» » Як смачно приготувати філе стегна індички - рецепти

Як смачно приготувати філе стегна індички - рецепти

М'ясо індички запікають, гасять, запікають, використовують в якості фаршу, готують супи. Легке і низькокалорійне м'ясо філе стегна індички прекрасно поєднується зі свіжими салатами і тушкованими овочами, і тому особливо популярно серед людей, які дотримуються здорового харчування. Рецепти того, як смачно приготувати філе стегна індички, допоможуть не тільки оволодіти технікою приготування м'яса птиці, але і навчать як правильно скласти свій щоденний раціон.

Філе стегна індички в духовці - рецепт

Як смачно приготувати філе стегна індички - рецепти

Полиці магазинів пропонують споживачам різні частини м'яса індички, найпопулярнішими з яких є грудка і стегно птиці. У недосвідчених господинь часто виникає питання: що приготувати з філе стегна індички і отримати при цьому смачний продукт. Дієтичне м'ясо цієї птиці чудово зберігає свої властивості при термообробці в духовці, а попереднє маринування в спеціях наповнить блюдо пряністю і соковитістю.
Інгредієнти:

  • філе стегна - 650 г;

  • мед - 10 г;

  • соєвий соус - 35 мл;

  • сушена паприка, базилік - по 1 ч. ложці.


  • Приготування

  • Промийте і обсушіть філе стегна, натріть перцем, сушеними травами і залиште на півгодини.

  • Для маринаду змішайте соєвий соус з медом.

  • Помістіть м'ясо птиці в маринад на кілька годин, після чого загорніть у фольгу, викладіть у спеціальну форму з герметичною кришкою і готуйте при температурі 200 градусів 35 хвилин.


  • Рецепт філе стегна індички на сковороді

    Як смачно приготувати філе стегна індички - рецепти

    Елементарний спосіб отримати на вечерю поживне м'ясо птиці - обсмажити філе стегна індички з овочами на сковороді. Слід враховувати, що індичка любить багато спецій і пряних трав, тому перед тим, як смачно приготувати філе стегна індички, потримайте м'ясо в маринаді не менше чверті години. Промаринованное м'ясо швидко приготується і не втратить свої цінні властивості.
    Інгредієнти:

  • філе стегна індички - 550 г;

  • помідор - 85 м;

  • цибуля - 45 г;

  • консервована квасоля - 195 г;

  • часник - 3 зубки;

  • оливкова олія - 45 мл;

  • сушений базилік - 1 ч. ложка.


  • Приготування

  • Наріжте філе стегна індички невеликими шматочками і замаринуйте, використовуючи частину оливкової олії, перець і базилік.

  • Припустіть на оливковій олії подрібнену цибулю, часник, помідори і квасоля.

  • На розігріту сковороду викладіть промаринованное м'ясо птиці, потримайте пару хвилин на вогні, після чого з'єднайте всі інгредієнти і смажте чверть години до повної готовності.


  • Суп з філе стегна індички

    Як смачно приготувати філе стегна індички - рецепти

    Використовуючи рис, томати і філе стегна індички можна приготувати низькокалорійний суп, який стане не тільки повноцінним обідом, але і легким вечерею для всієї родини.
    Інгредієнти:

  • помідор - 120 г;

  • рис - 150 г;

  • філе стегна індички - 600 г;

  • цибуля - 40 г;

  • часник – 3 зубки;

  • вода - 3 л;

  • жменя петрушки.


  • Приготування

  • Промийте і зваріть рис у підсоленій воді, не доводячи зерна до повної готовності.

  • Філе стегна наріжте шматочками і підрум'яньте з подрібненим часником і цибулею.

  • Через пару хвилин додайте нарізані томати і деякий час варіть суміш на вогні.

  • Дочекайтеся закипання води і викладіть в неї рис і обсмажені інгредієнти. Готуйте суп близько півгодини, після чого додайте порізану петрушку і дайте страві настоятися.


  • Тушковане філе стегна індички - рецепт

    Як смачно приготувати філе стегна індички - рецепти

    Інгредієнти:

  • філе стегна індички 450 г;

  • вершкове масло - 35 г;

  • свіжі печериці - 200 г;

  • сметана - 230 г;

  • цибуля - 30 р;

  • гірчиця - 10 р.


  • Приготування

  • Наріжте філе стегна і обсмажте невеликі шматочки у вершковому маслі.

  • Додайте шматочки цибулі і грибів до м'яса, потримайте на вогні пару хвилин до випаровування зайвої рідини.

  • Після чого викладіть сметану, гірчицю і, заправивши суміш чорним перцем, тушкуйте протягом півгодини, зрідка помішуючи.
    Додав: admin | 18-11-2016, 15:53
    Переглядів: 57