Слойки з варенням з листкового тіста
В якості основи слойок з варенням з листкового тесту ви можете брати як домашнє листкове тісто, так і заморожений напівфабрикат містить дріжджі або приготовлений без них. Маючи під рукою упаковку замороженого тіста, таке ласощі буде красуватися на вашому столі менш ніж через годину і важко буде повірити, що ці пишні і рум'яні слойки готуються з витратою мінімуму зусиль.
Радимо завжди тримати упаковку листкового тіста напоготові. У випадку, якщо вам доведеться годувати раптово зайшли гостей, або прокинеться ваш власний внутрішній ласун, у вас під рукою вже буде основа для чудового ласощі.
Інгредієнти:
листкове тісто (дріжджове) - 520 г;
малинове варення;
яйце - 1 шт.
Приготування
Розморозивши напівфабрикат тіста, виріжте з нього квадратики бажаного розміру. Від кожного з кутів квадрата зробіть надріз до центру, залишаючи невеликий п'ятачок з неразрезанного тесту в який ми покладемо джем. Через один з'єднайте нарізані шматочки тіста в центрі разом, злегка придавлюючи їх пальцем.
Рясно змастіть поверхню кожної майбутньої слойки яйцем і помістіть порцію варення в центр. Слойки з листкового дріжджового тіста з варенням повинні провести в духовці близько 12 хвилин при 225 градусах.
Якщо вас не можна назвати прихильником занадто солодких десертів, то ці слойки напевно припадуть вам до смаку. В рамках цього рецепта компанію варенню становить крем-сир, збитий з цитрусовою цедрою і ваніліном для більшої ароматності. Варення можна також вибирати на свій смак, ми зупинилися на черносмородиновом.
Інгредієнти:
лист листкового тіста;
крем-сир - 155 г;
цукор - 65 г;
лимонний сік - 10 мл;
цедра лимона - 1 ч. ложка;
екстракт ванілі - 2 ч. ложки;
варення з чорної смородини;
яйце - 1 шт.
Приготування
Перед тим, як зробити слойки з варенням, розділіть лист листкового тіста на квадрати, кожен з яких розріжте на два трикутника. Змастіть поверхню кожного з квадратів яйцем. Збийте цукор з крем-сиром і лимонним соком, додайте цитрусову цедру і ваніль для аромату. Викладіть начинку з крем-сиру поверх трикутників з тіста, а поверх покладіть порцію черносмородинового варення. Надішліть слойки в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Слойки з малиновим варенням з готового листкового тіста
Радимо завжди тримати упаковку листкового тіста напоготові. У випадку, якщо вам доведеться годувати раптово зайшли гостей, або прокинеться ваш власний внутрішній ласун, у вас під рукою вже буде основа для чудового ласощі.
Інгредієнти:
Приготування
Розморозивши напівфабрикат тіста, виріжте з нього квадратики бажаного розміру. Від кожного з кутів квадрата зробіть надріз до центру, залишаючи невеликий п'ятачок з неразрезанного тесту в який ми покладемо джем. Через один з'єднайте нарізані шматочки тіста в центрі разом, злегка придавлюючи їх пальцем.
Рясно змастіть поверхню кожної майбутньої слойки яйцем і помістіть порцію варення в центр. Слойки з листкового дріжджового тіста з варенням повинні провести в духовці близько 12 хвилин при 225 градусах.
Слойки з листкового бездріжджового тіста з варенням – рецепт
Якщо вас не можна назвати прихильником занадто солодких десертів, то ці слойки напевно припадуть вам до смаку. В рамках цього рецепта компанію варенню становить крем-сир, збитий з цитрусовою цедрою і ваніліном для більшої ароматності. Варення можна також вибирати на свій смак, ми зупинилися на черносмородиновом.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити слойки з варенням, розділіть лист листкового тіста на квадрати, кожен з яких розріжте на два трикутника. Змастіть поверхню кожного з квадратів яйцем. Збийте цукор з крем-сиром і лимонним соком, додайте цитрусову цедру і ваніль для аромату. Викладіть начинку з крем-сиру поверх трикутників з тіста, а поверх покладіть порцію черносмородинового варення. Надішліть слойки в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з листкового тіста
Максимально швидко можна створити домашню смакоту, якщо у вас в морозилці знайшлася упаковочка листкового тіста. Пропонуємо чудові рецепти слойок,
Слойки з листкового дріжджового тіста
Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
Слойки з сиром з готового листкового тіста
Самий безпрограшний спосіб побалувати себе домашньою випічкою - спекти слойки з начинкою з готового тіста. Пропонуємо зробити ароматнейшие пиріжки з
Слойки з малиною з листкового тіста
Більшості дорослих доводиться ламати голову, що дати дитині в школу, щоб це було смачно і готувалося просто. Найчастіше це печиво або бутерброди,
Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і
Слойки з варенням
Якщо ви любите шаруваті булочки з різними начинками, то зверніть свою увагу на цю статтю. У ній ми розповімо, як спекти слойки з варенням, причому