Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепти страв з авокадо – швидко і смачно

Рецепти страв з авокадо – швидко і смачно

18-11-2016, 22:43
695
Рецепти страв з авокадо – швидко і смачно
У даному матеріалі ми розповімо, що можна смачно і швидко приготувати з авокадо і запропонуємо кілька доступних рецептів страв з цього тропічного плоду.

Роли з авокадо

Рецепти страв з авокадо – швидко і смачно

Інгредієнти:

  • круглозернистий рис – 520 г;

  • листи норі – 5 шт.;

  • сьомга або форель (слабосолене філе) – 220 г;

  • авокадо середнього розміру – 1 шт.;

  • огірок свіжий (за бажанням) – за смаком;

  • оцет рисовий – 50 мл;

  • цукровий пісок – 25 г;

  • вершковий сир – 160 г;

  • васабі – за смаком;

  • імбир маринований і соус соєвий для подачі – за смаком.


  • Приготування
    Спочатку промиваємо рисову крупу і відварюємо до готовності, змішавши з водою в пропорції 1:2. Наприкінці варіння вливаємо в ємність з рисом змішаний з цукром рисовий оцет і перемішуємо.
    Поки рис відварений остигає, беремося за підготовку начинки для ролів. Сьомгу нарізаємо тонкими довгастими смужками, а авокадо очищаємо і шаткуємо м'якоть поздовжніми брусками. За бажанням роли можна приготувати і з огірком. У цьому випадку нарізаємо овоч тим же методом, що і авокадо.
    Оформляючи роли, укладаємо на бамбуковий килимок норі і розподіляємо зверху тонким шаром рис. По центру трохи промазуємо поздовжньою смугою васабі, викладаємо на неї сьомгу, авокадо і огірок і додаємо трохи вершкового сиру. Звертаємо виріб за допомогою килимка в рол і розрізаємо його на брусочки. Подаємо страву з маринованим імбиром і соєвим соусом.

    Паста з авокадо – рецепт швидкого і смачного страви

    Рецепти страв з авокадо – швидко і смачно

    Інгредієнти:

  • паста – 270 г;

  • авокадо середнього розміру – 1 шт.;

  • зубки часникові – 1-2 шт.;

  • базилік зелений сорту – кілька гілочок;

  • сік лимонний – за смаком;

  • олія оливкова – 35 мл;

  • велика сіль і перець чорний свежеперемолотый – на смак.


  • Приготування
    Приготувати пасту з авокадо просто і швидко. Достатньо лише відварити до готовності макаронні вироби і за цей час приготувати соус. Для цього м'якоть авокадо, очищений часник і базиликовые гілочки пробиваємо в ємності блендера до стану пюре і додаємо за смаком сік лимона. Викладаємо отриману масу до готової пасті, приправляємо страву за смаком свежеперемолотым перчиком і тут же подаємо.

    Рецепт смачного салату з авокадо

    Рецепти страв з авокадо – швидко і смачно

    Інгредієнти:

  • грудка куряча (філе) – 220 г;

  • авокадо середнього розміру – 1 шт.;

  • помідори черрі – 220 г;

  • олія соняшникова або оливкова без аромату – 25 мл;

  • приправа для птиці (мікс) – щіпка;

  • сіль крупна і перець свежеперемолотый чорний – по щіпці;

  • майонез легкий – за смаком;

  • зелень.


  • Приготування
    Для приготування салату замариновану ненадовго в спеціях з сіллю курячу грудку обсмажуємо до готовності і нарізаємо соломкою. Тим же манером шаткуємо м'якоть авокадо, а черрі ріжемо навпіл. Змішуємо компоненти в салатнику, заправляємо майонезом, підсолюємо трохи і перчимо, перемішуємо і тут же подаємо до столу, прикрасивши зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Страви з авокадо
    Страви з авокадо
    Перше, що хочеться приготувати при думці про авокадо - звичайно, салати. Ці плоди поєднуються з багатьма продуктами, тому страву можна зробити легким
    Роли з сьомгою
    Роли з сьомгою
    Роли вже давно набули шалену популярність. Так що тепер усі господині вчаться готувати їх будинку. Як це зробити і які інгредієнти знадобляться? Про
    Роли з вугром
    Роли з вугром
    Роли з вугром є одним з найпопулярніших страв ресторанів японської кухні, яке, при цьому, надзвичайно рідко готують вдома. Якщо вам пощастило
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо
    Роли з авокадо - надзвичайно корисна страва, що прийдеться до смаку і вегетаріанцеві, і мясоеду. Докладні рецепти японської страви шукайте в цій
    Роли з лососем
    Роли з лососем
    Роли - це популярне японське блюдо з яким знайомі багато хто з нас. Їх готують з найрізноманітнішими начинками: з огірком, ікрою, сьомгою і т. д. І