Рецепт солянки з ковбасою і оливками
Солянка з ковбасою і оливками – кисло-солоний суп, який ситно і смачно нагодує всю вашу сім'ю. Він хороший ще й тим, що можна пустити в хід практично будь-які продукти, що є в холодильнику.
Інгредієнти:
вода питна – 35 л;
морква – 55 г;
варена ковбаса – 170 г;
мисливські сосиски – 5 шт.;
червоний цибуля – 2 шт.;
картопля – 5 шт.;
квашений огірок – 3 шт.;
паста натуральна томатна – 15 г;
лимон – 3 зубчики;
оливки зелені – 110 г;
свіжа зелень для подачі;
спеції.
Приготування
Каструлю з холодною питною водою ставимо на вогонь і доводимо до закипання.
Потім додаємо подрібнений великими кубиками очищену картоплю.
З ковбасних виробів знімаємо шкірку, нарізаємо їх скибочками, а оливки і сосиски кришимо гуртками.
Для приготування заправки обсмажуємо на розігрітій олії до м'якого стану подрібнену цибулю з тертою морквиною.
Відправляємо до овочів квашені огірки, нарізані невеликими брусочками. Все перемішуємо лопаткою, додаємо томатну натуральну пасту і тушкуємо кілька хвилин. Далі перекладаємо вміст сковороди в каструлю.
Підсолюємо супчик за смаком, додаємо необхідні спеції і ковбасні вироби.
Коли картопля стане м'якою, додаємо оливки і лимон.
Подаємо солянку з оливками і ковбасою до столу, посипавши свіжою січеною зеленню.
Інгредієнти:
вода питна – 3 л;
яловичина на кістці – 550 г;
цибуля ріпчаста – 2 шт.;
копчена ковбаса – 220 г;
молочні сосиски – 4 шт.;
оливки зелені – 85 м;
лимон – за смаком;
огірок малосольный – 2 шт.;
густа паста томатна – 2 ст. ложки;
масло рослинне – 35 мл;
спеції;
свіжа зелень для подачі.
Приготування
М'ясо гарненько промиваємо, викладаємо у велику каструлю з водою і встановлюємо на середній вогонь. Доводимо рідину до закипання і проварюємо бульйон близько 2 годин, а тим часом готуємо всі інші необхідні інгредієнти для супу.
Цибулини чистимо і подрібнюємо кубиками.
Огірки кришимо соломкою і викладаємо разом з цибулею на сковороду з маслом. Обсмажуємо кілька хвилин, додаємо томат, розведений водою, і тушкуємо хвилин 5-7.
Слідом додаємо сосиски, нарізані кружечками і копчену ковбасу.
Зварене м'ясо остуджуємо, обробляємо на шматочки, а бульйон проціджуємо в чисту каструлю. Далі знову кип'ятимо його, акуратно викладаємо овочеву обжарку, кидаємо оливки і підсолюємо суп по смаку.
Варимо блюдо 10 хвилин, а потім, вимикаємо вогонь, закриваємо кришкою і залишаємо солянку з оливками і копченою ковбасою настоятися на деякий час.
Подаємо суп з лимонними кружечками і дрібно подрібненої свіжої зеленню.
Рецепт солянки з ковбасою і оливками
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт збірної солянки з ковбасою і оливками
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Простий рецепт солянки
Солянка пізнавана своїм насиченим смаком, непередаваним ароматом і багатою на м'ясні продукти складом. Бюджетним це блюдо складно назвати, але ми
Солянка з ковбасою - рецепт
Солянка не дарма отримала звання збірного супу, який традиційно готується після свят, адже її складу може включати будь-які залишки зі святкового
Рецепт солянки з копченостями
Солянка - це наваристий, гострий і ситний суп. Це поживну страву можна вживати як влітку, так і в холодну пору року. Давайте познайомимося з
Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає
Солянка з куркою
Солянка - це смачне і поживне блюдо, дуже актуальний напередодні зимових холодів. Варіацій її створення безліч, і ми впевнені, у кожної господині є
Рецепт супу-солянки з ковбасою
Солянка - це така страва, яку двічі не виходить однаковим. У кожної господині, звичайно ж, є свої хитрощі приготування цього супчика. І сьогодні ми