Солянка з ковбасою - рецепт

Рецепт збірної солянки з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Промийте м'ясо на кістці і зваріть з нього бульйон. Витягніть яловичину з відвару, охолодіть і наріжте її соломкою. За аналогією подрібніть і всі наявні копченості.
Розігрійте в сковороді трохи олії і використовуйте його для пасерування цибулевих кілець. Коли останні стануть м'якше, доповніть засмажку нарізаними копченостями і дайте підрум'янитися. Туди ж відправте шматочки солоних огірків, гриби і заправте все томатною пастою. Для того щоб розвести томати, влийте трохи м'ясного бульйону слідом. Дайте суповий основі потушиться хвилин 15 а потім з'єднайте її з рештою бульйоном і доведіть солянку до кипіння. Після того, як рідина закипить, залиште страву настоятися, а потім сервіруйте з щедрою порцією зелені і сметаною.
Солянка - рецепт з копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати солянку з ковбасою за цим рецептом, необхідно нарізати всі м'ясні продукти на шматочки однакового розміру і форми. Першими на сковороду вирушать копченості, які необхідно підрум'янити і перекласти на іншу страву. На вытопившемся жиру обсмажте яловичину, а після неї спасеруйте півкільця цибулі з селерою і нашаткованої капусти. Плесніть до овочів трохи м'ясного бульйону і з'єднайте їх з томатами і томатною пастою. Як тільки помідори стануть м'якими і перетворяться в соус, доповніть вміст сковороди огірками і обсмаженими м'ясними продуктами. Залиште всі тушкуватися близько 10-15 хвилин, а потім перекладіть основу солянки до залишився бульйону. Солянка з ковбасою по цьому рецепту повинна провести на вогні не менше 15 хвилин, після чого суп можна буде доповнити оливками та каперсами.
Рецепт солянки з ковбасою, м'ясом і оливками
Інгредієнти:

Приготування
Залийте м'ясо півтора літрами води і зваріть з нього бульйон. Відокремте м'якоть від кісток і акуратно наріжте. Скибочками аналогічного розміру наріжте і м'ясні продукти. Покладіть в бульйон кубики картоплі і варіть їх до напівготовності. Тим часом на оливковій олії припустіть цибулю з паприкою і нарізаними ковбасами. Доповніть все шматочками солоних огірків, хлюпніть на сковороду ополоник бульйону і розведіть в ньому томатну пасту. Тушкуйте все не більше 15 хвилин, потім з'єднайте з рештою бульйоном, додайте оливки, каперси і залиште суп настоятися під кришкою близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Збірна м'ясна солянка з картоплею – рецепт
Збірна солянка - відносно молоде блюдо, проте вже встигло обрости деякими варіаціями. Традиційно страва готується з великої кількості різних м'ясних

Збірна солянка - рецепт
Існує багато рецептів збірної солянки, проте кожен день її готувати не у всіх вийде. Це зовсім не просте блюдо і назвати його бюджетним не можна,

Суп солянка з ковбасою
Суп солянка, рецепт якого привезли нам до нас з Азії, настільки припав до столу нашим співвітчизникам, що став по праву вважатися традиційним першим

Рецепт солянки з копченостями
Солянка - це наваристий, гострий і ситний суп. Це поживну страву можна вживати як влітку, так і в холодну пору року. Давайте познайомимося з

Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає

Рецепт супу-солянки з ковбасою
Солянка - це така страва, яку двічі не виходить однаковим. У кожної господині, звичайно ж, є свої хитрощі приготування цього супчика. І сьогодні ми