в якості основи для бутерброда, або закуски до пива. Як
Сухарі з сиром
Сухарі з сиром - чудова закуска до пива. Також їх можна подати до супу, чаю або кави. А приготовані в домашніх умовах, вони набагато корисніше своїх
Грінки в мікрохвильовці
Солодкі грінки в мікрохвильовці - швидкий і смачний сніданок, який із задоволенням з'їдять і дорослі, і діти. Тому ми вирішили розповісти вам про
Салат «Цезар» з куркою і сухариками
Салат «Цезар» - популярне блюдо північноамериканської кухні. В даний час існує безліч рецептів його приготування. І сьогодні ми розповімо, як його