Сирний суп з плавленим сиром - рецепт
Пропонуємо варіанти приготування сирного супу з плавленим сиром. Таку страву не залишить байдужим навіть самого вибагливого гурмана, адже воно виходить неймовірно насиченим і ароматним.
Інгредієнти:
м'ясо курки – 340 г;
свіжі печериці – 240 г;
сир плавлений – 120 г;
цибулина ріпчаста – 80 г;
морква – 80 г;
картопля – 340 г;
борошно – 10 г;
соняшникова без аромату масло – 55 мл;
свіжа зелень – 05 пучка;
велика сіль і чорний перець мелений;
вершки (за бажанням);
очищена вода.
Приготування
Спочатку підготуємо і подрібнити належним чином всі необхідні компоненти для супу. Куряче м'ясо промиваємо, обсушуємо і при необхідності розрізаємо на порції. Шаткуємо кубиками очищену цибулину і морквину, а печериці свіжі споліскуємо і нарізаємо пластинами. Звільняємо від шкурок картоплини і розрізаємо їх на невеликі кубики.
Тепер у глибокій товстостінній сковороді пасеруємо на соняшниковій олії до м'якості цибулю і моркву, після чого закладаємо курку, обсмажуємо її трохи разом з овочами і додаємо гриби. Приправляємо компоненти сіллю, перцем, при бажанні кидаємо додатково улюблені спеції, прикриваємо посудину кришкою і припускаємо на помірному вогні протягом двадцяти п'яти хвилин. По закінченні часу закладаємо плавлений сир, розділивши його на шматочки і, помішуючи, даємо йому повністю розпуститися.
Далі вміст сковороди перекладаємо в каструлю, заливаємо підігрітою до кипіння водою до отримання бажаної густоти, а також закладаємо картопляні кубики. Доводимо страву до смаку сіллю і спеціями і варимо при ледь помітному кипінні до м'якості картоплі.
По готовності вливаємо вершки, додаємо свіжу нарубану зелень, перемішуємо, ще трохи прогріваємо, але не даємо закипіти, і вимикаємо плиту.
Інгредієнти:
креветки очищені – 420 г;
плавлений сир – 420 г;
картопля – 420 г;
морква – 180 г;
масло селянське вершкове – 60 г;
фільтрована вода – 19 л;
зелень на вибір свіжа або сушена;
мелений чорний перець і велика сіль;
крутони для подачі.
Приготування
Готувати сирний суп з даного рецептом неймовірно просто і швидко. Спочатку розпускаємо в підігрітій до кипіння в каструлі водичці плавлений сир, після чого закладаємо попередньо очищені і дрібно нарізані картоплини і варимо до м'якості овочів. За цей час очищаємо і обробляємо на маленькій тертці моркву і пасеруємо її на сковороді на вершковому маслі до м'якості.
По готовності картоплі додаємо в суп підготовлену обсмажену моркву, викладаємо креветки, підсолюємо страву за смаком і перчимо і даємо закипіти. Тепер присмачую блюдо дрібненько нарубаної свіжої або сушеної зеленню, вимикаємо плиту і даємо сирного супчику з креветками хвилин двадцять настоятися.
Інгредієнти:
варена або варено-копчена ковбаса – 320 г;
плавлений сир – 220 г;
картопля – 320 г;
цибулина ріпчаста – 110 г;
морква – 110 г;
олія соняшникова без аромату – 60 мл;
фільтрована вода – 12-15 л;
зелень свіжа;
мелений чорний перець і велика сіль;
крутони для подачі.
Приготування
Ставимо каструлю з водою на плиту, прогріваємо до кипіння і закладаємо подрібнений плавлений сир. Даємо шматочках повністю розпуститися, помішуючи, після чого викладаємо заздалегідь очищені і дрібно нарізані картоплини і варимо до м'якості овочевих скибочок. За цей час очищаємо і нарізаємо кубиками цибулину і моркву пасеруємо овочеву масу на соняшниковій без аромату олії до м'якості і кидаємо нарізану варену ковбасу. Ще трохи обсмажуємо компоненти разом, після чого перекладаємо їх у каструлю з супом, присмачую страву сіллю і перцем за смаком, кидаємо в каструлю дрібненько нашатковану свіжу зелень і вимикаємо плиту. Хвилин через двадцять, коли супчик настоїться, можемо подавати його, доповнивши за бажанням грінками .
Курячий суп з плавленим сиром і печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку підготуємо і подрібнити належним чином всі необхідні компоненти для супу. Куряче м'ясо промиваємо, обсушуємо і при необхідності розрізаємо на порції. Шаткуємо кубиками очищену цибулину і морквину, а печериці свіжі споліскуємо і нарізаємо пластинами. Звільняємо від шкурок картоплини і розрізаємо їх на невеликі кубики.
Тепер у глибокій товстостінній сковороді пасеруємо на соняшниковій олії до м'якості цибулю і моркву, після чого закладаємо курку, обсмажуємо її трохи разом з овочами і додаємо гриби. Приправляємо компоненти сіллю, перцем, при бажанні кидаємо додатково улюблені спеції, прикриваємо посудину кришкою і припускаємо на помірному вогні протягом двадцяти п'яти хвилин. По закінченні часу закладаємо плавлений сир, розділивши його на шматочки і, помішуючи, даємо йому повністю розпуститися.
Далі вміст сковороди перекладаємо в каструлю, заливаємо підігрітою до кипіння водою до отримання бажаної густоти, а також закладаємо картопляні кубики. Доводимо страву до смаку сіллю і спеціями і варимо при ледь помітному кипінні до м'якості картоплі.
По готовності вливаємо вершки, додаємо свіжу нарубану зелень, перемішуємо, ще трохи прогріваємо, але не даємо закипіти, і вимикаємо плиту.
Як зварити сирний суп з креветками і плавленим сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Готувати сирний суп з даного рецептом неймовірно просто і швидко. Спочатку розпускаємо в підігрітій до кипіння в каструлі водичці плавлений сир, після чого закладаємо попередньо очищені і дрібно нарізані картоплини і варимо до м'якості овочів. За цей час очищаємо і обробляємо на маленькій тертці моркву і пасеруємо її на сковороді на вершковому маслі до м'якості.
По готовності картоплі додаємо в суп підготовлену обсмажену моркву, викладаємо креветки, підсолюємо страву за смаком і перчимо і даємо закипіти. Тепер присмачую блюдо дрібненько нарубаної свіжої або сушеної зеленню, вимикаємо плиту і даємо сирного супчику з креветками хвилин двадцять настоятися.
Сирний суп з плавленим сиром і ковбасою - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо каструлю з водою на плиту, прогріваємо до кипіння і закладаємо подрібнений плавлений сир. Даємо шматочках повністю розпуститися, помішуючи, після чого викладаємо заздалегідь очищені і дрібно нарізані картоплини і варимо до м'якості овочевих скибочок. За цей час очищаємо і нарізаємо кубиками цибулину і моркву пасеруємо овочеву масу на соняшниковій без аромату олії до м'якості і кидаємо нарізану варену ковбасу. Ще трохи обсмажуємо компоненти разом, після чого перекладаємо їх у каструлю з супом, присмачую страву сіллю і перцем за смаком, кидаємо в каструлю дрібненько нашатковану свіжу зелень і вимикаємо плиту. Хвилин через двадцять, коли супчик настоїться, можемо подавати його, доповнивши за бажанням грінками .
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний суп з грибами
Неймовірно ароматний грибний суп можна трохи урізноманітнити і зробити його більш ситним, доповнивши склад сирної основою. Пропонуємо два відмінних
Суп з грибами і плавленим сиром
Будь перше блюдо, приготоване на основі грибів виходить чудово ароматним. Пропонуємо скористатися рецептами, представленими далі і зварити
Курячий суп з плавленим сиром
Дуже легкий, смачний і чудовий ароматний курячий суп вийде, якщо додати плавлений сирок. Блюдо виходить ніжним і вишуканим. Щоб урізноманітнити
Грибний суп з сиром
Приготувати грибний суп - справа нескладна. Напевно кожен зможе впоратися з цим завданням. Але ж це неабияке страву можна урізноманітнити і зробити
Сирний суп з креветками
Ароматний і ніжний сирний суп з креветками — прекрасний варіант першого страви для сімейного обіду. Шовковистий і м'який смак сиру вдало гармонує з
Сирний суп з ковбасою
Всі ми з вами звикли до традиційних гарячих супів, таким як борщ, щі, гороховий супчик. Але сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт