» » Сирний суп з плавленим сиром - рецепт

Сирний суп з плавленим сиром - рецепт

Сирний суп з плавленим сиром - рецепт
Пропонуємо варіанти приготування сирного супу з плавленим сиром. Таку страву не залишить байдужим навіть самого вибагливого гурмана, адже воно виходить неймовірно насиченим і ароматним.

Курячий суп з плавленим сиром і печерицями


Інгредієнти:

  • м'ясо курки – 340 г;

  • свіжі печериці – 240 г;

  • сир плавлений – 120 г;

  • цибулина ріпчаста – 80 г;

  • морква – 80 г;

  • картопля – 340 г;

  • борошно – 10 г;

  • соняшникова без аромату масло – 55 мл;

  • свіжа зелень – 05 пучка;

  • велика сіль і чорний перець мелений;

  • вершки (за бажанням);

  • очищена вода.


  • Приготування
    Спочатку підготуємо і подрібнити належним чином всі необхідні компоненти для супу. Куряче м'ясо промиваємо, обсушуємо і при необхідності розрізаємо на порції. Шаткуємо кубиками очищену цибулину і морквину, а печериці свіжі споліскуємо і нарізаємо пластинами. Звільняємо від шкурок картоплини і розрізаємо їх на невеликі кубики.
    Тепер у глибокій товстостінній сковороді пасеруємо на соняшниковій олії до м'якості цибулю і моркву, після чого закладаємо курку, обсмажуємо її трохи разом з овочами і додаємо гриби. Приправляємо компоненти сіллю, перцем, при бажанні кидаємо додатково улюблені спеції, прикриваємо посудину кришкою і припускаємо на помірному вогні протягом двадцяти п'яти хвилин. По закінченні часу закладаємо плавлений сир, розділивши його на шматочки і, помішуючи, даємо йому повністю розпуститися.
    Далі вміст сковороди перекладаємо в каструлю, заливаємо підігрітою до кипіння водою до отримання бажаної густоти, а також закладаємо картопляні кубики. Доводимо страву до смаку сіллю і спеціями і варимо при ледь помітному кипінні до м'якості картоплі.
    По готовності вливаємо вершки, додаємо свіжу нарубану зелень, перемішуємо, ще трохи прогріваємо, але не даємо закипіти, і вимикаємо плиту.

    Як зварити сирний суп з креветками і плавленим сиром - рецепт


    Інгредієнти:

  • креветки очищені – 420 г;

  • плавлений сир – 420 г;

  • картопля – 420 г;

  • морква – 180 г;

  • масло селянське вершкове – 60 г;

  • фільтрована вода – 19 л;

  • зелень на вибір свіжа або сушена;

  • мелений чорний перець і велика сіль;

  • крутони для подачі.


  • Приготування
    Готувати сирний суп з даного рецептом неймовірно просто і швидко. Спочатку розпускаємо в підігрітій до кипіння в каструлі водичці плавлений сир, після чого закладаємо попередньо очищені і дрібно нарізані картоплини і варимо до м'якості овочів. За цей час очищаємо і обробляємо на маленькій тертці моркву і пасеруємо її на сковороді на вершковому маслі до м'якості.
    По готовності картоплі додаємо в суп підготовлену обсмажену моркву, викладаємо креветки, підсолюємо страву за смаком і перчимо і даємо закипіти. Тепер присмачую блюдо дрібненько нарубаної свіжої або сушеної зеленню, вимикаємо плиту і даємо сирного супчику з креветками хвилин двадцять настоятися.

    Сирний суп з плавленим сиром і ковбасою - рецепт


    Інгредієнти:

  • варена або варено-копчена ковбаса – 320 г;

  • плавлений сир – 220 г;

  • картопля – 320 г;

  • цибулина ріпчаста – 110 г;

  • морква – 110 г;

  • олія соняшникова без аромату – 60 мл;

  • фільтрована вода – 12-15 л;

  • зелень свіжа;

  • мелений чорний перець і велика сіль;

  • крутони для подачі.


  • Приготування
    Ставимо каструлю з водою на плиту, прогріваємо до кипіння і закладаємо подрібнений плавлений сир. Даємо шматочках повністю розпуститися, помішуючи, після чого викладаємо заздалегідь
    Сирний суп з плавленим сиром - рецепт
    очищені і дрібно нарізані картоплини і варимо до м'якості овочевих скибочок. За цей час очищаємо і нарізаємо кубиками цибулину і моркву пасеруємо овочеву масу на соняшниковій без аромату олії до м'якості і кидаємо нарізану варену ковбасу. Ще трохи обсмажуємо компоненти разом, після чого перекладаємо їх у каструлю з супом, присмачую страву сіллю і перцем за смаком, кидаємо в каструлю дрібненько нашатковану свіжу зелень і вимикаємо плиту. Хвилин через двадцять, коли супчик настоїться, можемо подавати його, доповнивши за бажанням грінками .
    Додав: admin | 15-08-2016, 20:04
    Переглядів: 348