Ознайомившись з нижчевикладеними варіантами оригінальних страв, ви точно будете знати, що приготувати з філе стегна індички. Залишилося лише реалізувати на практиці описані рецепти і насолодитися чудовим смаком отриманих страв.
Філе стегна індички в духовці
Інгредієнти: філе стегна індички – 1-12 кг; соус соєвий – 45 мл; олія рослинна без аромату – 25 мл; оцет бальзамічний – 20 мл; мед рідкий – 25 г; часникові зубки – 4-5 шт.; мелена солодка паприка – 5 г; базилік сушений – щіпка; йодована сіль і перець мелений (суміш декількох видів) – за смаком. Приготування Щоб філе стегна індички вийшло соковитим, м'яким і ніжним, м'ясо потрібно попередньо замаринувати мінімум на три години. Візьмемо соєвий соус, бальзамічний оцет, олія рослинна, рідкий мед і змішаємо інгредієнти в мисці, додавши при цьому подрібнені часникові зубці, мелену паприку, суміш перців, пучок базиліка і трохи солі. Філе стегна птиці без кістки споліскуємо, обсушуємо, натираємо приготовленим маринадом. Поміщаємо птицю в миску, заливаємо залишками маринаду і залишаємо для просочення. Промаринованное м'ясо пов'язуємо щільно ниткою або шпагатом і покласти в ємність для запікання. Прикриваємо страва листом фольги і відправляємо для подальшого приготування в прогріту до 180 градусів духовку години на півтори. Тепер знімаємо фольгу і даємо птиці підрум'янитися при максимальній температурі протягом десяти хвилин. При бажанні промаринованное філе індички в даному випадку можна нафарширувати овочами, обсмаженими грибами, з сиром або будь-якою іншою начинкою, після чого згорнути м'ясо рулетом, зв'язати ниткою і готувати також як і філе в чистому вигляді. Тушковане філе стегна індички в мультиварці – рецепт
Інгредієнти: філе стегна індички – 07 кг; цибуля ріпчаста – 320 г; морква – 90 г; олія рослинна без аромату – 25 мл; соус соєвий – 80 мл; кріп, петрушка, базилік (свіжа зелень) – за смаком; йодована сіль і перець мелений (суміш декількох видів) – за смаком. Приготування Приготувати соковите і дуже смачне філе стегна індички в мультиварці надзвичайно просто без зайвих клопотів. Для цього споліскуємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими скибочками м'ясо птиці і укладаємо тимчасово в миску. Цибулини чистимо, шаткуємо півкільцями і додаємо до індички. Туди ж складаємо і очищену і перетерту моркву. Заливаємо компоненти соєвим соусом, додаємо спеції і прянощі на свій вибір і смак і перемішуємо. Через годину викладаємо індичку з овочами і маринадом в промаслений мультикастрюлю. Налаштовуємо прилад на режим «Гасіння» і готуємо страву протягом п'ятдесяти хвилин. У середині циклу вміст мультиварки потрібно перемішати, а по його завершенні додати нарубану зелень кропу, петрушки і базиліка. Філе стегна індички – рецепт на сковороді
Інгредієнти: філе стегна індички – 07 кг; цибуля ріпчаста – 240 г; сметана – 140 г; карі і хмелі-сунелі – по 2 щіпки; олія рослинна без аромату – 45 мл; кріп, петрушка, базилік (свіжа зелень) і часник – за смаком; йодована сіль і перець мелений (суміш декількох видів) – за смаком. Приготування Для приготування на сковороді підготовлене і нарізане шматочками філе стегна індички викладаємо в прогріте масло і підрум'янюємо трохи з усіх боків. Додаємо тепер нарізану півкільцями цибулю і смажимо ще кілька хвилин. Викладаємо сметану, вливаємо приблизно 200 мл окропу, додаємо за смаком сіль, перчик, каррі і хмелі-сунелі. Прикриваємо після закипання вмісту сковороду кришкою і припускаємо компоненти на помірному вогні до м'якості скибочок птиці. В кінці приготування додаємо в сковороду нарізану зелень і часник і перемішуємо.