Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сирний суп з грибами

Сирний суп з грибами

22-12-2015, 11:10
886
Сирний суп з грибами
Смак сирного супу з грибами настільки ніжний і оригінальний, що підібрати конкуруюче з ним перше блюдо практично неможливо, а якщо і можна то з трудом.
У якості грибної складовою цього неймовірно смачного страви ідеальним варіантом будуть, звичайно ж, лісові грибочки, але так як вони не завжди і не всім доступні, скористаємося для приготування супу печерицями. Виходить теж досить непогано, а час приготування скорочується.

Сирний суп з плавленого сиру з куркою і грибами - рецепт


Інгредієнти:

  • куряче м'ясо – 350 г;

  • печериці – 250 г;

  • плавлений сир – 100 г;

  • цибуля ріпчаста – 75 г;

  • морква – 75 г;

  • картопляні бульби – 350 г;

  • борошно – 15 г;

  • рослинна рафінована олія – 50 мл;

  • свіжа зелень;

  • вода фільтрована;

  • мелений чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Першим ділом підготуємо продукти для подальшої переробки. Миємо, обсушуємо, при необхідності відокремлюємо від кісток курячу м'якоть і нарізаємо дрібними скибочками. Чистимо і шаткуємо соломкою або кубиками ріпчасту цибулю і моркву, промиваємо і подрібнюємо печериці, позбавляє від шкірки і нарізаємо кубиками картопляні бульби.
    На сковороду вливаємо олію, прогріваємо його гарненько і закладаємо першим ріпчасту цибулю. Витримуємо його на середньому вогні, помішуючи три хвилинки, додаємо моркву і пасеруємо ще стільки ж. Тепер закладаємо курячу м'якоть, даємо їй підрум'янитися разом з овочами, додаємо грибочки, присмачую масу сіллю, меленим чорним перцем і протушиваем протягом двадцяти хвилин. Додаємо плавлений сир, розділивши або попередньо розрізавши його на шматочки, і даємо йому розпуститися в сковорідці з іншими компонентами, помішуючи.
    Перекладаємо вміст сковороди в каструлю, вливаємо підігріту до кипіння воду в кількості, достатній для отримання бажаної вами густоти страви, кидаємо картоплю, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець, бажані спеції, прикриваємо ємність кришкою і готуємо страву до м'якості картопляних скибочок. Наприкінці варіння вливаємо вершки, знову даємо супу закипіти, і вимикаємо плиту.
    Готовому супчику даємо кілька хвилин для настоювання і можемо подавати, присмачивши свіжою зеленню.

    Як приготувати сирний суп-пюре з грибами в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • печериці – 03 кг;

  • бульби картоплі – 03 кг;

  • цибуля ріпчаста – 75 г;

  • морква – 75 г;

  • сир плавлений – 100 г;

  • рослинне масло – 65 мл;

  • бульйон овочевий або вода – 65 мл;

  • суміш сухих італійських трав – за смаком;

  • мелений мускатний горіх (за бажанням) – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • свіжа зелень – за смаком;

  • грінки або сухарики – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування супу-пюре першим ділом миємо, чистимо і подрібнюємо довільно, але тонко і дрібно моркву, ріпчасту цибулю і картопляні бульби. Також ретельно промиваємо і дрібно рубаємо грибочки.
    На дно мультикастрюли вливаємо олію, вибираємо на дисплеї функцію «Смаження» і закладаємо ріпчасту цибулю, моркву і картоплю. Витримуємо овочі протягом семи хвилин, перемішуємо і
    Сирний суп з грибами
    готуємо ще п'ять хвилин. Потім додаємо гриби і смажимо вміст до підрум'янення. Тепер закладаємо подрібнений будь-яким зручним способом плавлений сирок і готуємо, тепер вже помішуючи, до його повного розпускання. Далі вливаємо овочевий бульйон або воду, щоб вона ледь покрила вміст, приправляємо страву за смаком сіллю, меленим перцем, сумішшю сухих італійських трав, за бажанням мускатним горіхом перемикаємо прилад на функцію «Гасіння» і вибираємо час тридцять хвилин.
    Після сигналу пюрируем масу за допомогою блендера і можемо подавати до столу зі свіжою зеленню і грінками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з грибами і плавленим сиром
    Суп з грибами і плавленим сиром
    Будь перше блюдо, приготоване на основі грибів виходить чудово ароматним. Пропонуємо скористатися рецептами, представленими далі і зварити
    Гриби, тушковані в сметані
    Гриби, тушковані в сметані
    В цій статті детально описаний процес приготування найпростішого, але разом з тим чудово смачного страви. Пропонуємо тушкувати ароматні грибочки в
    Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
    Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
    Багато люблять суп гороховий, однак не всім подобаються клопоти, які доставляє процес його приготування. Власникам диво-помічниці - мультиварки можна
    Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
    Як зварити грибний суп зі свіжих грибів?
    Суп завжди виходить смачним і неймовірно ароматним, якщо приготувати його з свіжих грибів, причому це можуть бути печериці, куплені в магазині або
    Грибний суп з сиром
    Грибний суп з сиром
    Приготувати грибний суп - справа нескладна. Напевно кожен зможе впоратися з цим завданням. Але ж це неабияке страву можна урізноманітнити і зробити
    Грибний суп з сушених грибів
    Грибний суп з сушених грибів
    Восени, кожен досвідчений грибник розживеться солідним урожаєм, який пізніше пускає на приготування різних ароматних страв або заготовок на зиму.