Існуйте мільйон способів того, як можна приготувати курячі сердечка, оскільки самі серця - продукт досить універсальний, піддається кожному з методів готування, будь то смаження, запікання, тушкування або варіння. Сьогодні ми розберемося з найбільш оригінальними і цікавими варіаціями страв з курячих сердець.
Як приготувати смажені курячі сердечка?
Обсмажені курячі серця - прекрасна закуска до пива і не тільки. Хрустка скоринка панірування в поєднанні з м'якими курячими сердечками зроблять це блюдо вашим фаворитом.
Інгредієнти: курячі серця - 500 г; кефір - 1 склянка; крохмаль - 2 ст. ложки; хлібна паніровка; яйце - 1 шт.; олія соняшникова. Приготування Спершу слід вимити і обсушити курячі серця. Яйце збиваємо зі склянкою домашнього кефіру , злегка приправляємо суміш сіллю з перцем. Обвалюємо курячі серця в крохмалі, потім занурюємо в рідку суміш і обсипаємо в паніровці . Обсмажуємо курячі серця у фритюрі до золотистого кольору. Подаємо серця з улюбленим соусом, часточкою лимона або просто так.
Як правильно приготувати курячі сердечка в сметані?
Курячі сердечка готують багато, але не багато знаю про те, як приготувати курячі сердечка м'якими. В цьому процесі немає нічого незвичайного, секрет лише в тривалому гасінні на невеликому вогні. В рецепті нижче ми буде гасити курячі серця в сметанному соусі.
Інгредієнти: курячі серця - 400 г; перець солодкий - 120 г; печериці - 200 г; сметана - 100 г; бульйон курячий - 250 мл; борошно - 60 г; масло вершкове - 60 г; рослинне масло. Приготування Промиті і обсушені курячі сердечка обсмажуємо на розігрітій сковороді до легкого золотистого відтінку. Готові серця залишаємо відпочити на тарілці.
На вершковому маслі обсмажуємо шматочки болгарського перцю близько 5 хвилин, далі додаємо до нього вже обсмажені серця і нарізані гриби. Як тільки надлишки вологи з грибів випарятся, заливаємо вміст сковороди сумішшю сметани і бульйону. Тушкуємо серця близько години на слабкому спеки, при необхідності підливаючи бульйон. Додаємо в блюдо обсмажене борошно, щоб соус загус, а також приправляємо все за смаком.
Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка в мультиварці, то після обжарювання інгредієнтів виставте режим "Гасіння", час виставити автоматично.
Як приготувати курячі сердечка швидко?
У цьому рецепті тривалий час піде лише на маринування, але при необхідності його можна пропустити, просто приправивши серця сіллю і перцем.
Інгредієнти: вода - 1 л; цукор - 1 ч. ложка; курячі сердечка - 300 г; сіль - 2 ст. ложки; червоний винний оцет - 3 ст. ложки; зубчик часнику - 1 шт.; масло оливи - 80 мл; петрушка пучок; мед - 1 ч. ложка. Приготування У воду додаємо сіль і цукор, перемішуємо до розчинення і маринуємо серця близько 3 годин. Обсушуємо мариновані серця серветками і нанизаем їх на шпажки. Розігріваємо сковороду гриль і кладемо на неї курячі шашлички, змащуємо їх соусом з олії, оцту, меду та часнику, після чого обсмажуємо до повної готовності протягом 3-5 хвилин. Подаємо, посипавши петрушкою.
Як приготувати курячі сердечка?
Інгредієнти: курячі серця - 750 г; оцет рисовий - 1 ст. ложка; сік імбиру - 1 ч. ложка; олія з насіння кунжуту - 2 ст. ложки; часник - 4 зубчики; бекон - 2 скибочки; порей - 1/2 ст.; солодкий перець - 100 р. Приготування Курячі серця нарізаємо і маринуємо в суміші оцту, олії, імбирного соку, часнику і перцю протягом 1-2 годин. На сковороді обсмажуємо бекон, обсмажені шматочки видаляємо, а на витопившемся жиру готуємо порей і перець. 5-7 хвилин через відправляємо на сковороду серця і продовжуємо готування протягом ще 5 хвилин.