Слойки з листкового тіста

Слойки з сиром з готового листкового тіста
Загальним фаворитом серед усіх можливих начинок є сир. В'язка сирна начинка не тільки смачна, але і чудово поєднується з широким асортиментом доповнень, одним з найбільш популярних є сир.
Інгредієнти:
Приготування
Не встигли розморозити пласти листкового тіста? Зробити це швидко можна за допомогою НВЧ: 30 секунд – готово! Готове тісто розділіть на квадрати і покрийте шаром гірчиці. Підготуйте начинку, натерти сир і подрібнивши шинку. Викладіть ветчинно-сирну суміш в центр тіста і складіть два протилежні кути квадрата разом. Покрийте слойку жовтком. Випікайте при 200 близько 20-25 хвилин.
Слойки з яблуками з листкового тіста
Популярним аналогом сиру серед солодких начинок є яблука, які також ради будь-яких доповнень і відмінно поєднуються з самим листковим тестом.
Інгредієнти:
Приготування
Яблука розділіть на тонкі слайсы у формі півмісяця, залийте їх сумішшю води і лимонного соку, а потім поставте в мікрохвильовку на 3 хвилини. Шматочки яблук вийміть і обсушіть. Розкатане тісто наріжте на смужки шириною 4-45 див. Змастіть кожну із смужок шоколадною пастою, викладіть шматочки яблук і поверніть все в рулет. На виході вийде трояндочка, яку слід помістити у форму для кексів і відправити в духовку на 40 хвилин при 185 градусах.
Слойки з листкового дріжджового тіста з цукром
Інгредієнти:
Приготування
Розкачайте тісто, розріжте його на смужки і розділіть кожну з них навпіл. Підверніть краю кожної із смужок до центру. Обваляйте кожну з слойок в суміші цукру і кориці з обох сторін, а потім розкладіть на деку і відправте запікати при 230 градусах 6-7 хвилин з одного боку, після переверніть і продовжуйте приготування ще 3 хвилини.
Слойки з вишнею з листкового тіста
На відміну від інших начинок, начинки з ягід схильні до того, щоб пускати багато соку, тому перед приготуванням в них, як правило, додають загусник, здатний увібрати зайву вологу.
Інгредієнти:
Приготування
Розкатане листкове тісто розділіть на квадрати. Вишню засипте цукром, додайте над середнім вогнем і проваріть до м'якості. В кінці приготування додайте крохмаль, щоб виділився сік загус. Охолодіть вишневу начинку і помістіть її в центрі розкатаного тіста. Зверху покладіть шматочки шоколаду і складіть краї тіста разом, утворюючи трикутник.
Запікайте до рум'яного кольору при 200 градусах.
Слойки з листкового тіста з м'ясом курки
Інгредієнти:

Приготування
Спасеруйте шматочки порею (біла частина) з цибульними кільцями. Обсмажте до м'якості і з'єднайте з шматочками філе. Приправте начинку паприкою і свежесмолотым перцем.
Тісто розкачати і розрізати на кружечки. На половину кружалець викладіть порцію начинки з курятиною, змастіть краї яйцем і додайте залишилися зверху кружечки. Покрийте поверхню слойки залишками збитого яйця і запікайте при 200 градусах 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Слойки з варенням з листкового тіста
Ідеальний спосіб використовувати упаковочку готового тіста - порадувати рідних чудовими слойки за сніданком. Далі розповімо, як таке шалено смачне

Рулет з листкового тіста з фаршем
Листкове тісто давно зарекомендувало себе, як прекрасна основа для різноманітної випічки і несолодкої в тому числі. Далі опишемо, як спорудити

Слойки з листкового дріжджового тіста
Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде

Пиріжки з листкового дріжджового тіста
Сьогодні зовсім не проблема побалувати рідних домашньою випічкою. Купивши завчасно пачку дріжджового листкового тіста можна випікати різні ласощі,

Слойки з сиром з готового листкового тіста
Самий безпрограшний спосіб побалувати себе домашньою випічкою - спекти слойки з начинкою з готового тіста. Пропонуємо зробити ароматнейшие пиріжки з

Слойки з вишнею
Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки