Курячі сердечка, тушковані в сметані

Як приготувати курячі сердечка в сметані?
Інгредієнти:
Приготування
Курячі сердечка промиваємо, позбавляє від зайвого жиру і судин. Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо кубиками, часник дрібно рубаємо.
У глибокому сотейнику, або на сковорідці, підрум'янюємо на рослинному рафінованому маслі спочатку нарізану цибулю і часник, потім закладаємо курячі сердечка і смажимо ще кілька хвилин. Тепер додаємо сметану, приправляємо страву сіллю, меленим чорним перцем, перемішуємо, прикриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до мінімального. Протушиваем блюдо тридцять хвилин, потім кидаємо ароматні прованські трави, перемішуємо і при бажанні даємо випаруватися зайвій рідині, додавши вогонь.
Подаємо тушковані в сметані курячі сердечка з відварним рисом , овочами і, прикрасивши за бажанням, свіжою зеленню.
Курячі сердечка з грибами тушковані в сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і вимиту моркву очищаємо і нарізаємо соломкою, а промиті печериці ріжемо пластинами. У ємність мультиварки наливаємо трохи рафінованої рослинної олії, викладаємо підготовлені овочі і грибочки і обсмажуємо десять хвилин, встановивши прилад на режим «Смаження» або «Випічка».
Курячі сердечка промиваємо, обсушуємо, позбавляє від зайвого жиру і судин і викладаємо до овочів. Смажимо ще десять хвилин, додаємо сметану, сіль, мелену суміш перців, суміш італійських трав і перемикаємо мультиварку на режим «Гасіння». Готуємо страву протягом однієї години. В кінці приготування кидаємо дрібно порізану очищений часник, свіжу зелень петрушки і кінзи.
Смачні ароматні сердечка з грибами можна подавати з будь-яким гарніром.
Куряча печінка і сердечка в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Курячі сердечка і курячу печінку промиваємо, зрізаємо непотрібний жир, судини і плівки і при необхідності розрізаємо

Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному рафінованому маслі до рум'яного кольору. Додаємо підготовлені курячі сердечка і печінку і обсмажуємо до зміни кольору. Потім додаємо трохи гарячої води і протушиваем під кришкою двадцять хвилин. Тепер закладаємо сметану, сіль, мелений чорний перець, пряні трави і витримуємо на помірному вогні ще хвилин п'ятнадцять. По завершенні процесу приготування кидаємо дрібно нарізаний часник, свіжу зелень і даємо настоятися ще десять хвилин.
Подаємо готові курячі сердечка і печінка з відварним рисом і овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковані курячі сердечка - рецепт
Курячі сердечка - досить недорогий і доступний субпродукт, який при правильному приготуванні набуває ніжний смак і приємний аромат. Звичайно, для

Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші

Курячі сердечка з картоплею - рецепт
Курячі сердечка відносяться до субпродуктів, однак цілком можуть замінити м'ясні страви на вашому столі. Якщо приготувати сердечка з картоплею, у вас

Курячі сердечка в сметані
Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка