Гриби, тушковані в сметані
Пропонуємо рецепти приготування грибів, тушкованих в сметані . Це просте, але надзвичайно смачне блюдо неодмінно порадує вас своїм вершково-грибним смаком, який буде однаково вдалим, як з лісовими грибами, так і з печерицями.
Інгредієнти:
гриби – 500 г;
сметана – 500 г;
ріпчасту цибулю або шалот – 150 г;
свіжа зелень кропу;
сіль;
мелений чорний перець;
рафінована рослинна олія.
Приготування
Для гасіння в сметані з цибулею підійдуть, як білі гриби або будь-які інші лісові, так і звичайні печериці. Лісові грибочки необхідно попередньо ретельно вимити, при необхідності очистити і відварити протягом приблизно п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
На розпечену сковороду з рафінованою олією викладаємо підготовлені належним чином гриби і смажимо до підрум'янення. Потім додаємо півкільця цибулі або шалот і смажимо разом з грибами пару хвилин. Тепер закладаємо дрібно нарубану зелень, сметану і тушкуємо під кришкою на вогні слабкої інтенсивності протягом десяти хвилин. В кінці приготування приправляємо страву сіллю і меленим чорним перцем. При бажанні можна урізноманітнити його смак додаванням пряних трав і спецій.
Інгредієнти:
гриби – 400 р;
сметана жирністю не менше 20% – 220 г;
ріпчаста цибуля – 110 г;
свіжа зелень на вибір – за смаком;
сіль;
мелений чорний перець.
Приготування
Перш ніж приступити до гасіння грибочків в мультиварці, для початку їх ретельно промиємо, при необхідності очистимо й наріжемо. Якщо ви використовуєте лісові гриби, то їх краще попередньо відварити протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
Закладаємо підготовлені грибочки в мультикастрюлю, додаємо півкільця або кубики цибулі, викладаємо сметану, приправляємо сіллю і меленим чорним перцем і вибираємо на дисплеї функцію «Гасіння». Готуємо страву до сигналу, а потім відкриваємо кришку пристрою, додаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, прикриваємо кришкою і даємо тушкованим грибам трохи настоятися.
Інгредієнти:
гриби – 500 г;
сметана – 250 г;
вода – 250 мл;
ріпчасту цибулю або шалот – 100 г;
твердий сир – 50 г;
пшеничне борошно – 50 р;
свіжа зелень;
сіль;
мелений чорний перець;
рафінована рослинна олія.
Приготування
Підготовлені як слід і подрібнені гриби викладаємо в сковороду, в якій попередньо обсмажимо цибулю і тушкуємо на помірному вогні під кришкою протягом тридцяти хвилин. Тепер приправляємо грибну масу з цибулею сіллю, перцем, додаємо сметану і тушкуємо ще пару хвилин. Далі вливаємо воду з розведеною в ній борошном і протушиваем протягом семи хвилин, помішуючи. Твердий сир пропускаємо через тертку, закладаємо до грибів і даємо розплавитися.
По готовності подаємо страву з дрібненько нашаткованої свіжою зеленню.
Гриби, тушковані в сметані з цибулею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для гасіння в сметані з цибулею підійдуть, як білі гриби або будь-які інші лісові, так і звичайні печериці. Лісові грибочки необхідно попередньо ретельно вимити, при необхідності очистити і відварити протягом приблизно п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
На розпечену сковороду з рафінованою олією викладаємо підготовлені належним чином гриби і смажимо до підрум'янення. Потім додаємо півкільця цибулі або шалот і смажимо разом з грибами пару хвилин. Тепер закладаємо дрібно нарубану зелень, сметану і тушкуємо під кришкою на вогні слабкої інтенсивності протягом десяти хвилин. В кінці приготування приправляємо страву сіллю і меленим чорним перцем. При бажанні можна урізноманітнити його смак додаванням пряних трав і спецій.
Гриби, тушковані в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перш ніж приступити до гасіння грибочків в мультиварці, для початку їх ретельно промиємо, при необхідності очистимо й наріжемо. Якщо ви використовуєте лісові гриби, то їх краще попередньо відварити протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин.
Закладаємо підготовлені грибочки в мультикастрюлю, додаємо півкільця або кубики цибулі, викладаємо сметану, приправляємо сіллю і меленим чорним перцем і вибираємо на дисплеї функцію «Гасіння». Готуємо страву до сигналу, а потім відкриваємо кришку пристрою, додаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, прикриваємо кришкою і даємо тушкованим грибам трохи настоятися.
Як приготувати тушковані гриби в сметані з сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлені як слід і подрібнені гриби викладаємо в сковороду, в якій попередньо обсмажимо цибулю і тушкуємо на помірному вогні під кришкою протягом тридцяти хвилин. Тепер приправляємо грибну масу з цибулею сіллю, перцем, додаємо сметану і тушкуємо ще пару хвилин. Далі вливаємо воду з розведеною в ній борошном і протушиваем протягом семи хвилин, помішуючи. Твердий сир пропускаємо через тертку, закладаємо до грибів і даємо розплавитися.
По готовності подаємо страву з дрібненько нашаткованої свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо з грибами в сметанному соусі
Гриби, додані в практично будь-яку страву, здатні кардинально перетворити його, доповнюючи особливим неповторним смаком і чудовим ароматом. Далі
Курка в сметанному соусі в мультиварці
Приготувати курку - справа не хитра, особливо якщо скористатися запропонованими далі рецептами. Представляємо три неймовірних варіанти чудової страви
Кальмари, тушковані в сметані з цибулею
Кальмари - це цілком доступний делікатес, який продається в замороженому вигляді, в кожному магазині. Рецептів його приготування багато, проте багато
Курячі сердечка, тушковані в сметані
Для любителів субпродуктів ми зібрали кілька досить оригінальних рецептів тушкованих курячих сердечок. Розповімо, як зробити їх неймовірно м'яким, в
Кабачки, тушковані в сметані
Кабачок, мабуть, самий універсальний овоч. З нього готують стільки різноманітних страв, що часом можна розгубитися у варіантах. Пропонуємо найбільш
Гриби, тушковані в мультиварці
Страви з грибами - це не тільки смачно, але й дуже корисно, якщо їх правильно приготувати. І в цьому нам допоможе універсальна кухонна помічниця -