Солянка з ковбасою - рецепт
Незважаючи на свою відносно недовгу історію, солянка настільки полюбилася їдцям, що розлетілася по всьому світу і отримала безліч модифікацій. Кисло-солодкий суп з копченостями зазвичай має досить образний склад, у нього неодмінно входять будь-які м'ясні вироби, оливки, каперси, лимон і солоні огірки, інші добавки господині можуть класти за власним смаком та бажанням.
Інгредієнти:
копченості (бекон, ковбаса, карбонад, мисливські сосиски) - по 150 г;
яловичина на кістці - 440 г;
мариновані шампіньйони - 390 г;
ріпчаста цибуля - 240 г;
томатна паста - 85 м;
солоні огірки - 280 м;
жменя оливок;
зелень і сметана за смаком.
Приготування
Промийте м'ясо на кістці і зваріть з нього бульйон. Витягніть яловичину з відвару, охолодіть і наріжте її соломкою. За аналогією подрібніть і всі наявні копченості.
Розігрійте в сковороді трохи олії і використовуйте його для пасерування цибулевих кілець. Коли останні стануть м'якше, доповніть засмажку нарізаними копченостями і дайте підрум'янитися. Туди ж відправте шматочки солоних огірків, гриби і заправте все томатною пастою. Для того щоб розвести томати, влийте трохи м'ясного бульйону слідом. Дайте суповий основі потушиться хвилин 15 а потім з'єднайте її з рештою бульйоном і доведіть солянку до кипіння. Після того, як рідина закипить, залиште страву настоятися, а потім сервіруйте з щедрою порцією зелені і сметаною.
Інгредієнти:
яловича вирізка - 520 г;
ковбаса копчена - 165 г;
шинка - 125 г;
салямі - 75 г;
лист лавра;
ріпчаста цибуля - 85 м;
стебло селери - 1 шт.;
білокачанна капуста - 1/4 качана;
томатна паста - 65 г;
томати у власному соку - 640 г;
яловичий бульйон - 24 л;
солоні огірки - 120 г;
оливки - 90 г;
каперси - 15 р.
Приготування
Перед тим, як готувати солянку з ковбасою за цим рецептом, необхідно нарізати всі м'ясні продукти на шматочки однакового розміру і форми. Першими на сковороду вирушать копченості, які необхідно підрум'янити і перекласти на іншу страву. На вытопившемся жиру обсмажте яловичину, а після неї спасеруйте півкільця цибулі з селерою і нашаткованої капусти. Плесніть до овочів трохи м'ясного бульйону і з'єднайте їх з томатами і томатною пастою. Як тільки помідори стануть м'якими і перетворяться в соус, доповніть вміст сковороди огірками і обсмаженими м'ясними продуктами. Залиште всі тушкуватися близько 10-15 хвилин, а потім перекладіть основу солянки до залишився бульйону. Солянка з ковбасою по цьому рецепту повинна провести на вогні не менше 15 хвилин, після чого суп можна буде доповнити оливками та каперсами.
Інгредієнти:
оливкова олія - 15 мл;
ріпчаста цибуля - 95 г;
солоні огірки - 340 г;
томатна паста - 45 г;
паприка мелена - 1/2 ч. ложки;
картопля - 240 г;
яловичина на кістці - 440 г;
каперси - 10 г;
оливки - 90 г;
м'ясні продукти (ковбаса, бекон, сосиски) - 480 р.
Приготування
Залийте м'ясо півтора літрами води і зваріть з нього бульйон. Відокремте м'якоть від кісток і акуратно наріжте. Скибочками аналогічного розміру наріжте і м'ясні продукти. Покладіть в бульйон кубики картоплі і варіть їх до напівготовності. Тим часом на оливковій олії припустіть цибулю з паприкою і нарізаними ковбасами. Доповніть все шматочками солоних огірків, хлюпніть на сковороду ополоник бульйону і розведіть в ньому томатну пасту. Тушкуйте все не більше 15 хвилин, потім з'єднайте з рештою бульйоном, додайте оливки, каперси і залиште суп настоятися під кришкою близько півгодини.
Рецепт збірної солянки з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Промийте м'ясо на кістці і зваріть з нього бульйон. Витягніть яловичину з відвару, охолодіть і наріжте її соломкою. За аналогією подрібніть і всі наявні копченості.
Розігрійте в сковороді трохи олії і використовуйте його для пасерування цибулевих кілець. Коли останні стануть м'якше, доповніть засмажку нарізаними копченостями і дайте підрум'янитися. Туди ж відправте шматочки солоних огірків, гриби і заправте все томатною пастою. Для того щоб розвести томати, влийте трохи м'ясного бульйону слідом. Дайте суповий основі потушиться хвилин 15 а потім з'єднайте її з рештою бульйоном і доведіть солянку до кипіння. Після того, як рідина закипить, залиште страву настоятися, а потім сервіруйте з щедрою порцією зелені і сметаною.
Солянка - рецепт з копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати солянку з ковбасою за цим рецептом, необхідно нарізати всі м'ясні продукти на шматочки однакового розміру і форми. Першими на сковороду вирушать копченості, які необхідно підрум'янити і перекласти на іншу страву. На вытопившемся жиру обсмажте яловичину, а після неї спасеруйте півкільця цибулі з селерою і нашаткованої капусти. Плесніть до овочів трохи м'ясного бульйону і з'єднайте їх з томатами і томатною пастою. Як тільки помідори стануть м'якими і перетворяться в соус, доповніть вміст сковороди огірками і обсмаженими м'ясними продуктами. Залиште всі тушкуватися близько 10-15 хвилин, а потім перекладіть основу солянки до залишився бульйону. Солянка з ковбасою по цьому рецепту повинна провести на вогні не менше 15 хвилин, після чого суп можна буде доповнити оливками та каперсами.
Рецепт солянки з ковбасою, м'ясом і оливками
Інгредієнти:
Приготування
Залийте м'ясо півтора літрами води і зваріть з нього бульйон. Відокремте м'якоть від кісток і акуратно наріжте. Скибочками аналогічного розміру наріжте і м'ясні продукти. Покладіть в бульйон кубики картоплі і варіть їх до напівготовності. Тим часом на оливковій олії припустіть цибулю з паприкою і нарізаними ковбасами. Доповніть все шматочками солоних огірків, хлюпніть на сковороду ополоник бульйону і розведіть в ньому томатну пасту. Тушкуйте все не більше 15 хвилин, потім з'єднайте з рештою бульйоном, додайте оливки, каперси і залиште суп настоятися під кришкою близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Збірна м'ясна солянка з картоплею – рецепт
Збірна солянка - відносно молоде блюдо, проте вже встигло обрости деякими варіаціями. Традиційно страва готується з великої кількості різних м'ясних
Збірна солянка - рецепт
Існує багато рецептів збірної солянки, проте кожен день її готувати не у всіх вийде. Це зовсім не просте блюдо і назвати його бюджетним не можна,
Суп солянка з ковбасою
Суп солянка, рецепт якого привезли нам до нас з Азії, настільки припав до столу нашим співвітчизникам, що став по праву вважатися традиційним першим
Рецепт солянки з копченостями
Солянка - це наваристий, гострий і ситний суп. Це поживну страву можна вживати як влітку, так і в холодну пору року. Давайте познайомимося з
Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає
Рецепт супу-солянки з ковбасою
Солянка - це така страва, яку двічі не виходить однаковим. У кожної господині, звичайно ж, є свої хитрощі приготування цього супчика. І сьогодні ми