Слойки з сиром з готового листкового тіста

Головний герой нашого сьогоднішнього матеріалу – листкове тісто з якого ми зробимо слойки з грибами, сиром, м'ясом.
Слойки з куркою і сиром з готового листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Підготуйте всі інгредієнти зі списку за той час, що займає розігрів духової шафи до 200 градусів: відваріть і розберіть на волокна курятину, натріть сир і розкачайте розморожені пласти тіста. Змішайте волокна курячого філе з соусом із суміші кетчупу і гострого соусу. Додайте до курки тертий сир і викладіть начинку на квадрат листкового тіста. Складіть краю квадрата так, щоб утворився трикутник, і змажте всі збитим яйцем перед розміщенням в духовці. Готуйте слойки 20 хвилин.
Слойки з ковбасою і сиром
Якщо під рукою не виявилося м'яса, зате знайшлася ковбаса, її також можна додати до сиру та соусу в якості начинки для слойки, а щоб зробити останню трохи більш пікантною, до складу рецепта також включена гірчиця, часник, вустерширський соус і цибулю.
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте соломкою ковбасу і покладіть на розігріту суху сковороду. Як тільки шматочки підрум'яняться, перекладіть їх на окреме блюдо, а на вытопившемся жиру спасеруйте кільця ріпчастої цибулі. Коли цибуля стане м'яким, додайте до зажарки часниковий зубок, а ще через півхвилини з'єднайте її з гірчицею і вустером, додайте чебрець і поверніть ковбасу тому. Дайте начинці охолонути, а потім викладіть її в центр квадрата з тесту разом з жменею сиру. Защепіть краю слойки і додайте її випікатися в розігрітій до 200 градусів духовій шафі на 25 хвилин.
Слойки з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
На розтопленому маслі припустіть цибулю до зарум'янювання, а потім покладіть до нього шматочки грибів і листочки чебрецю. Коли вся грибна волога піде зі сковороди, влийте туди вино і дайте йому випаруватися практично повністю. Розкачайте розморожене тісто і розділіть його на квадрати. У центр кожного квадрата покладіть ложку грибної начинки, туди ж відправте жменю тертого сиру і з'єднайте краї тіста. Змастіть слойки яйцем і додайте запікати 15 хвилин при 210 градусах.
Слойки з листкового дріжджового тіста з сиром і беконом

Інгредієнти:
Приготування
Викладіть бекон на суху сковороду і підрум'яньте до хрускоту. Розламайте смужки на шматочки і з'єднайте з тертим сиром і гірчицею. Розкачайте тісто і наріжте. У центр кожного шматка викладіть сирну начинку з беконом і защепіть краю. Надішліть слойки запікати 20 хвилин при 200 градусах. Подавайте самостійно або з соусом-діп за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Слойки з листкового дріжджового тіста
Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде

Слойки з малиною з листкового тіста
Більшості дорослих доводиться ламати голову, що дати дитині в школу, щоб це було смачно і готувалося просто. Найчастіше це печиво або бутерброди,

Слойки з грибами
Слойки з грибами - це просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна подати до чаю або кави. Давайте розберемо кілька простих рецептів цієї

Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і

Слойки з вишнею
Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки

Слойки з варенням
Якщо ви любите шаруваті булочки з різними начинками, то зверніть свою увагу на цю статтю. У ній ми розповімо, як спекти слойки з варенням, причому