Що приготувати з білих грибів на вечерю?
Якщо вам, як і більшості господинь, не приходять в голову ідеї з приготування смачної вечері, то скористайтеся нашими цікавими рецептами. У цій статті підкажемо, що можна приготувати з ароматних білих грибів на вечерю для всієї родини.
Інгредієнти:
свіжі білі гриби – 150 г;
мариновані гриби – 150 г;
яловичина – 200 г;
солоний огірок – 1 шт.;
ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;
соняшникова олія – 2-3 ст. ложки;
питна вода – 28 л;
томатний сік – 220 мл;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
У каструлю кладемо ретельно вимите м'ясо і відварюємо протягом 15 години в підсоленій воді. Потім відварну яловичину нарізаємо соломкою і відправляємо її назад у ємність з бульйоном.
Білі гриби добряче вимиваємо, зчищають з капелюшків тонку шкірку і нарізаємо їх на часточки. Викладаємо їх в сковороду з вже паруючим в ній маслом і обсмажуємо гриби, поки не випарується вся рідина. Далі додаємо сюди подрібнені мариновані гриби, за ними вводимо великі кубики свіжого цибулі і протертий через тертку солоний огірок. Продовжуємо обсмажувати до придбання цибулею прозорості, після чого вливаємо в сковороду хороший томатний сік і тушкуємо овочі з грибами на мінімальному вогні близько 10 хвилин. Потім переміщуємо все в каструлю з м'ясним бульйоном і варимо солянку ще 10 хвилин.
При подачі страви присипаємо його свіжою зеленню, кладемо оливки, лимон і сметану індивідуально по своєму смаку.
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 12 кг;
дрібні білі гриби – 600 г;
томатний сік – 160 мл;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
лист лавра – 4 шт.;
соняшникова олія – 70-80 мл;
кухонна сіль – за смаком;
суміш перців – за смаком.
Приготування
Добре вимиті гриби відварюємо в злегка підсоленій воді близько 20 хвилин. Після цього дістаємо їх і, коли з грибів стече зайва рідина, викладаємо все в тефлонову сковороду з прогрітим в ній маслом. Обсмажуємо цілі білі грибочки до золотистого кольору капелюшків, а потім перекладаємо в невелику каструлю.
Дуже дрібно нашатковану свіжу капусту гарненько присипаємо кухонною сіллю, мнемо руками і порціями обсмажуємо в сковороді, додаючи трохи олії. По готовності пересипаємо її в каструлю з грибами.
Тепер обсмажуємо до красивого рум'яного кольору цибулю з морквою, які подрібнюємо будь-яким зручним способом, пересипаємо до капусти та грибів. Сюди ж кладемо листочки лавра, вливаємо томатний сік, перемішуємо все великою ложкою і ставимо каструлю тушкуватися на мінімальному вогні 15 хвилин.
Солянка з білими грибами на вечерю
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю кладемо ретельно вимите м'ясо і відварюємо протягом 15 години в підсоленій воді. Потім відварну яловичину нарізаємо соломкою і відправляємо її назад у ємність з бульйоном.
Білі гриби добряче вимиваємо, зчищають з капелюшків тонку шкірку і нарізаємо їх на часточки. Викладаємо їх в сковороду з вже паруючим в ній маслом і обсмажуємо гриби, поки не випарується вся рідина. Далі додаємо сюди подрібнені мариновані гриби, за ними вводимо великі кубики свіжого цибулі і протертий через тертку солоний огірок. Продовжуємо обсмажувати до придбання цибулею прозорості, після чого вливаємо в сковороду хороший томатний сік і тушкуємо овочі з грибами на мінімальному вогні близько 10 хвилин. Потім переміщуємо все в каструлю з м'ясним бульйоном і варимо солянку ще 10 хвилин.
При подачі страви присипаємо його свіжою зеленню, кладемо оливки, лимон і сметану індивідуально по своєму смаку.
Тушкована капуста з грибами на вечерю
Інгредієнти:
Приготування
Добре вимиті гриби відварюємо в злегка підсоленій воді близько 20 хвилин. Після цього дістаємо їх і, коли з грибів стече зайва рідина, викладаємо все в тефлонову сковороду з прогрітим в ній маслом. Обсмажуємо цілі білі грибочки до золотистого кольору капелюшків, а потім перекладаємо в невелику каструлю.
Дуже дрібно нашатковану свіжу капусту гарненько присипаємо кухонною сіллю, мнемо руками і порціями обсмажуємо в сковороді, додаючи трохи олії. По готовності пересипаємо її в каструлю з грибами.
Тепер обсмажуємо до красивого рум'яного кольору цибулю з морквою, які подрібнюємо будь-яким зручним способом, пересипаємо до капусти та грибів. Сюди ж кладемо листочки лавра, вливаємо томатний сік, перемішуємо все великою ложкою і ставимо каструлю тушкуватися на мінімальному вогні 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп зі свіжих білих грибів
На основі білих грибів супи виходять особливо смачними і шалено смачні. Побалуйте рідних цим чудовим блюдом, рецепти якого описані далі. Розповімо,
Ікра з білих грибів на зиму – рецепт
Саме з білих грибів виходять чудові страви, які відрізняються яскравим смаком і неповторним незабутнім ароматом. Пропонуємо нашим докладним рецептами
Мариновані білі гриби
Білі гриби - ароматні представники свого сімейства. Тому так хочеться заготовити їх побільше. Далі пропонуємо максимально доступні способи їх
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Підлива з білих грибів
Соуси відмінно доповнюють смак основних страв. Різновидів їх створення досить багато. Одними з найпопулярніших є грибні соуси. І зараз ми поділимося
Білі гриби з картоплею
З грибів можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні мова піде про білих грибах. Давайте згасимо і посмажимо їх з картоплею. Вийде