Що можна приготувати з листкового бездріжджового тіста?
Упаковка такого тесту врятує вас від витрати часу і сил під час приготування улюбленої солодкою або солоною випічки. Про те, що можна приготувати з листкового бездріжджового тіста ми детально поговоримо в наступних рецептах.
Якщо ви не вирішили, що спекти з листкового бездріжджового тіста, зупиніться на пирогах, а точніше – тарту. Начинкою для таких відкритих пирогів може стати практично все, що завгодно. Ми вирішили зупинитися на французької класики з сиром і пореєм в основі.
Інгредієнти:
лист листкового тіста;
сир грюйер – 115 г;
порей – 2 шт.;
чебрець – 1 ч. ложка;
яйця – 2 шт.;
молоко – 45 мл
Приготування
Попередньо розморозивши пласт листкового тіста, візьміться за підготовку начинки. Першим ділом припустіть кільця порею з листочками чебрецю, поки вони не розм'якшаться. Отриману засмажку охолодіть і змішайте зі збитими з молоком яйцями. Доповніть суміш тертим сиром і спеціями.
Підверніть краї тіста так, щоб отримати бортик. Для більшої зручності можете використовувати форму для тарта. Наколіть основу і випікайте при 210 градусах 15 хвилин, потім влийте начинку для листкового бездріжджового тіста і продовжуйте приготування, поки вона не схопиться.
Одними з самих простих виробів з листкового бездріжджового тіста є «язички» - прямокутні шматочки тіста, обсипані цукром або його сумішшю з прянощами. Ідеальне доповнення до чаю на швидку руку.
Інгредієнти:
лист листкового тіста;
цукор – 85 м;
кориця – 5 г;
яйце – 1 шт.
Приготування
Розділіть пласт розмороженого тесту на прямокутники і змастіть кожен з них яйцем. Корицю з'єднайте з цукром і посипте кожен з «язичків» отриманою сумішшю. Випікайте «язички» при 220 градусах 20-23 хвилини.
Ці булочки з начинкою з білого соусу і прошутто стануть простим, але вишуканим доповненням до асортименту гарячих закусок на вашому столі.
Інгредієнти:
листкове тісто – 2 аркуша;
молоко – 235 мл;
гірчиця діжонська – 10 г;
борошно – 15 г;
прошутто – 6 скибочок;
сир тертий – 135 г;
яйце – 1 шт.
Приготування
Приготуйте бешамель, підрум'янивши борошно і розвівши її молоком. Коли соус загусне, змішайте його з тертим сиром і гірчицею.
Розкатане тісто розділіть на прямокутні шматочки, викладіть порцію соусу поверх кожного з них і накрийте скибочкою прошутто. З'єднайте краї тіста разом і змастіть поверхню яйцем. Випікайте при 200 градусах 20-25 хвилин.
Пиріг з листкового бездріжджового тіста
Якщо ви не вирішили, що спекти з листкового бездріжджового тіста, зупиніться на пирогах, а точніше – тарту. Начинкою для таких відкритих пирогів може стати практично все, що завгодно. Ми вирішили зупинитися на французької класики з сиром і пореєм в основі.
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо розморозивши пласт листкового тіста, візьміться за підготовку начинки. Першим ділом припустіть кільця порею з листочками чебрецю, поки вони не розм'якшаться. Отриману засмажку охолодіть і змішайте зі збитими з молоком яйцями. Доповніть суміш тертим сиром і спеціями.
Підверніть краї тіста так, щоб отримати бортик. Для більшої зручності можете використовувати форму для тарта. Наколіть основу і випікайте при 210 градусах 15 хвилин, потім влийте начинку для листкового бездріжджового тіста і продовжуйте приготування, поки вона не схопиться.
«Язички» з листкового бездріжджового тіста – рецепт
Одними з самих простих виробів з листкового бездріжджового тіста є «язички» - прямокутні шматочки тіста, обсипані цукром або його сумішшю з прянощами. Ідеальне доповнення до чаю на швидку руку.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть пласт розмороженого тесту на прямокутники і змастіть кожен з них яйцем. Корицю з'єднайте з цукром і посипте кожен з «язичків» отриманою сумішшю. Випікайте «язички» при 220 градусах 20-23 хвилини.
Булочки з листкового бездріжджового тіста
Ці булочки з начинкою з білого соусу і прошутто стануть простим, але вишуканим доповненням до асортименту гарячих закусок на вашому столі.
Інгредієнти:

Приготування
Приготуйте бешамель, підрум'янивши борошно і розвівши її молоком. Коли соус загусне, змішайте його з тертим сиром і гірчицею.
Розкатане тісто розділіть на прямокутні шматочки, викладіть порцію соусу поверх кожного з них і накрийте скибочкою прошутто. З'єднайте краї тіста разом і змастіть поверхню яйцем. Випікайте при 200 градусах 20-25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Що приготувати з листкового бездріжджового тіста?
Використовуйте пару листів листкового тіста у випічці шалено смачних солодощів. Далі на прикладі двох рецептів ви дізнаєтеся, як піч чудово хрусткі

Слойки з варенням з листкового тіста
Ідеальний спосіб використовувати упаковочку готового тіста - порадувати рідних чудовими слойки за сніданком. Далі розповімо, як таке шалено смачне

Рулет з листкового тіста з фаршем
Листкове тісто давно зарекомендувало себе, як прекрасна основа для різноманітної випічки і несолодкої в тому числі. Далі опишемо, як спорудити

Хачапурі з листкового тіста з сиром
Напевно немає такої людини, який відмовився б продегустувати чудово смачні, ароматні хачапурі з традиційним сирним наповненням. Далі розповімо, як

Рогалики з начинкою з листкового тіста
Порадувати рідних смачним сніданком зовсім не складно, особливо, коли оладки і млинці вже порядком набридли. Пропонуємо спекти рогалики з начинкою.

Пиріжки з листкового дріжджового тіста
Сьогодні зовсім не проблема побалувати рідних домашньою випічкою. Купивши завчасно пачку дріжджового листкового тіста можна випікати різні ласощі,