Курка, маринована в соєвому соусі
Соєвий соус надає будь-якому маринованному в ньому м'ясу особливого смаку і робить його волокна ніжніше і м'якше. Не є виключенням і курка. Пропонуємо кілька рецептів приготування маринованої птиці в соєвому соусі, які неодмінно припадуть вам до душі.
Інгредієнти:
курячі стегна або гомілки – 840 г;
соус соєвий – 85 мл;
мед рідкий – 85 м;
часникові зубки – 4-5 шт.;
йодована сіль і перець мелений – за смаком;
приправи, ароматні трави і прянощі – за смаком.
Приготування
Спочатку курячі гомілки і стегна необхідно сполоснути і обсушити.
Тепер натираємо частини птиці сумішшю вибраних спецій та прянощів, додавши до ароматної сухій масі зовсім трохи солі.
Поки курятина просочується ароматами, з'єднуємо в плошці соєвий соус, рідкий мед і очищений і видавлений через прес часник і перемішуємо.
Щедро вмочаємо гомілки або стегна в приготованому соєво-медовому соусі і даємо хвилин п'ятнадцять просочитися.
Тепер викладаємо курятину на відріз фольги або в рукав для запікання, зверху виливаємо залишки соусу і запечатуємо використовується пристосування (фольгу або рукав).
Запікаємо курку в прогрітій до 195 градусів духовці хвилин п'ятдесят.
Інгредієнти:
курячі стегна або гомілки – 840 г;
соус соєвий – 45 мл;
гірчиця – 45 г;
часникові зубки – 3 шт.;
хмелі-сунелі – 5 г;
пудра цукрова – 5 г;
йодована сіль і мелений перець – за смаком.
Приготування
В даному випадку підготовлені курячі ніжки або гомілки ми будемо маринувати в соєвому соусі з гірчицею.
Для приготування маринаду з'єднуємо в піалі соєвий соус, гірчицю і перетерті на тертці часникові зубки, всипаємо також щіпку солі, цукрову пудру і хмелі-сунелі і перемішуємо.
Маринад виливаємо в миску з курятиною і ретельно перемішуємо.
Через пару годин маринування при кімнатних умовах викладаємо птицю в промаслений ємність для запікання, прикриваємо листом фольги і відправляємо в прогріту до 195 градусів духовку на півгодини.
По закінченні часу знімаємо фольгу і підрум'янюємо курятину ще хвилин п'ятнадцять.
Інгредієнти:
курячі стегна або гомілки – 840 г;
соус соєвий – 75 мл;
майонез – 55 г;
часникові зубки – 2-3 шт.;
карі і коріандр мелений – по щіпці;
йодована сіль і перець мелений – за смаком;
масло без аромату соняшникова або оливкова олія.
Приготування
Не менш смачною виходить курка, маринована в суміші соєвого соусу майонезу. Приготувати її можна як у духовці, так і просто згасити на сковороді.
Спочатку ніжки або стегна миємо, обсушуємо і заправляємо в мисці майонезом і соєвим соусом. Додаємо також по дрібці солі, перцю, меленого коріандру і каррі і перемішуємо ретельно.
Через пару годин викладаємо промаринованную курятину в промаслений посудину для запікання і готуємо при температурі 195 градусів сорок п'ять хвилин.
Якщо є бажання загасити курятину на сковороді, викладаємо її в прогріте олія оливкова або соняшникова, обсмажуємо трохи, після чого прикриваємо кришкою і припускаємо до м'якості і готовності.
Курка, маринована в соєвому соусі з медом в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Курка, маринована в гірчиці і соєвому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Курка, маринована в соєвому соусі і майонезі
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка у медовому соусі в духовці
Не секрет, що курятина чудово поєднується з різноманітними оригінальними компонентами, часом дуже несподіваними. Тому напевно вас не здивують рецепти

Як замаринувати курку для запікання в духовці?
Щоб вразити гостей ефектним і, головне, смачною стравою з курки потрібно завчасно подбати про маринаді, який допоможе перетворити навіть самий

Крильця в медово-соєвому соусі в духовці
Крильця - частина курячої тушки, яку приготувати неймовірно легко будь-яким способом. Але ж просто запечене м'ясо часто приїдається, і в такому

Курячі крильця в соєвому соусі
Представляємо кілька способів приготування чудовою закуски для дружньої посиденьки за келихом пива. У цій статті запропоновані рецепти чудових,

Курка в медово-соєвому соусі
Курка давно стала звичним м'ясом у багатьох будинках. Тому і страв на її основі існує неймовірна кількість. Пропонуємо приготувати по-справжньому

Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового