Курячі сердечка в мультиварці
Сердечка можна легко трансформувати з м'ясного доповнення до обіду в цікаву закуску до пива, і навпаки. Готувати курячі серця не просто, головне в цій справі - зберегти їх ніжними, завдяки тривалій і рівномірного готування. Саме для такого роду приготування і годиться мультиварка, яка, добре прогріваючись, забезпечує правильну термічну обробку продукту з усіх боків. Про приготуванні курячих сердечок в мультиварці ми і хотіли б поговорити далі.
Інгредієнти:
курячі серця - 300 г;
соєвий соус - 3 ст. ложки;
крохмаль - 1/2 ч. ложки;
натуральний мед - 1 ч. ложка;
імбир мелений - 1/2 ч. ложки;
часник сушений - 1/2 ч. ложки;
рослинне масло - для смаження;
лимонні часточки - для подачі.
Приготування
Розчиняємо рідкий мед в соєвому соусі слідом додаємо імбир, часник, а потім трохи крохмалю. Викладаємо в отриманий соус курячі сердечка і залишаємо їх маринувати від 30 хвилин до 2 годин.
Якщо ви готуєте курячі сердечка в мультиварці «Редмонд», то виставте режим "Випічка" на 20 хвилин. У розігріту чашу мультиварки наливаємо масло і швидко смажимо курячі сердечка прямо в маринаді. Під час смаження маринад перетвориться в глянсову глазур, яка буде покривати серця рівномірним шаром.
Як тільки сердечка будуть готові, викладаємо їх на тарілку, посипаємо зеленню і подаємо з часточкою лимона. Якщо ви готуєте серця на фуршет, то попередньо нанизайте їх на шпажки.
Інгредієнти:
курячі серця - 250 г;
зубчики часнику - 3 шт.;
мелений чилі - 1/2 ч. ложки;
курячі шлуночки - 250 г;
порошок каррі - 2 ч. ложки;
свіжий коріандр - для подачі.
Приготування
Мультиварку включаємо в режим "Підігрів", наливаємо трохи олії і злегка припускаємо на ньому подрібнений часник з каррі і перцем чилі. Як тільки ви почуєте явний часниковий аромат, перемикайтеся на "Випічку". Головне - не пересмажити часник, інакше страва вийде гірким. До пряної суміші кладемо приправлені сіллю і перцем шлуночки і серця. Виставляємо час 30 хвилин, додаємо 125 мл води і закриваємо кришку пристрою. Коли вся вода випарується, підрум'янюємо тушковані курячі сердечка і шлунки в мультиварці, а потім подаємо їх до столу, посипавши дрібно нарізаним коріандром.
Оригінальна закуска до пива - курячі сердечка у фритюрі. Готувати їх дуже швидко, а завдяки різноманітності соусів, з якими їх можна подавати, кількість варіацій цієї страви обчислюється десятками.
Інгредієнти:
курячі серця - 300 г;
борошно - 80 г;
кефір - 1 склянка;
яйце - 1 шт.;
сухарі для панірування.
Приготування
У чашу мультиварки розігрійте близько 3-4 см рослинного масла так, щоб створити деяку подобу фритюру і виставте режим "Смаження, щоб масло добре розігрілися і забезпечило рівномірну прожарювання надалі.
Поки масло нагрівається, займемося курячими серцями. Приготувати курячі сердечка в мультиварці з допомогою фритюру дуже просто. Вимиті і обсушені серця обвалюємо в борошні, змішаної з хорошою пучкою солі, потім занурюємо кожне сердечко у збите з кефіром яйце, і наостанок посипаємо панірувальними сухарями. Залишки панірування стряхиваем, щоб вони не горіли при обсмажуванні.
Тепер опускаємо серця в гаряче масло й обсмажуємо до легкої золотистої скоринки. Готові сердечка розподіляємо по паперового рушника чи серветок, щоб позбутися від надлишків олії. Подаємо гарячу закуску з соусом.
Смажені курячі сердечка в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розчиняємо рідкий мед в соєвому соусі слідом додаємо імбир, часник, а потім трохи крохмалю. Викладаємо в отриманий соус курячі сердечка і залишаємо їх маринувати від 30 хвилин до 2 годин.
Якщо ви готуєте курячі сердечка в мультиварці «Редмонд», то виставте режим "Випічка" на 20 хвилин. У розігріту чашу мультиварки наливаємо масло і швидко смажимо курячі сердечка прямо в маринаді. Під час смаження маринад перетвориться в глянсову глазур, яка буде покривати серця рівномірним шаром.
Як тільки сердечка будуть готові, викладаємо їх на тарілку, посипаємо зеленню і подаємо з часточкою лимона. Якщо ви готуєте серця на фуршет, то попередньо нанизайте їх на шпажки.
Рецепт курячих сердечок і шлуночок по-індійськи в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Мультиварку включаємо в режим "Підігрів", наливаємо трохи олії і злегка припускаємо на ньому подрібнений часник з каррі і перцем чилі. Як тільки ви почуєте явний часниковий аромат, перемикайтеся на "Випічку". Головне - не пересмажити часник, інакше страва вийде гірким. До пряної суміші кладемо приправлені сіллю і перцем шлуночки і серця. Виставляємо час 30 хвилин, додаємо 125 мл води і закриваємо кришку пристрою. Коли вся вода випарується, підрум'янюємо тушковані курячі сердечка і шлунки в мультиварці, а потім подаємо їх до столу, посипавши дрібно нарізаним коріандром.
Рецепт курячих сердечок в мультиварці
Оригінальна закуска до пива - курячі сердечка у фритюрі. Готувати їх дуже швидко, а завдяки різноманітності соусів, з якими їх можна подавати, кількість варіацій цієї страви обчислюється десятками.
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки розігрійте близько 3-4 см рослинного масла так, щоб створити деяку подобу фритюру і виставте режим "Смаження, щоб масло добре розігрілися і забезпечило рівномірну прожарювання надалі.
Поки масло нагрівається, займемося курячими серцями. Приготувати курячі сердечка в мультиварці з допомогою фритюру дуже просто. Вимиті і обсушені серця обвалюємо в борошні, змішаної з хорошою пучкою солі, потім занурюємо кожне сердечко у збите з кефіром яйце, і наостанок посипаємо панірувальними сухарями. Залишки панірування стряхиваем, щоб вони не горіли при обсмажуванні.
Тепер опускаємо серця в гаряче масло й обсмажуємо до легкої золотистої скоринки. Готові сердечка розподіляємо по паперового рушника чи серветок, щоб позбутися від надлишків олії. Подаємо гарячу закуску з соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші
Курячі сердечка з картоплею - рецепт
Курячі сердечка відносяться до субпродуктів, однак цілком можуть замінити м'ясні страви на вашому столі. Якщо приготувати сердечка з картоплею, у вас
Курячі сердечка в сметані
Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка
Як смачно приготувати курячі сердечка?
Курячі сердечка досить універсальний продукт, який можна тушкувати, смажити, запікати. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих рецептиков, як