» » Збірна м'ясна солянка з картоплею – рецепт

Збірна м'ясна солянка з картоплею – рецепт

Збірна м'ясна солянка з картоплею – рецепт
Класична збірна солянка категорично не сприймає додавання картоплі, але кожна господиня вільна сама вибирати додаються складові, виходячи зі смакових пристрастей своєї сім'ї, а тому рецепт з картоплею також має право на існування, і саме йому присвячено цей матеріал.

Класична збірна м'ясна солянка з картоплею – рецепт


Як такий, класики серед рецептів солянки немає, але прийнято вважати, що автентичне страва неодмінно має включати в себе якомога більше м'ясних складових, а також солоні огірки, томатну пасту, оливки і лимон.
Інгредієнти:

  • м'ясо на кістці - 780 г;

  • шинка - 170 г;

  • копчена ковбаса - 170 г;

  • копчені реберця - 340 г;

  • солоні огірки - 130 г;

  • жменя оливок;

  • картопля - 380 г;

  • томатний соус - 35 г;

  • каперси - 45 г;

  • цибуля ріпчаста - 70 г;

  • лимон і сметана для сервірування.


  • Приготування
    Зваріть базовий бульйон з м'яса на кістці і копчених реберець. З готового бульйону вийміть м'ясні продукти, відокремте м'якоть і наріжте її. Шматочками аналогічного розміру наріжте шинку з ковбасою, а також солоні огірки. Кубики картоплі відваріть в бульйоні до напівготовності.
    Приготуйте пасеровку з цибулі і коли вона стане золотистою, додати томатну пасту і перекладіть її в бульйон разом з м'ясними інгредієнтами і огірками. Слідом відправте каперси, якщо вони є під рукою. Ну і який класичний рецепт збірної м'ясної солянки з картоплею без оливок? Їх ми теж кладемо цілком або, попередньо крупно нарізавши. Тримайте суп на плиті ще 15 хвилин, а потім відставте настоятися на аналогічний період часу. Традиційно страву подають у компанії сметани і часточки лимона.

    Збірна м'ясна солянка з картоплею


    Інгредієнти:

  • яловича вирізка - 360 г;

  • ріпчаста цибуля - 130 г;

  • морква - 65 г;

  • копчена ковбаса - 240 г;

  • сосиски - 240 г;

  • копчене м'ясо - 190 г;

  • картопля - 310 г;

  • солоні огірки - 280 м;

  • консервовані печериці - 190 г;
  • Збірна м'ясна солянка з картоплею – рецепт

  • томатна паста - 45 г;

  • м'ясний бульйон - 18 л;

  • маслини - 75 р.


  • Приготування
    Відваріть м'ясо в бульйоні, дістаньте його і наріжте Шматочками тієї ж форми і розміру наріжте копченості та сосиски. Надішліть кубики картоплі в бульйон і відваріть до напівготовності. Приготуйте цибульно-морквяну засмажку з томатною пастою і викладіть її слідом. У фіналі доповніть суп соліннями і м'ясом, покласти маслини і тушкуйте все ще 15 хвилин на мінімальному спеки.
    Додав: admin | 16-09-2015, 20:34
    Переглядів: 788