» » Крильця в медово-соєвому соусі в духовці

Крильця в медово-соєвому соусі в духовці

Крильця в медово-соєвому соусі в духовці
Курячі крильця, приготовані в медово-соєвому соусі в духовці, виходять незвичайно рум'яними і надзвичайно смачними. Нестандартне поєднання компонентів маринаду надає їм особливу родзинку, яка припаде до смаку навіть вибагливим гурманам.

Курячі крильця з медом, соєвим соусом і гірчицею - рецепт в духовці


Інгредієнти:

  • курячі крильця – 650 г;

  • мед – 30 г;

  • соус томатний – 30 г;

  • діжонська гірчиця – 30 г;

  • соєвий соус – 45 мл;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • мелений перець червоний – за смаком;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Промиті курячі крильця витираємо насухо паперовим рушником, розрізаємо при бажанні по суглобу і викладаємо в глибоку миску. Для маринаду змішуємо мед, соєвий соус, діжонську гірчицю і кетчуп. Додаємо за смаком мелений чорний і червоний перець і якщо необхідно сіль і перемішуємо гарненько. При використанні солі не забуваємо, що соєвий соус, присутній в маринаді, досить солоний.
    Натираємо отриманою сумішшю курячі крила і залишаємо при кімнатній температурі мінімум на одну годину або на кілька годин у холодильнику.
    Розміщуємо мариновані в соєвому соусі і меді крильця на попередньо застеленому пергаментним папером деко і запікаємо в заздалегідь прогрітій до 195 градусів духовці протягом тридцяти-сорока хвилин.
    По готовності перекладаємо рум'яні крила на блюдо і можемо подавати.

    Курячі крильця в медово-соєвому соусі в духовці в рукаві


    Інгредієнти:

  • курячі крильця – 750 г;

  • рідкий мед – 40 г;

  • томатна паста – 40 г;

  • соєвий соус – 90 мл;

  • сік лимона – 25 мл;

  • часник – 2-3 зубчики;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • приправа для курки – по смаку.


  • Приготування
    Першим ділом промиваємо курячі крильця холодною водою, при необхідності очищаємо від решти
    Крильця в медово-соєвому соусі в духовці
    пір'їнок, промаківающімі від вологи серветками або паперовими рушниками і заливаємо маринадом. Для його приготування з'єднуємо в мисочці соєвий соус, мед, томатну пасту, лимонний сік, додаємо приправу для курки, видавлений через прес часник, мелений чорний перчик і ретельно перемішуємо. Витримуємо крила в такому маринаді кілька годин, помістивши посуд з ними в холодильник.
    Далі викладаємо курячі крильця в рукав для запікання, запечатуємо його за допомогою йдуть в комплекті затискачів і розміщуємо на деку. Ставимо страву на середній рівень попередньо прогрітого до 190 градусів духової шафи і запікаємо сорок-п'ятдесят хвилин.
    Додав: admin | 16-12-2015, 20:11
    Переглядів: 661