Крильця в медово-соєвому соусі в духовці
Курячі крильця, приготовані в медово-соєвому соусі в духовці, виходять незвичайно рум'яними і надзвичайно смачними. Нестандартне поєднання компонентів маринаду надає їм особливу родзинку, яка припаде до смаку навіть вибагливим гурманам.
Інгредієнти:
курячі крильця – 650 г;
мед – 30 г;
соус томатний – 30 г;
діжонська гірчиця – 30 г;
соєвий соус – 45 мл;
мелений чорний перець – за смаком;
мелений перець червоний – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Промиті курячі крильця витираємо насухо паперовим рушником, розрізаємо при бажанні по суглобу і викладаємо в глибоку миску. Для маринаду змішуємо мед, соєвий соус, діжонську гірчицю і кетчуп. Додаємо за смаком мелений чорний і червоний перець і якщо необхідно сіль і перемішуємо гарненько. При використанні солі не забуваємо, що соєвий соус, присутній в маринаді, досить солоний.
Натираємо отриманою сумішшю курячі крила і залишаємо при кімнатній температурі мінімум на одну годину або на кілька годин у холодильнику.
Розміщуємо мариновані в соєвому соусі і меді крильця на попередньо застеленому пергаментним папером деко і запікаємо в заздалегідь прогрітій до 195 градусів духовці протягом тридцяти-сорока хвилин.
По готовності перекладаємо рум'яні крила на блюдо і можемо подавати.
Інгредієнти:
курячі крильця – 750 г;
рідкий мед – 40 г;
томатна паста – 40 г;
соєвий соус – 90 мл;
сік лимона – 25 мл;
часник – 2-3 зубчики;
мелений чорний перець – за смаком;
приправа для курки – по смаку.
Приготування
Першим ділом промиваємо курячі крильця холодною водою, при необхідності очищаємо від решти пір'їнок, промаківающімі від вологи серветками або паперовими рушниками і заливаємо маринадом. Для його приготування з'єднуємо в мисочці соєвий соус, мед, томатну пасту, лимонний сік, додаємо приправу для курки, видавлений через прес часник, мелений чорний перчик і ретельно перемішуємо. Витримуємо крила в такому маринаді кілька годин, помістивши посуд з ними в холодильник.
Далі викладаємо курячі крильця в рукав для запікання, запечатуємо його за допомогою йдуть в комплекті затискачів і розміщуємо на деку. Ставимо страву на середній рівень попередньо прогрітого до 190 градусів духової шафи і запікаємо сорок-п'ятдесят хвилин.
Курячі крильця з медом, соєвим соусом і гірчицею - рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Промиті курячі крильця витираємо насухо паперовим рушником, розрізаємо при бажанні по суглобу і викладаємо в глибоку миску. Для маринаду змішуємо мед, соєвий соус, діжонську гірчицю і кетчуп. Додаємо за смаком мелений чорний і червоний перець і якщо необхідно сіль і перемішуємо гарненько. При використанні солі не забуваємо, що соєвий соус, присутній в маринаді, досить солоний.
Натираємо отриманою сумішшю курячі крила і залишаємо при кімнатній температурі мінімум на одну годину або на кілька годин у холодильнику.
Розміщуємо мариновані в соєвому соусі і меді крильця на попередньо застеленому пергаментним папером деко і запікаємо в заздалегідь прогрітій до 195 градусів духовці протягом тридцяти-сорока хвилин.
По готовності перекладаємо рум'яні крила на блюдо і можемо подавати.
Курячі крильця в медово-соєвому соусі в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом промиваємо курячі крильця холодною водою, при необхідності очищаємо від решти пір'їнок, промаківающімі від вологи серветками або паперовими рушниками і заливаємо маринадом. Для його приготування з'єднуємо в мисочці соєвий соус, мед, томатну пасту, лимонний сік, додаємо приправу для курки, видавлений через прес часник, мелений чорний перчик і ретельно перемішуємо. Витримуємо крила в такому маринаді кілька годин, помістивши посуд з ними в холодильник.
Далі викладаємо курячі крильця в рукав для запікання, запечатуємо його за допомогою йдуть в комплекті затискачів і розміщуємо на деку. Ставимо страву на середній рівень попередньо прогрітого до 190 градусів духової шафи і запікаємо сорок-п'ятдесят хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі крильця в соєвому соусі
Представляємо кілька способів приготування чудовою закуски для дружньої посиденьки за келихом пива. У цій статті запропоновані рецепти чудових,
Курячі крильця в медово-соєвому соусі
Любителям курячого м'яса, пропонуємо урізноманітнити меню, приготувавши чудові крильця в медово-соєвому соусі. Це досить оригінальне блюдо особливо
Крильця в медовому соусі
Рецептів приготування крилець існує неймовірна кількість. Зупинимося на одному, досить незвичайному варіанті. Приготуємо м'ясо в медовому соусі. За
Крильця в медово-соєвому соусі
Пропонуємо урізноманітнити ваше меню абсолютно новим і досить пікантним рецептом крилець. Приготуємо їх в медово-соєвому соусі. Завдяки основним
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої