Холодник з буряка на воді - рецепт

Холодник з буряка на кефірі і воді – рецепт
У цьому рецепті холодника все піде у справа: буряки та гичка теж (але, якщо листя ще свіжі, тобто молоденькі).
Інгредієнти:
Приготування
Буряк відокремте від листя, все добре промийте. Коренеплід потрібно очистити і нарізати маленькій соломкою. Поставте На вогонь каструлю з водою, дайте закипіти, соліть, поперчіть, додайте лаврушку, цибулину цілком. Коли бульйон закипить, цибулю, дістаньте, відправте туди буряк, варіть 15 хвилин.
Ретельно помиту бадилля крупно поріжте і закладайте до буряка. Додайте цукор і оцет, варіть ще хвилину і прибирайте з вогню, охолоджують при кімнатній температурі.
Огірки і цибулю дрібненько наріжте, додайте їх у вже захололий суп. Відправте в холод на кілька годин. Подавайте зі сметаною, яйцем і зеленню. Щоб блюдо вийшло більш ситним, його можна зварити на наваристому бульйоні або додати трохи картоплі.
Як приготувати смачний холодник з буряка на кефірі і воді з ковбасою?
Інгредієнти:
Приготування
Спершу займіться буряком. Її можна відварити в каструлі або в СВЧ. Хоча самий смачний холодник виходить з буряком, запеченої в духовці. Для цього промийте овоч, загорніть у фольгу і відправте на 50 хвилин у гарячу духовку на деко налити 250 мл води.
Поки буряк запікається, відваріть і потім очистіть картоплю і яйця.
Як тільки буряк приготується охолодіть її і очистіть від жорсткої непривабливою шкірки, пропустити її через саму крупну тертку або подрібніть дрібненькими кубиками. Змішайте все в зручній ємності з кефіром і водою і відправте в холод на годину настоюватися.
Тим часом наріжте остиглі, очищені яйця, картоплю, ковбасу і дрібно порубаєте очищену цибулину, зелені пір'я цибулі, петрушку і кріп.
Надішліть всю зелену нарізку в ємність з буряком, кефіром і водою, приправити сіллю і лимонкою і знову відправте на полицю холодильника настоятися пару годин.
Холодник з маринованої буряків на воді
Прекрасний варіант, коли їсти немає часу чекати, поки приготується головний інгредієнт страви – буряк.
Інгредієнти:
Приготування

Маринований буряк тоненько нашаткуйте. Помідори обдайте окропом і зніміть шкірку, протріть їх через сито або подрібніть блендером. Буряк і пюре розведіть 200 мл води, відправте в каструлю і тушкуйте 25 хвилин на слабкому вогні, періодично додаючи решту воду. Потім додайте вогонь, доведіть до кипіння, зніміть з плити і почекайте поки страва охолоне.
Огірки, зелень і редиску дрібненько порубаєте і закладайте в холодний суп, присолите. Яйця відваріть яйця, жовтки розітріть зі сметаною до максимально однорідного стану, подавайте окремо в соуснику.
Рекомендуємо добрі рецепти

Холодник на кефірі
В пору спекотних днів зовсім не хочеться перевантажувати організм складними наваристими стравами. І рецепти різноманітних холодних супів тут дійсно

Суп «Холодник» з буряком - рецепт
По-справжньому літній страву ви зможете приготувати з буряка, керуючись описаними далі рецептами. Пропонуємо зварити дивовижний ситний суп, який

Холодник з буряка на кефірі
Чудовим варіантом щільно пообідати, при цьому не пресытив шлунок, стане смачний холодник, докладні рецепти якого описані в статті. Розповімо, як

Холодний борщ з буряків - рецепт
Холодний борщ з буряків відомий також як холодник або борщ. Його можна зробити в літню спеку, і ви не залишитеся голодними, коли немає бажання, є

Холодний суп з буряка
Холодний суп з буряка - це просте і літнє блюдо, відоме також як ботвінья, «холодник» або «борщ». Давайте з вами розглянемо найбільш цікаві рецепти

Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб