Як смачно приготувати курячі сердечка?
Існуйте мільйон способів того, як можна приготувати курячі сердечка, оскільки самі серця - продукт досить універсальний, піддається кожному з методів готування, будь то смаження, запікання, тушкування або варіння. Сьогодні ми розберемося з найбільш оригінальними і цікавими варіаціями страв з курячих сердець.
Обсмажені курячі серця - прекрасна закуска до пива і не тільки. Хрустка скоринка панірування в поєднанні з м'якими курячими сердечками зроблять це блюдо вашим фаворитом.
Інгредієнти:
курячі серця - 500 г;
кефір - 1 склянка;
крохмаль - 2 ст. ложки;
хлібна паніровка;
яйце - 1 шт.;
олія соняшникова.
Приготування
Спершу слід вимити і обсушити курячі серця. Яйце збиваємо зі склянкою домашнього кефіру , злегка приправляємо суміш сіллю з перцем. Обвалюємо курячі серця в крохмалі, потім занурюємо в рідку суміш і обсипаємо в паніровці . Обсмажуємо курячі серця у фритюрі до золотистого кольору. Подаємо серця з улюбленим соусом, часточкою лимона або просто так.
Курячі сердечка готують багато, але не багато знаю про те, як приготувати курячі сердечка м'якими. В цьому процесі немає нічого незвичайного, секрет лише в тривалому гасінні на невеликому вогні. В рецепті нижче ми буде гасити курячі серця в сметанному соусі.
Інгредієнти:
курячі серця - 400 г;
перець солодкий - 120 г;
печериці - 200 г;
сметана - 100 г;
бульйон курячий - 250 мл;
борошно - 60 г;
масло вершкове - 60 г;
рослинне масло.
Приготування
Промиті і обсушені курячі сердечка обсмажуємо на розігрітій сковороді до легкого золотистого відтінку. Готові серця залишаємо відпочити на тарілці.
На вершковому маслі обсмажуємо шматочки болгарського перцю близько 5 хвилин, далі додаємо до нього вже обсмажені серця і нарізані гриби. Як тільки надлишки вологи з грибів випарятся, заливаємо вміст сковороди сумішшю сметани і бульйону. Тушкуємо серця близько години на слабкому спеки, при необхідності підливаючи бульйон. Додаємо в блюдо обсмажене борошно, щоб соус загус, а також приправляємо все за смаком.
Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка в мультиварці, то після обжарювання інгредієнтів виставте режим "Гасіння", час виставити автоматично.
У цьому рецепті тривалий час піде лише на маринування, але при необхідності його можна пропустити, просто приправивши серця сіллю і перцем.
Інгредієнти:
вода - 1 л;
цукор - 1 ч. ложка;
курячі сердечка - 300 г;
сіль - 2 ст. ложки;
червоний винний оцет - 3 ст. ложки;
зубчик часнику - 1 шт.;
масло оливи - 80 мл;
петрушка пучок;
мед - 1 ч. ложка.
Приготування
У воду додаємо сіль і цукор, перемішуємо до розчинення і маринуємо серця близько 3 годин. Обсушуємо мариновані серця серветками і нанизаем їх на шпажки. Розігріваємо сковороду гриль і кладемо на неї курячі шашлички, змащуємо їх соусом з олії, оцту, меду та часнику, після чого обсмажуємо до повної готовності протягом 3-5 хвилин. Подаємо, посипавши петрушкою.
Інгредієнти:
курячі серця - 750 г;
оцет рисовий - 1 ст. ложка;
сік імбиру - 1 ч. ложка;
олія з насіння кунжуту - 2 ст. ложки;
часник - 4 зубчики;
бекон - 2 скибочки;
порей - 1/2 ст.;
солодкий перець - 100 р.
Приготування
Курячі серця нарізаємо і маринуємо в суміші оцту, олії, імбирного соку, часнику і перцю протягом 1-2 годин. На сковороді обсмажуємо бекон, обсмажені шматочки видаляємо, а на витопившемся жиру готуємо порей і перець. 5-7 хвилин через відправляємо на сковороду серця і продовжуємо готування протягом ще 5 хвилин.
Як приготувати смажені курячі сердечка?
Обсмажені курячі серця - прекрасна закуска до пива і не тільки. Хрустка скоринка панірування в поєднанні з м'якими курячими сердечками зроблять це блюдо вашим фаворитом.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу слід вимити і обсушити курячі серця. Яйце збиваємо зі склянкою домашнього кефіру , злегка приправляємо суміш сіллю з перцем. Обвалюємо курячі серця в крохмалі, потім занурюємо в рідку суміш і обсипаємо в паніровці . Обсмажуємо курячі серця у фритюрі до золотистого кольору. Подаємо серця з улюбленим соусом, часточкою лимона або просто так.
Як правильно приготувати курячі сердечка в сметані?
Курячі сердечка готують багато, але не багато знаю про те, як приготувати курячі сердечка м'якими. В цьому процесі немає нічого незвичайного, секрет лише в тривалому гасінні на невеликому вогні. В рецепті нижче ми буде гасити курячі серця в сметанному соусі.
Інгредієнти:
Приготування
Промиті і обсушені курячі сердечка обсмажуємо на розігрітій сковороді до легкого золотистого відтінку. Готові серця залишаємо відпочити на тарілці.
На вершковому маслі обсмажуємо шматочки болгарського перцю близько 5 хвилин, далі додаємо до нього вже обсмажені серця і нарізані гриби. Як тільки надлишки вологи з грибів випарятся, заливаємо вміст сковороди сумішшю сметани і бульйону. Тушкуємо серця близько години на слабкому спеки, при необхідності підливаючи бульйон. Додаємо в блюдо обсмажене борошно, щоб соус загус, а також приправляємо все за смаком.
Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка в мультиварці, то після обжарювання інгредієнтів виставте режим "Гасіння", час виставити автоматично.
Як приготувати курячі сердечка швидко?
У цьому рецепті тривалий час піде лише на маринування, але при необхідності його можна пропустити, просто приправивши серця сіллю і перцем.
Інгредієнти:
Приготування
У воду додаємо сіль і цукор, перемішуємо до розчинення і маринуємо серця близько 3 годин. Обсушуємо мариновані серця серветками і нанизаем їх на шпажки. Розігріваємо сковороду гриль і кладемо на неї курячі шашлички, змащуємо їх соусом з олії, оцту, меду та часнику, після чого обсмажуємо до повної готовності протягом 3-5 хвилин. Подаємо, посипавши петрушкою.
Як приготувати курячі сердечка?
Інгредієнти:
Приготування
Курячі серця нарізаємо і маринуємо в суміші оцту, олії, імбирного соку, часнику і перцю протягом 1-2 годин. На сковороді обсмажуємо бекон, обсмажені шматочки видаляємо, а на витопившемся жиру готуємо порей і перець. 5-7 хвилин через відправляємо на сковороду серця і продовжуємо готування протягом ще 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші
Курячі сердечка з картоплею - рецепт
Курячі сердечка відносяться до субпродуктів, однак цілком можуть замінити м'ясні страви на вашому столі. Якщо приготувати сердечка з картоплею, у вас
Курячі шашлички на шпажках
Якщо ви любите курку, то вам припаде до вподоби нове блюдо - курячі шашлички на шпажках. Готувати їх неймовірно просто, потрібно тільки замаринувати,
Курячі сердечка в сметані
Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка
Курячі сердечка в мультиварці
Тушковані або смажені курячі сердечка - досить вишукане блюдо, яке може виступати в якості м'ясної доповнення до обіду або чудовою закускою до пива.