Борщ з щавлю з куркою та яйцем
Щавлевий суп – перше гаряче блюдо, яке здивує ваших домочадців незвичайним смаком і красивим зовнішнім виглядом. Головний плюс цього супу, полягає в простоті і швидкості його приготування. Давайте розглянемо з вами деякі способи, як приготувати наваристі щі з щавлю з куркою.
Інгредієнти:
курячий окорочок – 215 г;
вода питна – 2 л;
картопля – 315 г;
морква – 105 г;
цибулина – 85 м;
яйця курячі – 3 шт.;
щавель свіжий кріп – 1 пучок;
спеції.
Приготування
У каструлю з водою викладаємо промитий курячий окорочок і варимо бульйон. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву нарізаємо тонкою соломкою. Картопля обробляємо, рубаємо скибочками і кидаємо всі овочі в каструлю з м'ясом. Яйця відварюємо заздалегідь, а потім знімаємо шкаралупу і подрібнюємо кубиками. Щавель і кріп ретельно промиваємо і дрібно кришимо ножем. Приблизно через 50 хвилин, акуратно дістаємо курячу ніжку, відокремлюємо м'ясо від кісток і кидаємо його назад в суп. Підсолюємо страву за смаком, засипаємо зелень і проварюємо 5 хвилин. Після цього наполягаємо борщ з щавлю з куркою під кришкою. Далі розливаємо страву по тарілках і кожну порцію прикрашаємо рубаними вареними яйцями .
Інгредієнти:
гомілки курячі – 415 г;
вода питна – 3 л;
молодий щавель – 515 м;
перепелині яйця – 3-5 шт.;
зелені пір'я цибулі – 1 пучок;
картопля – 265 г;
цукор – 1 ч. ложка;
спеції;
сметана для подачі;
сухарики – для подачі;
топлене масло – для обсмажування.
Приготування
Перед тим, як почати готувати борщ з щавлю, варимо курячий бульйон: гомілки обробляємо, обполіскуємо і поміщаємо в каструлю з водою. Відправляємо посуд на вогонь, чекаємо, коли бульйон закипить, знімаємо шумівкою піну, яка утворилася. Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо вміст близько години. Далі гарячий бульйон акуратно проціджуємо в чисту каструлю і додаємо очищену картоплю, нарізану кубиками. М'ясо відокремлюємо від кісток і відправляємо в суп. Яйця відварюємо круто, чистимо і розрізаємо ножем на половинки.
Щавель і пір'я зеленого лука перебираємо, обполіскуємо і тонко рубаємо. Кидаємо підготовлену зелень бульйон, підсолюємо суп по смаку і додаємо ложку цукру. Проварюємо блюдо хвилин 15 а потім розливаємо зелений борщ зі щавлем і куркою по тарілках, додаємо в кожну порцію половинку перепелиного яйця, кладемо нежирну сметану і посипаємо сухарями.
Рецепт щей з щавлю з куркою
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю з водою викладаємо промитий курячий окорочок і варимо бульйон. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву нарізаємо тонкою соломкою. Картопля обробляємо, рубаємо скибочками і кидаємо всі овочі в каструлю з м'ясом. Яйця відварюємо заздалегідь, а потім знімаємо шкаралупу і подрібнюємо кубиками. Щавель і кріп ретельно промиваємо і дрібно кришимо ножем. Приблизно через 50 хвилин, акуратно дістаємо курячу ніжку, відокремлюємо м'ясо від кісток і кидаємо його назад в суп. Підсолюємо страву за смаком, засипаємо зелень і проварюємо 5 хвилин. Після цього наполягаємо борщ з щавлю з куркою під кришкою. Далі розливаємо страву по тарілках і кожну порцію прикрашаємо рубаними вареними яйцями .
Борщ з щавлю з куркою та яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати готувати борщ з щавлю, варимо курячий бульйон: гомілки обробляємо, обполіскуємо і поміщаємо в каструлю з водою. Відправляємо посуд на вогонь, чекаємо, коли бульйон закипить, знімаємо шумівкою піну, яка утворилася. Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо вміст близько години. Далі гарячий бульйон акуратно проціджуємо в чисту каструлю і додаємо очищену картоплю, нарізану кубиками. М'ясо відокремлюємо від кісток і відправляємо в суп. Яйця відварюємо круто, чистимо і розрізаємо ножем на половинки.
Щавель і пір'я зеленого лука перебираємо, обполіскуємо і тонко рубаємо. Кидаємо підготовлену зелень бульйон, підсолюємо суп по смаку і додаємо ложку цукру. Проварюємо блюдо хвилин 15 а потім розливаємо зелений борщ зі щавлем і куркою по тарілках, додаємо в кожну порцію половинку перепелиного яйця, кладемо нежирну сметану і посипаємо сухарями.
Рекомендуємо добрі рецепти
Холодник на кефірі
В пору спекотних днів зовсім не хочеться перевантажувати організм складними наваристими стравами. І рецепти різноманітних холодних супів тут дійсно
Борщ з щавлю з м'ясом
Зваріть на обід справжні, наваристі щі за традиційним літнім рецептом. Розповімо, як приготувати надзвичайно смачне і ситне страву, використовуючи
Суп з щавлю з м'ясом
По-справжньому літній, легкий і неймовірно ароматний суп, пропонуємо створити за описаним у статті нескладними рецептами. Розповімо, як зварити
Борщ з щавлю з яйцем - рецепт
Борщ з щавлю з яйцем – прекрасний вітамінний суп готують не тільки влітку зі свіжого щавлю, але і взимку замороженого. А подавати його можна як
Борщ з щавлю
Весна – то час, коли нас нестримно тягне на свіжу зелень і перші овочі. Це і зрозуміло, необхідно заповнити зимовий дефіцит вітамінів. Як тільки
Зелений борщ зі щавлем - рецепт
Борщ - це популярне блюдо української і російської кухонь. І сьогодні ми розповімо, як зварити зелений борщ зі щавлем. Він виходить ситним і володіє