Тушковані курячі сердечка - рецепт

Рецепт тушкованих курячих сердечок
Інгредієнти:
Приготування
Отже, сердечка спочатку обробляємо і ретельно промиваємо. Чистимо цибулину і шаткуємо середніми кубиками, а моркву подрібнюємо на дрібній терочке. Після цього наливаємо в сковорідку трохи олії і пасеруємо на ньому хвилинки 3 курячі, помішуючи їх. Потім додаємо підготовлені овочі, все перемішуємо лопаткою і обсмажуємо на самому повільному вогні 20 хвилин. Далі кладемо сметану, томатний соус, підсолюємо за смаком і розмішуємо. Накриваємо сковороду кришкою і протушиваем сердечка ще хвилин 10. Подаємо блюдо з будь-яким улюбленим гарніром і свіжими овочами.
Рецепт тушкованих курячих сердечок з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тушкованої картоплі з курячими сердечками готуємо всі овочі: промиваємо їх, обробляємо і подрібнюємо. Морквину шаткуємо на крупній тертці, цибулька рубаємо півкільцями, часник видавлюємо через прес, а картоплю ріжемо кубиками. Курячі сердечка гарненько промиваємо під водою, прибираємо надлишки жиру і викладаємо в сковорідку з розігрітою олією. Коли вся рідина з них повністю випарується, додаємо сіль, цибулю, моркву і часник. Підрум'янюємо все разом хвилин 5 а потім додаємо трохи гострою томатної пасти і подрібнену картоплю. Підливаємо трохи фільтрованої води так, щоб вона покривала овочі. Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин на середньому вогні. Готові тушковані курячі сердечка з картоплею перекладаємо в красиву тарілку і присипаємо свіжої рубаною зеленню.
Курячі сердечка тушковані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі сердечка обробляємо від зайвого жиру і промиваємо. В чаші мультиварці розігріваємо невелику кількість олії і викладаємо підготовлений субпродукт. Поки сердечка тушкуються, чистимо цибулину, шаткуємо її і кидаємо в чашу приладу. Пасеруємо все разом кілька хвилин, а потім додаємо натерту моркву. Далі кладемо домашню сметану і томатну пасту. Все перемішуємо, солимо небагато, перчимо і вливаємо фільтровану воду. Закриваємо каструлю, виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо рівно 25 хвилин!
Тушковані курячі сердечка з капустою
Інгредієнти:

Приготування
Отже, курячі сердечка гарненько обробляємо, очистити від усього зайвого, промиваємо під водою, витираємо рушником і перекладаємо в глибоку сковороду з розпеченим маслом. Приправляємо м'ясо за смаком спеції, перемішуємо і накриваємо кришкою. Готуємо на слабкому вогні хвилин 7 а цим часом шаткуємо тонкою соломкою білокачанну капусту. Далі кидаємо її в сковороду, тушкуємо 5 хвилин під кришкою, ретельно перемішуємо ложкою і тушкуємо ще до тих пір, поки капуста тушкована з курячими сердечками не стане м'якою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші

Курячі сердечка з картоплею - рецепт
Курячі сердечка відносяться до субпродуктів, однак цілком можуть замінити м'ясні страви на вашому столі. Якщо приготувати сердечка з картоплею, у вас

Курячі сердечка в сметані
Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка

Курячі сердечка в мультиварці
Тушковані або смажені курячі сердечка - досить вишукане блюдо, яке може виступати в якості м'ясної доповнення до обіду або чудовою закускою до пива.