Гуляш з курячого філе з підливою
Є сотні способів приготувати куряче філе, проте одним з лідерів на протязі довгого часу є гуляш з курячого філе з підливою.
Секрети гуляшу
Один з плюсів гуляшу – можна приготувати велику каструлю м'яса з підливою, а приходячи з роботи, варити або кашу, або пасту, або пюре. Ситний і смачний вечерю забезпечений. Просто додайте гуляш з курячого філе з підливою, рецепт зовсім нескладний.
Інгредієнти:
грудка куряча без шкіри і кісточок – 1 кг;
цибуля коричневий ріпчаста – 2 шт.;
паста томатна без консервантів – 100 г;
олія без запаху рослинна нерафінована – 50 мл;
морква солодка – 2 шт.;
часник – 2 зубчики;
бульйон будь свіжий – 1 склянка;
спеції і сіль – за смаком;
паприка сушена мелена – 1 ст. ложка з гіркою.
Приготування
Найсмачніший – гуляш з курячого філе з томатною пастою і паприкою. Це оптимальне поєднання для холодного часу року.
Починаємо готувати з того, що чистимо цибулю і моркву. Цибулю шаткуємо кубиками подрібніше, а морквину тремо, використовуючи крупну тертку.
Куряче філе нарізаємо кубиками «на один укус», промиваємо й обсушуємо.
Масло прогріваємо порціями і обсмажуємо курятину. Коли на шматочках філе утворюється рівномірна скоринка, знімаємо їх з сковороди.
Як тільки всі обсмажене м'ясо, кладемо на сковороду цибулю і моркву. Помішуючи, тушкуємо пару хвилин, повертаємо м'ясо і вливаємо третину бульйону.
Тушкуємо на повільному вогні під кришкою хвилин 20 якщо потрібно, підливаємо бульйон.
М'ясо стало м'яким, додаємо залишилися інгредієнти: пасту томату краще спершу розвести в бульйоні, що залишився, часник пропускаємо через прес, солимо, перчимо, додаємо спеції і паприку. Помішуючи, готуємо ще хвилин 5.
Смачний гуляш з курячого філе готовий, залишається придумати гарнір.
Інший гуляш
Гуляш з курячого філе зі сметаною набагато ніжніше і сподобається навіть тим, хто не любить поєднання м'ясного і молочного. До речі дуже просто приготувати гуляш з курячого філе в мультиварці.
Інгредієнти:
філе молодих курчат (можна з стегенець) – 1 кг;
олія соняшникова нерафінована – 30+30 мл;
цибуля ріпчаста – 200 г;
сметана не менше 25% жирності – 1 стакан;
сіль, приправи – за смаком;
паприка сушена мелена – 1 ст. ложка.
Приготування
Нарізаємо філе курчат тонкими смужками, щоб воно приготувався швидше.
На половині розігрітого масла обсмажуємо до рум'яної скоринки м'ясо.
Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. У чашу мультиварки наливаємо олію, кладемо цибулю і в режимі «Смаження» 10 хвилин, помішуючи, готуємо.
Додаємо м'ясо і встановлюємо режим «Гасіння» на 20 хвилин. Якщо потрібно, вливаємо трохи води – залежить від моделі мультиварки і соковитості курячого м'яса.
Коли пролунає сигнал закінчення процесу, додамо сметану, паприку, сіль і спеції, добре перемішати і поставимо ще на 5 хвилин в тому ж режимі. Страва має добре прогрітися, але не перекипать, щоб сметана зберегла свою кремову структуру.
При сервіровці не забуваємо про зелень, соління і маринади – вони прекрасно доповнять блюдо. Як бачите, приготувати гуляш з курячого філе під силу кожному.
Секрети гуляшу
Один з плюсів гуляшу – можна приготувати велику каструлю м'яса з підливою, а приходячи з роботи, варити або кашу, або пасту, або пюре. Ситний і смачний вечерю забезпечений. Просто додайте гуляш з курячого філе з підливою, рецепт зовсім нескладний.
Інгредієнти:
Приготування
Інший гуляш
Гуляш з курячого філе зі сметаною набагато ніжніше і сподобається навіть тим, хто не любить поєднання м'ясного і молочного. До речі дуже просто приготувати гуляш з курячого філе в мультиварці.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?
Якщо яловиче м'ясо не дуже подобається вашим близьким, просто приготуйте смачний гуляш з яловичини з підливою – це страва обов'язково припаде до
Гуляш з курки в мультиварці
Традиційно гуляш готується з телятини. Але сьогодні існує безліч його варіацій, в тому числі з курки. Так страва виходить більш легким, так і
Гуляш з курки з підливою
Гуляш - страва угорської кухні, яке щільно оселилося і в нашій меню. Готують гуляш з м'яса з додаванням овочів. Гуляш курячий з підливою чудово
Гуляш з курки
Любите гуляш, але під рукою немає ні яловичини, ні телятини? Приготуйте його з іншого м'яса! Наприклад, з курки. Рецептів цієї страви дуже багато,
Гуляш з курячого філе
Гуляш - це угорське національне блюдо, яке відноситься до категорії густих супів. У класичному варіанті його готують з молодої яловичини. Але можна