Холодний борщ з буряків - рецепт

Рецепт холодного литовського борщу із буряка
Інгредієнти:
Приготування
Буряк очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Огірки, редис і яйця нарізаємо невеликими кубиками. Зелену цибулю, петрушку і кріп дрібно кришимо. З'єднуємо всі інгредієнти і заливаємо їх кефіром, додаємо сметану і гарненько перемішуємо. Доливаємо воду, ще раз перемішуємо, солимо за смаком і відправляємо в холодильник охолоджуватися. Литовський борщ прийнято подавати з відвареною картоплею вприкуску.
Рецепт холодного борщу з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Сирий буряк очищаємо від шкірки, нарізаємо її кубиками, складаємо в каструлю і заливаємо 500 мл води, додаємо 1 чайну ложку оцту, і під закритою кришкою варимо 30-40 хвилин. Після цього буряк проціджуємо, але сік не виливаємо, коли він охолоне, ми його використовуємо в приготуванні. Картопля, яйця, огірки і м'ясо нарізаємо невеликими кубиками. Зелену цибулю дрібно кришимо. З'єднуємо всі інгредієнти і заливаємо їх буряковим соком. Додаємо сироватку, сметану, солимо і перемішуємо. А тепер за смаком додаємо лимонний сік, хрін і гірчицю. Без цих компонентів, звичайно, можна обійтися, але вони додають готовому страві пікантності.
Рецепт і борщів зелених з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо в 3 літрах води. Буряк і картоплю варимо в шкірці, яйця круто. Картопля, буряк, яйця, куряче філе і огірки нарізаємо кубиками. Всі інгредієнти змішуємо і заправляємо сметаною упереміш з майонезом. Все це заливаємо охолодженим курячим бульйоном, додаємо подрібнену зелень петрушки, лимонну кислоту і сіль за смаком.
Рецепт холодного борщу з кефіром
Для даного рецепту нам знадобиться саме молода солодка буряк.
Інгредієнти:
Приготування
Огірок разом з шкіркою натираємо на крупній тертці. Буряк очищаємо і тремо на дрібній тертці. Зелену цибулю і кріп дрібно нарізаємо. З'єднуємо всі інгредієнти разом і заливаємо їх кефіром. Солимо за смаком і додаємо часник, пропущений через прес. Гарненько все перемішуємо, якщо борщ виходить густуватим, доливаємо трохи холодної кип'яченої води.
Простий рецепт холодного борщу на кисляку
Інгредієнти:

Приготування
Буряк і бадилля добре промиваємо. Бадилля тоненько нарізаємо і варимо разом з буряком в підсоленій воді. Готову буряк натираємо на тертці. Огірки і яйця нарізаємо невеликими скибочками, кріп, петрушку і зелену цибулю подрібнюємо. В охолоджений буряковий відвар додаємо кефір, сметану, огірковий розсіл і всі інші інгредієнти, добре перемішуємо, сіль і цукор додаємо за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Литовський холодний борщ
Литовський холодний борщ дуже смачний освіжаючий блюдо, яке припаде до душі і дорослим і дітям. Його можна приготувати в спеку, коли не хочеться

Холодний борщ - рецепт приготування
Чудовий освіжаючий перше блюдо, борщ, можна приготувати, скориставшись представленими далі рецептами. Пропонуємо зробити це страва кількома

Холодний суп з буряка
Холодний суп з буряка - це просте і літнє блюдо, відоме також як ботвінья, «холодник» або «борщ». Давайте з вами розглянемо найбільш цікаві рецепти

Рецепт холодного і борщів зелених
Борщ - популярне блюдо російської кухні з категорії борщів. Класичний холодний борщ готується на основі кефіру з додаванням буряків, свіжих овочів,

Борщ з маринованої буряків
Борщ - популярне російське блюдо з категорії борщів. Рецептів його створення в даний час досить багато. І зараз ми розберемося, як зварити борщ з

Холодний борщ з ковбасою
Холодний борщ - це чудове бадьорить і освіжає блюдо в літню спеку. Способів його створення досить багато. І ми сьогодні поговоримо про смачне та