Ми сьогодні допоможемо урізноманітнити ваше меню і розповімо, як приготувати крильця в медово-соєвому соусі. Блюдо виходить з дуже апетитною кисло-солодкою скоринкою і має просто приголомшливий аромат.
Курячі крильця в медово-соєвому соусі в духовці
Інгредієнти: курячі крильця – 900 г; мед – 35 г; томатний соус чи кетчуп – 40 г; соєвий соус – 60 мл; перець чорний мелений – 15 г; перець червоний мелений – 7 г; сіль – за смаком. Приготування Курячі крильця промиваємо й обсушуємо дуже ретельно за допомогою паперових рушників або серветок.
В окремій ємності змішуємо мед з соєвим соусом і кетчупом, всипаємо чорний і червоний мелений перець, при необхідності сіль і перемішуємо. При використанні солі не забуваємо, що соєвий соус досить солоний. Натираємо отриманим соусом підготовлені курячі крильця і забуваємо про них на сорок хвилин.
Деко або відповідну вистилаємо форму пергаментним папером або промасленим фольгою і розкладаємо в один шар промариновані крильця. Прогріваємо духовку до 195 градусів і поміщаємо в нього страву на тридцять хвилин.
Рецепт крилець в медово-соєвому соусі з часником на сковороді
Інгредієнти: курячі крильця – 700 г; мед – 70 г; томатна паста – 70 г; соєвий соус – 75 мл; лимон – 05 шт.; часник – 2-3 зубчики; перець чорний мелений – за смаком; спеції для курки – за смаком; рослинне масло – 120 мл Приготування Курячі крильця промиваємо, гарненько обсушуємо і розрізаємо по суглобам.
Присипаємо меленим перцем і спеціями для курки і залишаємо на п'ятнадцять хвилин. Тим часом очищаємо і дрібно рубаємо часник видавлюємо з половинки лимона сік, який змішуємо з соєвим соусом, рідким або розтопленим медом і томатною пастою до однорідності.
У глибоку сковороду вливаємо рослинна рафінована олія, дуже добре прогріваємо його на сильному вогні і обсмажуємо невеликими порціями крильця до рум'яності і виймаємо на тарілку. Потім кидаємо часник, обсмажуємо трохи, повертаємо в сковороду всі рум'яні крильця і заливаємо приготовленим раніше соусом. Ретельно перемішуємо, прикриваємо кришкою і протушиваем двадцять хвилин на помірному вогні, періодично перемішуючи.
Рум'яні, ароматні курячі крильця готові. Приємного апетиту!
Крильця в медово-соєвому гострому соусі на мангалі
Інгредієнти: курячі крильця – 05 кг; мед – 20 г; соєвий соус – 35 мл; томатна паста – 20 г; червоний мелений перець – 5 р; перець чорний мелений – 10 г; сіль – за смаком; свіжі овочі та зелень на свій смак. Приготування Курячі крильця моєму, хорошенечко обсушуємо паперовими серветками або рушниками і визначаємо в будь-яку ємність.
Для маринаду змішуємо мед, соєвий соус, томатну пасту, додаємо червоний і чорний мелений перець, спеції для курки і за смаком сіль. Пам'ятаємо про досить солоний смак соєвого соусу.
Заправляємо отриманим маринадом крильця, перемішуємо і визначаємо в холодильник на сім годин або на ніч.
Промариновані курячі крильця розкладаємо на решітці і смажимо на мангалі, на слабкому спеки до готовності і красивою рум'яності.
Подаємо готову страву зі свіжими овочами і зеленню на свій вибір і смак.
Курячі крильця в медово-соєвому соусі з кунжутом
Інгредієнти: курячі крильця – 900 г; мед – 35 г; соєвий соус – 60 мл; кунжутне насіння – 65 г; приправа – за смаком. Приготування Вимиті курячі крильця складаємо в миску і приправляємо маринадом, отриманим шляхом змішування меду, соєвого соусу і приправи для курки. Визначаємо в холодильнику на кілька годин для маринування.
Деко або форму вистилаємо промазаної маслом фольгою або пергаментним папером і розкладаємо одним шаром промариновані крильця. Готуємо страву в заздалегідь нагрітій до 195 градусів духовці протягом тридцяти хвилин. За десять хвилин до завершення приготування присипаємо крильця кунжутним насінням.