Крильця в медовому соусі
Курячі крильця, приготовані в медовому соусі, неодмінно сподобаються любителям незвичайних і гострих м'ясних страв з солодкою ноткою. Під час приготування за рахунок меду утворюється надзвичайно апетитна скоринка, а інші складові маринаду додадуть страві пікантності.
Інгредієнти:
курячі крильця – 950 г;
мед – 65 г;
томатна паста – 60 г;
перець чорний мелений – 15 г;
перець червоний мелений – 7 г;
сіль – 15 р.
Приготування
Курячі крильця промиваємо й обсушуємо гарненько паперовими рушниками чи серветками.
Змішуємо мед з томатною пастою, кидаємо сіль, чорний і червоний мелений перець і перемішуємо. Обмазуємо отриманим соусом підготовлені крильця і даємо промаринуватися протягом сорока хвилин.
Форму для запікання або на деко вистилаємо пергаментним папером і розподіляємо зверху промариновані крильця. Визначаємо страву на тридцять хвилин в прогріту до ста вісімдесяти п'яти градусів духовку.
Після закінчення часу рум'яні, ароматні курячі крильця готові.
Інгредієнти:
курячі крильця – 1000 м;
мед – 70 г;
томатна паста – 60 г;
діжонська гірчиця – 60 г;
перець чорний мелений – за смаком;
спеції для курки – за смаком;
рослинна олія;
сіль – 15 р.
Приготування
До рідкого або розтопленого меду додаємо томатну пасту, діжонську гірчицю, мелений чорний перець, сіль і спеції для курки. Все гарненько перемішуємо і заправляємо отриманим соусом попередньо вимиті, висушені і складені в миску крильця. Накриваємо кришкою або плівкою і забуваємо про них на одну годину.
Після закінчення часу налаштовуємо мультиварку на режим «Випічка» або «Смаження», вливаємо трохи олії і викладаємо курячі крильця в один ряд. Обсмажуємо до рум'яності протягом приблизно п'ятнадцяти хвилин. Потім викладаємо на тарілку і повторюємо ті ж дії з наступною партією. Коли всі крила будуть обсмажені, закладаємо їх назад в чашу, виливаємо соус, якщо його не залишилося, то вливаємо, зовсім трохи, воду. Перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і витримуємо в ньому страву ще тридцять хвилин.
Інгредієнти:
курячі крильця – 1 кг;
мед – 35 г;
соєвий соус – 75 мл;
гострий кетчуп або томатний соус – 30 г;
столова гірчиця – 12 м;
перець чорний мелений – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Щоб приготувати маринад, змішуємо мед, соєвий соус, гірчицю, томатний соус або кетчуп, підсипаємо за смаком перець і за потреби сіль, не забуваючи, що соєвий соус досить солоний.
Курячі крильця промиваємо, ретельно обсушуємо паперовими серветками, складаємо в будь-яку ємність, заливаємо маринадом, перемішуємо і залишаємо в холодильнику мінімум на сім годин.
Потім викладаємо на решітку і смажимо на мангалі з помірним жаром до готовності і красивою рум'яності.
Інгредієнти:
курячі крильця – 8 шт.;
мед – 50 г;
соєвий соус – 75 мл;
часник – 3 зубчики;
невеликий лимон – 1 шт.;
борошно пшеничне – 125 г;
сіль – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Вимиті і дуже добре обсушені курячі крильця розрізаємо на ланки, солимо, перчимо, мачає в пшеничного борошні й обсмажуємо на великий розпеченій сковорідці з олією на сильному вогні. Коли зі всіх сторін утворюється рум'яна кірочка, додаємо подрібнений часник і смажимо, помішуючи, ще дві хвилини. Потім додаємо соус, приготовлений шляхом змішування меду, соєвого соусу, сік одного лимона і солі. Смажимо, безперервно заважаючи, поки не загусне, і вимикаємо плиту.
Курячі крильця в медовому соусі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця промиваємо й обсушуємо гарненько паперовими рушниками чи серветками.
Змішуємо мед з томатною пастою, кидаємо сіль, чорний і червоний мелений перець і перемішуємо. Обмазуємо отриманим соусом підготовлені крильця і даємо промаринуватися протягом сорока хвилин.
Форму для запікання або на деко вистилаємо пергаментним папером і розподіляємо зверху промариновані крильця. Визначаємо страву на тридцять хвилин в прогріту до ста вісімдесяти п'яти градусів духовку.
Після закінчення часу рум'яні, ароматні курячі крильця готові.
Крильця в медовому соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
До рідкого або розтопленого меду додаємо томатну пасту, діжонську гірчицю, мелений чорний перець, сіль і спеції для курки. Все гарненько перемішуємо і заправляємо отриманим соусом попередньо вимиті, висушені і складені в миску крильця. Накриваємо кришкою або плівкою і забуваємо про них на одну годину.
Після закінчення часу налаштовуємо мультиварку на режим «Випічка» або «Смаження», вливаємо трохи олії і викладаємо курячі крильця в один ряд. Обсмажуємо до рум'яності протягом приблизно п'ятнадцяти хвилин. Потім викладаємо на тарілку і повторюємо ті ж дії з наступною партією. Коли всі крила будуть обсмажені, закладаємо їх назад в чашу, виливаємо соус, якщо його не залишилося, то вливаємо, зовсім трохи, воду. Перемикаємо прилад на режим «Гасіння» і витримуємо в ньому страву ще тридцять хвилин.
Крильця в медово-соєвому соусі на мангалі
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати маринад, змішуємо мед, соєвий соус, гірчицю, томатний соус або кетчуп, підсипаємо за смаком перець і за потреби сіль, не забуваючи, що соєвий соус досить солоний.
Курячі крильця промиваємо, ретельно обсушуємо паперовими серветками, складаємо в будь-яку ємність, заливаємо маринадом, перемішуємо і залишаємо в холодильнику мінімум на сім годин.
Потім викладаємо на решітку і смажимо на мангалі з помірним жаром до готовності і красивою рум'яності.
Крильця в медовому соусі з часником, смажені на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті і дуже добре обсушені курячі крильця розрізаємо на ланки, солимо, перчимо, мачає в пшеничного борошні й обсмажуємо на великий розпеченій сковорідці з олією на сильному вогні. Коли зі всіх сторін утворюється рум'яна кірочка, додаємо подрібнений часник і смажимо, помішуючи, ще дві хвилини. Потім додаємо соус, приготовлений шляхом змішування меду, соєвого соусу, сік одного лимона і солі. Смажимо, безперервно заважаючи, поки не загусне, і вимикаємо плиту.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крильця в медово-соєвому соусі
Пропонуємо урізноманітнити ваше меню абсолютно новим і досить пікантним рецептом крилець. Приготуємо їх в медово-соєвому соусі. Завдяки основним
Курячі крильця в медовому соусі
Смажені курячі крильця - хто ж з нас не пробував таку смакота? Звичайно ж, багато хто знайомий з цією стравою. І сьогодні ми пропонуємо приготувати
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої
Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних