Курячі крильця в медово-соєвому соусі

Одного разу приготувавши курячі крильця в медово-соєвому соусі, ви назавжди залишитеся серед шанувальників цього кулінарного шедевра. Набір компонентів маринаду можна варіювати за своїм смаком і бажанням, а використання солі можна виключити зовсім або додавати по мінімуму, так як соєвий соус досить солоний на смак.
Рецепт курячих крилець в медово-соєвому соусі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця гарненько промиваємо і обсушуємо за допомогою паперового рушника або серветок. Розрізаємо крила по суглобу на ланки і складаємо в миску.
Змішуємо рідкий або розтоплений мед з соєвим соусом, дижонской гірчицею і кетчупом, всипаємо чорний і червоний мелений перець, при необхідності сіль і перемішуємо. Заливаємо отриманим маринадом підготовлені оброблені крильця в мисці і забуваємо про них на одну годину.
Деко вистилаємо пергаментним папером або фольгою, промазаної маслом, і розкладаємо на ньому промариновані крильця. Визначаємо блюдо в духовій шафі, прогрітому до 195 градусів, на тридцять хвилин. Після закінчення часу рум'яні ароматні крильця готові.
Крильця в медово-соєвому соусі в мультиварці з кунжутом
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті курячі крильця складаємо в будь-яку ємність і замочуємо в маринаді, приготованому шляхом змішування рідкого меду, соєвого соусу, очищеного і роздавленого часнику і спецій для курки. Визначаємо в холодильник на сім-вісім годин для маринування.
Після закінчення часу наливаємо у ємність мультиварки трохи олії і відправляємо туди промариновані курячі крильця. Зверху виливаємо маринад і налаштовуємо прилад на режим «Випічка» або «Смаження» і виставляємо час на півтори години. Під час приготування періодично відкриваємо кришку мультиварки і поливаємо блюдо утворилася рідиною. Так крильця виходять соковитими, з апетитною скоринкою. За п'ятнадцять хвилин до кінця приготування посипаємо блюдо кунжутним насінням.
Крильця в медово-соєвому соусі в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця промиваємо і гарненько обсушуємо.

Змішуємо соєвий соус, рідкий мед, томатну пасту, сік половинки лимона і видавлений через прес часник, додаємо спеції для курки і чорний мелений перець. Отриманим маринадом заливаємо крильця, ретельно перемішуємо і залишаємо в холодильнику на п'ять-сім годин.
Потім перекладаємо промариновані крила в рукав для запікання, зав'язуємо з двох сторін, робимо зверху кілька проколів і укладаємо на деко. Визначаємо блюдо в прогріту до 195 градусів духовку на сорок хвилин.
Після закінчення часу дуже акуратно, щоб не обпектися, витягаємо з рукава готові ароматні курячі крильця і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Крильця в медовому соусі
Рецептів приготування крилець існує неймовірна кількість. Зупинимося на одному, досить незвичайному варіанті. Приготуємо м'ясо в медовому соусі. За

Крильця в медово-соєвому соусі
Пропонуємо урізноманітнити ваше меню абсолютно новим і досить пікантним рецептом крилець. Приготуємо їх в медово-соєвому соусі. Завдяки основним

Крильця на мангалі
Курячі крильця на мангалі – дуже ніжне і соковите ласощі. Приготувати його можна самими різними способами, кожен з яких відмінно підійде для закуски

Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до

Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів

Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої