» » Філе стегна індички – рецепти

Філе стегна індички – рецепти

Ознайомившись з нижчевикладеними варіантами оригінальних страв, ви точно будете знати, що приготувати з філе стегна індички. Залишилося лише реалізувати на практиці описані рецепти і насолодитися чудовим смаком отриманих страв.

Філе стегна індички в духовці

Філе стегна індички – рецепти

Інгредієнти:

  • філе стегна індички – 1-12 кг;

  • соус соєвий – 45 мл;

  • олія рослинна без аромату – 25 мл;

  • оцет бальзамічний – 20 мл;

  • мед рідкий – 25 г;

  • часникові зубки – 4-5 шт.;

  • мелена солодка паприка – 5 г;

  • базилік сушений – щіпка;

  • йодована сіль і перець мелений (суміш декількох видів) – за смаком.


  • Приготування

  • Щоб філе стегна індички вийшло соковитим, м'яким і ніжним, м'ясо потрібно попередньо замаринувати мінімум на три години.

  • Візьмемо соєвий соус, бальзамічний оцет, олія рослинна, рідкий мед і змішаємо інгредієнти в мисці, додавши при цьому подрібнені часникові зубці, мелену паприку, суміш перців, пучок базиліка і трохи солі.

  • Філе стегна птиці без кістки споліскуємо, обсушуємо, натираємо приготовленим маринадом.

  • Поміщаємо птицю в миску, заливаємо залишками маринаду і залишаємо для просочення.

  • Промаринованное м'ясо пов'язуємо щільно ниткою або шпагатом і покласти в ємність для запікання.

  • Прикриваємо страва листом фольги і відправляємо для подальшого приготування в прогріту до 180 градусів духовку години на півтори.

  • Тепер знімаємо фольгу і даємо птиці підрум'янитися при максимальній температурі протягом десяти хвилин.

  • При бажанні промаринованное філе індички в даному випадку можна нафарширувати овочами, обсмаженими грибами, з сиром або будь-якою іншою начинкою, після чого згорнути м'ясо рулетом, зв'язати ниткою і готувати також як і філе в чистому вигляді.


  • Тушковане філе стегна індички в мультиварці – рецепт

    Філе стегна індички – рецепти

    Інгредієнти:

  • філе стегна індички – 07 кг;

  • цибуля ріпчаста – 320 г;

  • морква – 90 г;

  • олія рослинна без аромату – 25 мл;

  • соус соєвий – 80 мл;

  • кріп, петрушка, базилік (свіжа зелень) – за смаком;

  • йодована сіль і перець мелений (суміш декількох видів) – за смаком.


  • Приготування

  • Приготувати соковите і дуже смачне філе стегна індички в мультиварці надзвичайно просто без зайвих клопотів.

  • Для цього споліскуємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими скибочками м'ясо птиці і укладаємо тимчасово в миску.

  • Цибулини чистимо, шаткуємо півкільцями і додаємо до індички. Туди ж складаємо і очищену і перетерту моркву.

  • Заливаємо компоненти соєвим соусом, додаємо спеції і прянощі на свій вибір і смак і перемішуємо.

  • Через годину викладаємо індичку з овочами і маринадом в промаслений мультикастрюлю. Налаштовуємо прилад на режим «Гасіння» і готуємо страву протягом п'ятдесяти хвилин.

  • У середині циклу вміст мультиварки потрібно перемішати, а по його завершенні додати нарубану зелень кропу, петрушки і базиліка.


  • Філе стегна індички – рецепт на сковороді

    Філе стегна індички – рецепти

    Інгредієнти:

  • філе стегна індички – 07 кг;

  • цибуля ріпчаста – 240 г;

  • сметана – 140 г;

  • карі і хмелі-сунелі – по 2 щіпки;

  • олія рослинна без аромату – 45 мл;

  • кріп, петрушка, базилік (свіжа зелень) і часник – за смаком;

  • йодована сіль і перець мелений (суміш декількох видів) – за смаком.


  • Приготування

  • Для приготування на сковороді підготовлене і нарізане шматочками філе стегна індички викладаємо в прогріте масло і підрум'янюємо трохи з усіх боків.

  • Додаємо тепер нарізану півкільцями цибулю і смажимо ще кілька хвилин.

  • Викладаємо сметану, вливаємо приблизно 200 мл окропу, додаємо за смаком сіль, перчик, каррі і хмелі-сунелі.

  • Прикриваємо після закипання вмісту сковороду кришкою і припускаємо компоненти на помірному вогні до м'якості скибочок птиці.

  • В кінці приготування додаємо в сковороду нарізану зелень і часник і перемішуємо.
    Додав: admin | 18-11-2016, 15:53
    Переглядів: 56