Тушковані курячі сердечка – легке в приготуванні, але дуже смачне і ситне блюдо чудово підходить для буденного меню. Вона виручить вас, коли потрібно буде швиденько зробити вечерю і нагодувати велику родину. Давайте дізнаємося, як смачно приготувати тушковані курячі сердечка.
Рецепт тушкованих курячих сердечок
Інгредієнти: курячі свіжі сердечка – 500 г; сметана 15 % – 100 мл; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; томатна паста – 1 ст. ложка; олія – для смаження; спеції. Приготування Отже, сердечка спочатку обробляємо і ретельно промиваємо. Чистимо цибулину і шаткуємо середніми кубиками, а моркву подрібнюємо на дрібній терочке. Після цього наливаємо в сковорідку трохи олії і пасеруємо на ньому хвилинки 3 курячі, помішуючи їх. Потім додаємо підготовлені овочі, все перемішуємо лопаткою і обсмажуємо на самому повільному вогні 20 хвилин. Далі кладемо сметану, томатний соус, підсолюємо за смаком і розмішуємо. Накриваємо сковороду кришкою і протушиваем сердечка ще хвилин 10. Подаємо блюдо з будь-яким улюбленим гарніром і свіжими овочами.
Рецепт тушкованих курячих сердечок з картоплею
Інгредієнти: сердечка курячі – 05 кг; картопля – 7 шт.; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; часник – 3 зубчики; соус томатний – 1 ст. ложка; спеції; зелень свіжа – для прикраси. Приготування Для приготування тушкованої картоплі з курячими сердечками готуємо всі овочі: промиваємо їх, обробляємо і подрібнюємо. Морквину шаткуємо на крупній тертці, цибулька рубаємо півкільцями, часник видавлюємо через прес, а картоплю ріжемо кубиками. Курячі сердечка гарненько промиваємо під водою, прибираємо надлишки жиру і викладаємо в сковорідку з розігрітою олією. Коли вся рідина з них повністю випарується, додаємо сіль, цибулю, моркву і часник. Підрум'янюємо все разом хвилин 5 а потім додаємо трохи гострою томатної пасти і подрібнену картоплю. Підливаємо трохи фільтрованої води так, щоб вона покривала овочі. Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин на середньому вогні. Готові тушковані курячі сердечка з картоплею перекладаємо в красиву тарілку і присипаємо свіжої рубаною зеленню.
Курячі сердечка тушковані в мультиварці
Інгредієнти: курячі сердечка – 600 г; морква – 1 шт.; цибулина – 1 шт.; спеції; вода фільтрована – 100 мл; томатна паста – 1 ст. ложка; сметана 15 % – 40 мл Приготування Курячі сердечка обробляємо від зайвого жиру і промиваємо. В чаші мультиварці розігріваємо невелику кількість олії і викладаємо підготовлений субпродукт. Поки сердечка тушкуються, чистимо цибулину, шаткуємо її і кидаємо в чашу приладу. Пасеруємо все разом кілька хвилин, а потім додаємо натерту моркву. Далі кладемо домашню сметану і томатну пасту. Все перемішуємо, солимо небагато, перчимо і вливаємо фільтровану воду. Закриваємо каструлю, виставляємо програму «Гасіння» і засікаємо рівно 25 хвилин!
Тушковані курячі сердечка з капустою
Інгредієнти: білокачанна капуста – 500 г; курячі сердечка – 300 г; олія рослинна; спеції. Приготування Отже, курячі сердечка гарненько обробляємо, очистити від усього зайвого, промиваємо під водою, витираємо рушником і перекладаємо в глибоку сковороду з розпеченим маслом. Приправляємо м'ясо за смаком спеції, перемішуємо і накриваємо кришкою. Готуємо на слабкому вогні хвилин 7 а цим часом шаткуємо тонкою соломкою білокачанну капусту. Далі кидаємо її в сковороду, тушкуємо 5 хвилин під кришкою, ретельно перемішуємо ложкою і тушкуємо ще до тих пір, поки капуста тушкована з курячими сердечками не стане м'якою.