Як смачно приготувати філе стегна індички - рецепти
М'ясо індички запікають, гасять, запікають, використовують в якості фаршу, готують супи. Легке і низькокалорійне м'ясо філе стегна індички прекрасно поєднується зі свіжими салатами і тушкованими овочами, і тому особливо популярно серед людей, які дотримуються здорового харчування. Рецепти того, як смачно приготувати філе стегна індички, допоможуть не тільки оволодіти технікою приготування м'яса птиці, але і навчать як правильно скласти свій щоденний раціон.
Полиці магазинів пропонують споживачам різні частини м'яса індички, найпопулярнішими з яких є грудка і стегно птиці. У недосвідчених господинь часто виникає питання: що приготувати з філе стегна індички і отримати при цьому смачний продукт. Дієтичне м'ясо цієї птиці чудово зберігає свої властивості при термообробці в духовці, а попереднє маринування в спеціях наповнить блюдо пряністю і соковитістю.
Інгредієнти:
філе стегна - 650 г;
мед - 10 г;
соєвий соус - 35 мл;
сушена паприка, базилік - по 1 ч. ложці.
Приготування
Промийте і обсушіть філе стегна, натріть перцем, сушеними травами і залиште на півгодини.
Для маринаду змішайте соєвий соус з медом.
Помістіть м'ясо птиці в маринад на кілька годин, після чого загорніть у фольгу, викладіть у спеціальну форму з герметичною кришкою і готуйте при температурі 200 градусів 35 хвилин.
Елементарний спосіб отримати на вечерю поживне м'ясо птиці - обсмажити філе стегна індички з овочами на сковороді. Слід враховувати, що індичка любить багато спецій і пряних трав, тому перед тим, як смачно приготувати філе стегна індички, потримайте м'ясо в маринаді не менше чверті години. Промаринованное м'ясо швидко приготується і не втратить свої цінні властивості.
Інгредієнти:
філе стегна індички - 550 г;
помідор - 85 м;
цибуля - 45 г;
консервована квасоля - 195 г;
часник - 3 зубки;
оливкова олія - 45 мл;
сушений базилік - 1 ч. ложка.
Приготування
Наріжте філе стегна індички невеликими шматочками і замаринуйте, використовуючи частину оливкової олії, перець і базилік.
Припустіть на оливковій олії подрібнену цибулю, часник, помідори і квасоля.
На розігріту сковороду викладіть промаринованное м'ясо птиці, потримайте пару хвилин на вогні, після чого з'єднайте всі інгредієнти і смажте чверть години до повної готовності.
Використовуючи рис, томати і філе стегна індички можна приготувати низькокалорійний суп, який стане не тільки повноцінним обідом, але і легким вечерею для всієї родини.
Інгредієнти:
помідор - 120 г;
рис - 150 г;
філе стегна індички - 600 г;
цибуля - 40 г;
часник – 3 зубки;
вода - 3 л;
жменя петрушки.
Приготування
Промийте і зваріть рис у підсоленій воді, не доводячи зерна до повної готовності.
Філе стегна наріжте шматочками і підрум'яньте з подрібненим часником і цибулею.
Через пару хвилин додайте нарізані томати і деякий час варіть суміш на вогні.
Дочекайтеся закипання води і викладіть в неї рис і обсмажені інгредієнти. Готуйте суп близько півгодини, після чого додайте порізану петрушку і дайте страві настоятися.
Інгредієнти:
філе стегна індички 450 г;
вершкове масло - 35 г;
свіжі печериці - 200 г;
сметана - 230 г;
цибуля - 30 р;
гірчиця - 10 р.
Приготування
Наріжте філе стегна і обсмажте невеликі шматочки у вершковому маслі.
Додайте шматочки цибулі і грибів до м'яса, потримайте на вогні пару хвилин до випаровування зайвої рідини.
Після чого викладіть сметану, гірчицю і, заправивши суміш чорним перцем, тушкуйте протягом півгодини, зрідка помішуючи.
Філе стегна індички в духовці - рецепт
Полиці магазинів пропонують споживачам різні частини м'яса індички, найпопулярнішими з яких є грудка і стегно птиці. У недосвідчених господинь часто виникає питання: що приготувати з філе стегна індички і отримати при цьому смачний продукт. Дієтичне м'ясо цієї птиці чудово зберігає свої властивості при термообробці в духовці, а попереднє маринування в спеціях наповнить блюдо пряністю і соковитістю.
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт філе стегна індички на сковороді
Елементарний спосіб отримати на вечерю поживне м'ясо птиці - обсмажити філе стегна індички з овочами на сковороді. Слід враховувати, що індичка любить багато спецій і пряних трав, тому перед тим, як смачно приготувати філе стегна індички, потримайте м'ясо в маринаді не менше чверті години. Промаринованное м'ясо швидко приготується і не втратить свої цінні властивості.
Інгредієнти:
Приготування
Суп з філе стегна індички
Використовуючи рис, томати і філе стегна індички можна приготувати низькокалорійний суп, який стане не тільки повноцінним обідом, але і легким вечерею для всієї родини.
Інгредієнти:
Приготування
Тушковане філе стегна індички - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка, маринована в соєвому соусі
Курятина улюблена багатьма кулінарами з-за своєї універсальності, це дозволяє готувати з неї дивовижні частування. Сьогодні поговоримо, як правильно

Філе стегна індички – рецепти
З стегна індички можна готувати дивовижні страви, які виходять соковитими і володіють особливими смаковими якостями. Далі запропонуємо варіанти

Як приготувати філе індички в духовці?
Багато недосвідчені кулінари намагаються уникати приготування страв на основі філе птиці. Ми ж опишемо далі рецепти, використовуючи які, у вас

Стегно індички в духовці
Не секрет, що м'ясо індички корисне, а різноманітні страви на його основі виходять неймовірно смачними. І далі ми запропонуємо два надзвичайно

Стегно індички - рецепти приготування
Часто в магазинах продають вже оброблені тушки індички, так і так, звичайно, простіше в будній день побалувати себе смачним і корисним м'ясом. А як

Філе індички в духовці
Гідна заміна курятині - індичка, з якої виходять чудові і дуже корисні страви. Приготувавши філе цієї птиці за запропонованими далі рецептами у вас