Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крильця на мангалі

Крильця на мангалі

28-07-2015, 20:16
1 605
Крильця на мангалі
Ніхто не здатний встояти проти зажаристых курячих крилець в глазурі з соусу. Та й навіщо, власне, це потрібно робити? Заручитися допомогою наступних рецептів і практикуйте свої навички приготування м'яса на мангалі, поки природа радує теплими днями.

Рецепт курячих крилець на мангалі


Інгредієнти:

  • курячі крильця - 15 шт.;

  • мед - 85 мл;

  • часниковий зубок - 1 шт.;

  • тертий корінь імбиру - 1 ч. ложка;

  • соєвий соус - 60 мл;

  • кунжутна олія - 5 мл;

  • рослинна олія - 15 мл


  • Приготування
    Розрізаємо курячі крильця по суглобу, залишаючи лише м'ясисту частину. Обсушену курятину викладаємо в керамічну або скляну ємність. В ступі з пучкою морської солі розтираємо зубок часнику і імбир, ароматну пасту заливаємо олією, соєю і медом. Збиваємо маринад до однорідності і поливаємо їм куру. Перемішуємо крильця і залишаємо маринуватися на холоді протягом доби.
    Після, готуйте крильця в медово-соєвому соусі на мангалі близько 15-17 хвилин, не забуваючи часто перевертати ґрати, рясно змащуючи шкірку маринадом.

    Як приготувати курячі крильця в кленовому маринаді на мангалі?


    Інгредієнти:

  • курячі крила - 900 г;

  • універсальна приправа для курятини - 5 г;

  • рослинна олія - 30 мл;

  • ріпчаста цибуля - 60 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • томатний соус - 480 мл;

  • кленовий сироп - 130 мл;

  • соус тамарі - 60 мл;

  • яблучний оцет - 25 мл


  • Приготування
    На розігрітій олії спасеруйте дрібно нарізану цибулю, поки не підрум'яниться. До засмажки додайте часникові зубки, а через хвилину влийте томатний соус, кленовий сироп і тамарі. Коли маринад дійде до кипіння, зменшіть жар і варіть ще 20 хвилин. Загуслу суміш остудіть і змішайте з оцтом. Полийте крила 2/3 маринаду і залиште маринуватися від пари годин до цілої доби.
    Мариновану птицю викладіть на решітку мангала і обсмажуйте 15-17 хвилин, регулярно покриваючи маринадом.

    Гострі крильця на мангалі

    Крильця на мангалі

    Інгредієнти:

  • курячі крильця - 900 г;

  • кайенский перець - 1 ч. ложка;

  • мед - 220 мл;

  • вершкове масло (розтоплене) - 120 мл;

  • гострий кетчуп - 60 мл


  • Приготування
    Поставте на вогонь суміш з масла, кетчупу, меду і перцю. Як тільки маринад закипить, зніміть його з вогню і остудіть, після чого змішайте з курячими крильцями. Залиште птицю маринуватися на 4-6 годин. Обсмажуйте крильця на мангалі до тих пір, поки шкірка на них не зарум'яниться, а м'ясо не почне відставати від кісток.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Маринад для реберець на мангалі
    Маринад для реберець на мангалі
    Скільки смаків – стільки може бути маринадів для реберець. Використовуйте відповідні до різних видів м'яса трави і спеції, додавайте різні приправи –
    Крильця в клярі
    Крильця в клярі
    Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
    Крильця в медово гірчичному соусі
    Крильця в медово гірчичному соусі
    Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої
    Гострі крильця
    Гострі крильця
    Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
    Маринад для крилець
    Маринад для крилець
    Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми
    Курячі крильця в аерогрилі
    Курячі крильця в аерогрилі
    Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно