Смажений хліб
Якщо ви спізнюєтеся на роботу, або просто шукайте швидкий і недорогий варіант снека на швидку руку, то ця стаття для вас, адже немає нічого простішого, ніж підсмажити на сковороді шматочок хліба в компанії спецій, або того, що є в холодильнику.
Інгредієнти:
білий хліб;
вершкове масло - 5 ст. ложок;
оливкова олія - 2 ч. ложки;
часник - 3 зубчики;
сушений орегано - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
тертий твердий сир - за смаком.
Приготування
Розігріваємо сковороду, або гриль. Хліб нарізаємо скибочками. У невеликій мисці змішуємо м'яке вершкове масло, оливкова олія, часник, пропущений через прес, орегано, сіль і перець. Розподіляємо часникове масло по скибочці хліба і кладемо його на сковороду, або під гриль, як тільки скибочку зарум'яниться - кладемо на нього тертий твердий сир і накриваємо сковороду кришкою. Смажений хліб з сиром з вогню і даємо сиру розплавитися на залишковому теплі.
Інгредієнти:
батон;
шпроти в олії - 1 банка;
часник - 2 зубчики;
майонез - 1 упаковка;
свіжа зелень;
рослинне масло - для смаження;
мариновані огірки.
Приготування
Батон нарізаємо шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Кожен грінок натираємо зрізом часнику, для аромату, і змащуємо майонезом. Поверх зажареного хліба кладемо шпроти і кілька тонких скибочок солоного огірка . Прикрашаємо бутерброди зеленню і подаємо до столу.
Хочете десертний варіант знаменитих грінок в яйці? Тоді зупиніть свій вибір на класичних французьких тостах. Ці повітряні шматочки хліба, підрум'янені і подані з маслом і сиропом, настільки смачні, що ви станете готувати їх не тільки на сніданок.
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
молоко - 2/3 ст.;
кориця - 2 ч. ложки;
білий тостовий хліб - 8 шматків;
вершкове масло;
кленовий сироп;
апельсинова цедра;
свіжі фрукти, ягоди - для подачі.
Приготування
У глибокій тарілці збиваємо яйця і молоко з корицею. Додаємо до суміші цедру одного апельсина для аромату.
Беремо шматочок хліба (бажано, вчорашнього) і мочаємо його в яєчну суміш, даючи частково пройнятися нею. На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому тости з обох боків до золотистого кольору.
Під час подачі на тости викладаємо шматочок вершкового масла, поливаємо його кленовим сиропом або медом і подаємо зі свіжими фруктами або ягодами, і чашкою свіжозавареної кави .
Смажений хліб з часником
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо сковороду, або гриль. Хліб нарізаємо скибочками. У невеликій мисці змішуємо м'яке вершкове масло, оливкова олія, часник, пропущений через прес, орегано, сіль і перець. Розподіляємо часникове масло по скибочці хліба і кладемо його на сковороду, або під гриль, як тільки скибочку зарум'яниться - кладемо на нього тертий твердий сир і накриваємо сковороду кришкою. Смажений хліб з сиром з вогню і даємо сиру розплавитися на залишковому теплі.
Смажений чорний хліб з часником і шпротами
Інгредієнти:
Приготування
Батон нарізаємо шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Кожен грінок натираємо зрізом часнику, для аромату, і змащуємо майонезом. Поверх зажареного хліба кладемо шпроти і кілька тонких скибочок солоного огірка . Прикрашаємо бутерброди зеленню і подаємо до столу.
Смажений білий хліб з яйцем в молоці
Хочете десертний варіант знаменитих грінок в яйці? Тоді зупиніть свій вибір на класичних французьких тостах. Ці повітряні шматочки хліба, підрум'янені і подані з маслом і сиропом, настільки смачні, що ви станете готувати їх не тільки на сніданок.
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій тарілці збиваємо яйця і молоко з корицею. Додаємо до суміші цедру одного апельсина для аромату.
Беремо шматочок хліба (бажано, вчорашнього) і мочаємо його в яєчну суміш, даючи частково пройнятися нею. На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому тости з обох боків до золотистого кольору.
Під час подачі на тости викладаємо шматочок вершкового масла, поливаємо його кленовим сиропом або медом і подаємо зі свіжими фруктами або ягодами, і чашкою свіжозавареної кави .
Рекомендуємо добрі рецепти
Грінки зі шпротами
Грінки зі шпротами з'явилися на наших столах досить давно і міцно зайняли своє заслужене місце закуски. Існує багато рецептів грінок зі шпротами,
Рецепт бутербродами зі шпротами
Бутерброди, здавалося б, така проста і невигадлива закуска. А ось і ні. Вони несуть в собі настільки велика різноманітність смаку, що диву даєшся -
Гарячі бутерброди зі шпротами
Гарячі бутерброди зі шпротами - дивно проста і нехитра закуска, яку з легкістю можна приготувати навіть на сніданок. Цікаві рецепти цієї страви ми
Бутерброди з сиром
Бутерброди з сиром - це, безсумнівно, класика серед закусок на святковому і щоденному столі. У кожної господині, напевно, є свої варіанти створення
Бутерброди з огірком
Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо
Французькі тости
Якщо вас уже не радують прості бутерброди з ковбасою і грінки, то пропонуємо урізноманітнити меню французькими тостами. Приготувати їх легко, краще