Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

З чим п'ють Бейліз?

23-09-2016, 09:42
636
З чим п'ють Бейліз?
Ірландський вершковий лікер Бейліз складається в основному з віскі і вершків. Крім цього у складі цього напою присутній цукор, рослинна олія, какао, а також ванільна і карамельна нотка, від якої просто без розуму жіноча аудиторія шанувальників.
Далі ми розповімо, як правильно і з чим можна пити вершковий лікер Бейліз. Підібравши правильне супровід до напою, можна максимально підкреслити його смак і отримати від дегустації справжню насолоду.

Як правильно пити лікер Бейліз?


Як і будь-який інший лікер, Бейліз подають після вечері в якості дижестива. Для цього знадобляться спеціальні лікерні чарки конусоподібної форми на ніжці, що нагадують бокали для мартіні , але значно менші за розміром.

З чим п'ють лікер Бейліз?


Як правило, Бейліз подають разом із десертом або ж просто присипавши поверхню напою тертим шоколадом, порошком какао або доповнивши його шматочками льоду. Прекрасним доповненням до вершкового лікеру Бейліз буде полуниця з вершками, а також банани, які можна очистити, нарізати і подати зі шпажками. Як варіант до даного напою можна подати морозиво, доповнене вершками, горіхами та фруктами, зефір, тістечко Тірамісу або будь-який інший десерт або печиво з вершковим або шоколадним кремом.
В якості солодкої закуски до лікеру Бейліз можна зміркувати фруктовий салат, заправлений солодким натуральним йогуртом і цукровою пудрою, а також будь-який інший ніжний десерт. Наприклад, прекрасно доповнять смак лікеру бананові човники з вершковим сиром. Далі рецепт їх приготування.
Бананові човники до лікеру Бейліз
Інгредієнти:

  • стиглі банани – 2 шт.;

  • сир вершковий – 80 г;

  • цукрова пудра – за смаком;

  • подрібнені горішки – 2 ст. ложки;

  • тертий або розтоплений шоколад – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Стиглі бананові плоди очищаємо, ріжемо вздовж на дві половини і у кожної акуратно выскабливаем ложечкою середину, щоб вийшли подобу човників. Бананову м'якоть змішати з вершковим сиром, подрібненими горіхами і цукровою пудрою і наповнюємо отриманою масою порожнечі човників. На закінчення присипаємо десерт тертим шоколадом і горішками. Як варіант можна розтопити шоколад, полити їм човники зверху і присипати горіхами.
    Десерт з морозива з печивом і фруктами до лікеру Бейліз
    Інгредієнти:

  • морозиво вершкове – 4 кульки;
  • З чим п'ють Бейліз?

  • печиво пісочне – 85 м;

  • свіжа полуниця або банани – 100 г;

  • подрібнені горішки – 2 ст. ложки;

  • тертий шоколад – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Для приготування двох порцій десерту до лікеру Бейліз розламуємо пісочне печиво і змішуємо його з розм'якшеним морозивом і нарізаними на шматочки бананами або полуницею. Накладаємо ласощі в креманки, посипаємо подрібненими горіхами і тертим шоколадом і подаємо до лікеру.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Бейліз в домашніх умовах - рецепт
    Бейліз в домашніх умовах - рецепт
    Створити дивовижний Бейліз зі смаком, максимально наближеним до оригіналу - неймовірно просте і досить захоплююче заняття. У статті описані три
    Лікер Бейліз
    Лікер Бейліз
    Зробити незрівнянний Бейліз власноруч зовсім не клопітно. Досить вивчити описані далі рецепти, грамотно змішати компоненти і результат вас точно
    Як правильно пити лікер?
    Як правильно пити лікер?
    Як і будь-яку з різновидів алкоголю, лікери слід пити лише при певній температурі і в супроводі певних закусок. Правила і особливості дегустації
    Коктейль «Тірамісу»
    Коктейль «Тірамісу»
    Приготування всіляких коктейлів - це неймовірно захоплююче заняття. Далі максимально детально описаний процес створення смачного коктейлю «Тірамісу».
    Молочний коктейль в блендері
    Молочний коктейль в блендері
    Молочний коктейль з повітряної пінкою і ароматом ванілі - родом з дитинства. Але це не означає, що такий коктейль люблять тільки діти, дорослі теж із
    Коктейлі з лікером
    Коктейлі з лікером
    Жодна вечірка не обходиться без алкогольних напоїв, яких безліч. Ми пропонуємо вам різноманітити їх і приготувати коктейлі з різними лікерами.