Курка в апельсиновому соку

Рецепт курки в апельсиновому соку
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку моєму курку, в кількох місцях гострим ножем робимо проколи, натираємо її сіллю і поки відставляємо в сторону. Тепер приступаємо до приготування апельсинового соусу. На одному апельсині акуратно знімаємо цедру смужками. З усіх 3 апельсинів видавлюємо сік. Додаємо в нього цукор, мед, цедру і кип'ятимо близько 10 хвилин. Отриману суміш остуджуємо, цедру видаляємо, а гірчицю і соєвий соус додаємо. Гарненько натираємо отриманим соусом курку всередині і зовні. Загортаємо тушку у фольгу і при температурі 180 градусів запікаємо в духовці близько 1 години. Готову курку ріжемо на порційні шматочки і поливаємо соусом, що залишився.
Курка в апельсино-лимонному соці
Інгредієнти:
Приготування
Зубчик часнику дрібно кришимо. І укладаємо його на дно форми, в якій будемо запікати курку. Потім з'єднуємо лимонний і апельсиновий сік. Половину отриманої суміші також виливаємо у форму.

Сподобався наш рецепт, також рекомендуємо спробувати курку в журавлинному соусі , яка неодмінно прикрасить святковий стіл
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка в кунжуті
З курки готують багато різноманітних страв. Її варять, запікають, додають у салати, використовують у дієтичних страв і, звичайно ж, смажать. Ось

Курка в кефірі в духовці
Багато господинь вважають куряче м'ясо сухим, але це не зовсім так. Правильно замаринована птах в кефірі вийде неймовірно ніжною і соковитою. Ну що

Курка, фарширована апельсинами
Курка, фарширована апельсинами, таке ж святково страва, як і качка. Якщо ви не разу не пробували цю смакота, то наші цікаві рецепти для вас. Давайте

Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового

Курка в аджике в духовці
Курка, приготована в аджике в духовці, виходить дуже смачною, соковитою і пікантною. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.

Запечена курка з апельсинами
Курка, запечена з апельсинами - незвичайне, соковите і ароматне блюдо з пікантним смаком. Така страва прикрасить як святкове торжество, так і