Крильця в медово-соєвому соусі
Ми сьогодні допоможемо урізноманітнити ваше меню і розповімо, як приготувати крильця в медово-соєвому соусі. Блюдо виходить з дуже апетитною кисло-солодкою скоринкою і має просто приголомшливий аромат.
Інгредієнти:
курячі крильця – 900 г;
мед – 35 г;
томатний соус чи кетчуп – 40 г;
соєвий соус – 60 мл;
перець чорний мелений – 15 г;
перець червоний мелений – 7 г;
сіль – за смаком.
Приготування
Курячі крильця промиваємо й обсушуємо дуже ретельно за допомогою паперових рушників або серветок.
В окремій ємності змішуємо мед з соєвим соусом і кетчупом, всипаємо чорний і червоний мелений перець, при необхідності сіль і перемішуємо. При використанні солі не забуваємо, що соєвий соус досить солоний. Натираємо отриманим соусом підготовлені курячі крильця і забуваємо про них на сорок хвилин.
Деко або відповідну вистилаємо форму пергаментним папером або промасленим фольгою і розкладаємо в один шар промариновані крильця. Прогріваємо духовку до 195 градусів і поміщаємо в нього страву на тридцять хвилин.
Інгредієнти:
курячі крильця – 700 г;
мед – 70 г;
томатна паста – 70 г;
соєвий соус – 75 мл;
лимон – 05 шт.;
часник – 2-3 зубчики;
перець чорний мелений – за смаком;
спеції для курки – за смаком;
рослинне масло – 120 мл
Приготування
Курячі крильця промиваємо, гарненько обсушуємо і розрізаємо по суглобам.
Присипаємо меленим перцем і спеціями для курки і залишаємо на п'ятнадцять хвилин. Тим часом очищаємо і дрібно рубаємо часник видавлюємо з половинки лимона сік, який змішуємо з соєвим соусом, рідким або розтопленим медом і томатною пастою до однорідності.
У глибоку сковороду вливаємо рослинна рафінована олія, дуже добре прогріваємо його на сильному вогні і обсмажуємо невеликими порціями крильця до рум'яності і виймаємо на тарілку. Потім кидаємо часник, обсмажуємо трохи, повертаємо в сковороду всі рум'яні крильця і заливаємо приготовленим раніше соусом. Ретельно перемішуємо, прикриваємо кришкою і протушиваем двадцять хвилин на помірному вогні, періодично перемішуючи.
Рум'яні, ароматні курячі крильця готові. Приємного апетиту!
Інгредієнти:
курячі крильця – 05 кг;
мед – 20 г;
соєвий соус – 35 мл;
томатна паста – 20 г;
червоний мелений перець – 5 р;
перець чорний мелений – 10 г;
сіль – за смаком;
свіжі овочі та зелень на свій смак.
Приготування
Курячі крильця моєму, хорошенечко обсушуємо паперовими серветками або рушниками і визначаємо в будь-яку ємність.
Для маринаду змішуємо мед, соєвий соус, томатну пасту, додаємо червоний і чорний мелений перець, спеції для курки і за смаком сіль. Пам'ятаємо про досить солоний смак соєвого соусу.
Заправляємо отриманим маринадом крильця, перемішуємо і визначаємо в холодильник на сім годин або на ніч.
Промариновані курячі крильця розкладаємо на решітці і смажимо на мангалі, на слабкому спеки до готовності і красивою рум'яності.
Подаємо готову страву зі свіжими овочами і зеленню на свій вибір і смак.
Інгредієнти:
курячі крильця – 900 г;
мед – 35 г;
соєвий соус – 60 мл;
кунжутне насіння – 65 г;
приправа – за смаком.
Приготування
Вимиті курячі крильця складаємо в миску і приправляємо маринадом, отриманим шляхом змішування меду, соєвого соусу і приправи для курки. Визначаємо в холодильнику на кілька годин для маринування.
Деко або форму вистилаємо промазаної маслом фольгою або пергаментним папером і розкладаємо одним шаром промариновані крильця. Готуємо страву в заздалегідь нагрітій до 195 градусів духовці протягом тридцяти хвилин. За десять хвилин до завершення приготування присипаємо крильця кунжутним насінням.
Курячі крильця в медово-соєвому соусі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця промиваємо й обсушуємо дуже ретельно за допомогою паперових рушників або серветок.
В окремій ємності змішуємо мед з соєвим соусом і кетчупом, всипаємо чорний і червоний мелений перець, при необхідності сіль і перемішуємо. При використанні солі не забуваємо, що соєвий соус досить солоний. Натираємо отриманим соусом підготовлені курячі крильця і забуваємо про них на сорок хвилин.
Деко або відповідну вистилаємо форму пергаментним папером або промасленим фольгою і розкладаємо в один шар промариновані крильця. Прогріваємо духовку до 195 градусів і поміщаємо в нього страву на тридцять хвилин.
Рецепт крилець в медово-соєвому соусі з часником на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця промиваємо, гарненько обсушуємо і розрізаємо по суглобам.
Присипаємо меленим перцем і спеціями для курки і залишаємо на п'ятнадцять хвилин. Тим часом очищаємо і дрібно рубаємо часник видавлюємо з половинки лимона сік, який змішуємо з соєвим соусом, рідким або розтопленим медом і томатною пастою до однорідності.
У глибоку сковороду вливаємо рослинна рафінована олія, дуже добре прогріваємо його на сильному вогні і обсмажуємо невеликими порціями крильця до рум'яності і виймаємо на тарілку. Потім кидаємо часник, обсмажуємо трохи, повертаємо в сковороду всі рум'яні крильця і заливаємо приготовленим раніше соусом. Ретельно перемішуємо, прикриваємо кришкою і протушиваем двадцять хвилин на помірному вогні, періодично перемішуючи.
Рум'яні, ароматні курячі крильця готові. Приємного апетиту!
Крильця в медово-соєвому гострому соусі на мангалі
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця моєму, хорошенечко обсушуємо паперовими серветками або рушниками і визначаємо в будь-яку ємність.
Для маринаду змішуємо мед, соєвий соус, томатну пасту, додаємо червоний і чорний мелений перець, спеції для курки і за смаком сіль. Пам'ятаємо про досить солоний смак соєвого соусу.
Заправляємо отриманим маринадом крильця, перемішуємо і визначаємо в холодильник на сім годин або на ніч.
Промариновані курячі крильця розкладаємо на решітці і смажимо на мангалі, на слабкому спеки до готовності і красивою рум'яності.
Подаємо готову страву зі свіжими овочами і зеленню на свій вибір і смак.
Курячі крильця в медово-соєвому соусі з кунжутом
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті курячі крильця складаємо в миску і приправляємо маринадом, отриманим шляхом змішування меду, соєвого соусу і приправи для курки. Визначаємо в холодильнику на кілька годин для маринування.
Деко або форму вистилаємо промазаної маслом фольгою або пергаментним папером і розкладаємо одним шаром промариновані крильця. Готуємо страву в заздалегідь нагрітій до 195 градусів духовці протягом тридцяти хвилин. За десять хвилин до завершення приготування присипаємо крильця кунжутним насінням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крильця в медовому соусі
Рецептів приготування крилець існує неймовірна кількість. Зупинимося на одному, досить незвичайному варіанті. Приготуємо м'ясо в медовому соусі. За
Крильця на мангалі
Курячі крильця на мангалі – дуже ніжне і соковите ласощі. Приготувати його можна самими різними способами, кожен з яких відмінно підійде для закуски
Курячі крильця в медовому соусі
Смажені курячі крильця - хто ж з нас не пробував таку смакота? Звичайно ж, багато хто знайомий з цією стравою. І сьогодні ми пропонуємо приготувати
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої