Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Слойки з листкового тіста

Слойки з листкового тіста

21-09-2016, 14:10
412
Слойки з листкового тіста
Самим універсальним напівфабрикатом, який слід постійно тримати в своїй морозильній камері, є зовсім не готові котлети, а листкове тісто. З однієї пачки такого тіста можна зробити широкий асортимент різноманітної випічки з будь-якими начинками, але в цьому матеріалі ми сконцентруємося на слойках з листкового тіста, які опиняться на столі швидше, ніж ви вирішите сходити в магазин за смакотою до чаю.
Слойки з сиром з готового листкового тіста
Загальним фаворитом серед усіх можливих начинок є сир. В'язка сирна начинка не тільки смачна, але і чудово поєднується з широким асортиментом доповнень, одним з найбільш популярних є сир.
Інгредієнти:

  • листкове тісто - 2 аркуша;

  • шинка - 245 г;

  • діжонська гірчиця - 25 г;

  • сир - 165 г;

  • яєчні жовтки - 2 шт.


  • Приготування
    Не встигли розморозити пласти листкового тіста? Зробити це швидко можна за допомогою НВЧ: 30 секунд – готово! Готове тісто розділіть на квадрати і покрийте шаром гірчиці. Підготуйте начинку, натерти сир і подрібнивши шинку. Викладіть ветчинно-сирну суміш в центр тіста і складіть два протилежні кути квадрата разом. Покрийте слойку жовтком. Випікайте при 200 близько 20-25 хвилин.
    Слойки з яблуками з листкового тіста
    Популярним аналогом сиру серед солодких начинок є яблука, які також ради будь-яких доповнень і відмінно поєднуються з самим листковим тестом.
    Інгредієнти:

  • листкове тісто;

  • вершкове масло - 10 г;

  • яблука - 2 шт.;

  • лимон - 1/2 шт.;

  • шоколадна паста - 95 р.


  • Приготування
    Яблука розділіть на тонкі слайсы у формі півмісяця, залийте їх сумішшю води і лимонного соку, а потім поставте в мікрохвильовку на 3 хвилини. Шматочки яблук вийміть і обсушіть. Розкатане тісто наріжте на смужки шириною 4-45 див. Змастіть кожну із смужок шоколадною пастою, викладіть шматочки яблук і поверніть все в рулет. На виході вийде трояндочка, яку слід помістити у форму для кексів і відправити в духовку на 40 хвилин при 185 градусах.
    Слойки з листкового дріжджового тіста з цукром
    Інгредієнти:

  • пласт листкового дріжджового тіста;

  • цукор;

  • кориця - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Розкачайте тісто, розріжте його на смужки і розділіть кожну з них навпіл. Підверніть краю кожної із смужок до центру. Обваляйте кожну з слойок в суміші цукру і кориці з обох сторін, а потім розкладіть на деку і відправте запікати при 230 градусах 6-7 хвилин з одного боку, після переверніть і продовжуйте приготування ще 3 хвилини.
    Слойки з вишнею з листкового тіста
    На відміну від інших начинок, начинки з ягід схильні до того, щоб пускати багато соку, тому перед приготуванням в них, як правило, додають загусник, здатний увібрати зайву вологу.
    Інгредієнти:

  • пласт листкового тіста;

  • вишня - 1 ст.;

  • цукор - 55 г;

  • крохмаль - 5 г;

  • шоколад - 45 р.


  • Приготування
    Розкатане листкове тісто розділіть на квадрати. Вишню засипте цукром, додайте над середнім вогнем і проваріть до м'якості. В кінці приготування додайте крохмаль, щоб виділився сік загус. Охолодіть вишневу начинку і помістіть її в центрі розкатаного тіста. Зверху покладіть шматочки шоколаду і складіть краї тіста разом, утворюючи трикутник.
    Запікайте до рум'яного кольору при 200 градусах.
    Слойки з листкового тіста з м'ясом курки
    Інгредієнти:
    Слойки з листкового тіста


  • ріпчаста цибуля - 65 г;

  • відварене куряче філе - 470 г;

  • порей - 1 шт.;

  • сир - 135 г;

  • щіпка паприки;

  • пласт листкового тіста.


  • Приготування
    Спасеруйте шматочки порею (біла частина) з цибульними кільцями. Обсмажте до м'якості і з'єднайте з шматочками філе. Приправте начинку паприкою і свежесмолотым перцем.
    Тісто розкачати і розрізати на кружечки. На половину кружалець викладіть порцію начинки з курятиною, змастіть краї яйцем і додайте залишилися зверху кружечки. Покрийте поверхню слойки залишками збитого яйця і запікайте при 200 градусах 20 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Слойки з варенням з листкового тіста
    Слойки з варенням з листкового тіста
    Ідеальний спосіб використовувати упаковочку готового тіста - порадувати рідних чудовими слойки за сніданком. Далі розповімо, як таке шалено смачне
    Рулет з листкового тіста з фаршем
    Рулет з листкового тіста з фаршем
    Листкове тісто давно зарекомендувало себе, як прекрасна основа для різноманітної випічки і несолодкої в тому числі. Далі опишемо, як спорудити
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
    Пиріжки з листкового дріжджового тіста
    Пиріжки з листкового дріжджового тіста
    Сьогодні зовсім не проблема побалувати рідних домашньою випічкою. Купивши завчасно пачку дріжджового листкового тіста можна випікати різні ласощі,
    Слойки з сиром з готового листкового тіста
    Слойки з сиром з готового листкового тіста
    Самий безпрограшний спосіб побалувати себе домашньою випічкою - спекти слойки з начинкою з готового тіста. Пропонуємо зробити ароматнейшие пиріжки з
    Слойки з вишнею
    Слойки з вишнею
    Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки