Рогалики з начинкою з листкового тіста
Приготування листкових рогаликів в наш час доставляє куди менше клопоту, ніж раніше. Все завдяки наявності широкого асортименту готового листкового тіста на полицях більшості маркетів. Взявши на озброєння пачку такого напівфабрикату втілити один з поданих далі рецептів не складе ніякої праці.
Для тих, хто не боїться зухвалих поєднань, рекомендуємо випробувати рецепт рогаликів з листкового тіста з яблучно-сирною начинкою. Прекрасну компанію яблук складе шматок чеддера або будь-якого іншого твердого сиру з легкої гостротою.
Інгредієнти:
вершкове масло - 35 г;
велике зелене яблуко;
цукровий пісок - 35 г;
мелена кориця - 3/4 ч. ложки;
сир чеддер - 8 скибочок;
мелений мускатний горіх - 1/4 ч. ложки;
упаковка листкового тіста.
Приготування
З'єднайте цукровий пісок з меленими прянощами. Часточки яблук змішайте з розтопленим маслом. Наріжте пласт листкового тіста на трикутники і посипте кожен цукровою сумішшю. На широкому краю покладіть скибочку яблука і сиру, а потім поверніть рогалик, рухаючись від широкої частини трикутника до вузької. Випікайте рогалики, дотримуючись інструкції на упаковці до тесту.
Інгредієнти:
упаковка листкового тіста;
мак - 1 ст.;
молоко - 55 мл;
мед - 35 мл;
вершкове масло - 20 р.
Приготування
Для приготування макової начинки зерна слід збити за допомогою блендера і залити сумішшю з теплого молока і розтопленого масла. Слідом за рідинами макову начинку доповнить і рідкий мед. Як тільки начинка збереться разом, дайте їй трохи охолонути, за цей час макові зерна набухнуть, а потім приступайте до формування рогаликів. Наріжте пласт листкового тіста на трикутники, покрийте кожен порцією маку і скрутіть. Готові рогалики випікайте, слідуючи вказівкам на упаковці до готового тесту.
Для приготування рогаликів з варенням нічого крім упаковки листкового тіста і самого варення вам не знадобиться. Злегка розкачайте тісто, наріжте на трикутники і викладіть на широкий край кожного по ложці варення. Скрутіть тісто в рулет, рухаючись від підстави трикутника до його вершині, а потім розташуйте рогалики на покритому пергаментом деко і випікайте 15 хвилин при 200 градусах. Готове ласощі можна полити глазур'ю або посипати цукровою пудрою.
Рогалики з листкового тіста з яблуком
Для тих, хто не боїться зухвалих поєднань, рекомендуємо випробувати рецепт рогаликів з листкового тіста з яблучно-сирною начинкою. Прекрасну компанію яблук складе шматок чеддера або будь-якого іншого твердого сиру з легкої гостротою.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте цукровий пісок з меленими прянощами. Часточки яблук змішайте з розтопленим маслом. Наріжте пласт листкового тіста на трикутники і посипте кожен цукровою сумішшю. На широкому краю покладіть скибочку яблука і сиру, а потім поверніть рогалик, рухаючись від широкої частини трикутника до вузької. Випікайте рогалики, дотримуючись інструкції на упаковці до тесту.
Рогалики з листкового тіста з маком
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування макової начинки зерна слід збити за допомогою блендера і залити сумішшю з теплого молока і розтопленого масла. Слідом за рідинами макову начинку доповнить і рідкий мед. Як тільки начинка збереться разом, дайте їй трохи охолонути, за цей час макові зерна набухнуть, а потім приступайте до формування рогаликів. Наріжте пласт листкового тіста на трикутники, покрийте кожен порцією маку і скрутіть. Готові рогалики випікайте, слідуючи вказівкам на упаковці до готового тесту.
Як зробити рогалики з листкового тіста з варенням?
Для приготування рогаликів з варенням нічого крім упаковки листкового тіста і самого варення вам не знадобиться. Злегка розкачайте тісто, наріжте на трикутники і викладіть на широкий край кожного по ложці варення. Скрутіть тісто в рулет, рухаючись від підстави трикутника до його вершині, а потім розташуйте рогалики на покритому пергаментом деко і випікайте 15 хвилин при 200 градусах. Готове ласощі можна полити глазур'ю або посипати цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рогалики з яблуками
Навіть самі смачні сирники або оладки на сніданок можуть набриднути. Тому пропонуємо почати день з чудових ароматних рогаликів. Начинки для них можна
Рогалики з варенням
Рогалики — смачна випічка, знайома нам з дитинства. Ми пропонуємо вам згадати цікаві рецепти цього популярного і улюбленого багатьма ласощі. Читаємо
Рогалики з начинкою
Коли хочеться спекти щось ніжне, солодке, з горіховим смаком, варто згадати про рецепти рогаликів з начинкою. Готувати їх одне задоволення! Адже часу
Рогалики з листкового тіста
Іноді хочеться побалувати себе і сім'ю чимось дуже смачним і ніжним. У цьому випадку вам можуть стати в нагоді рецепти рогаликів з листкового тіста.
Рогалики з пісочного тіста
Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих
Рогалики з маком
Рогалики - це смачна випічка до чаю або кави. Вони являють собою рулетики з різноманітними начинками. І зараз ми розповімо, як їх смачно і