Рецепти з м'ясного фаршу на швидку руку
Рублене м'ясо готується, звичайно, набагато швидше, ніж цілий великий шматок. Тому рецептів швидких страв з м'ясного фаршу на швидку руку досить багато. Що можна швидко приготувати з м'ясного фаршу, читайте нижче.
Дуже ліниві голубці
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 1 кг;
м'ясний фарш – 600 г;
рис довгий – 2/3 склянки;
цибуля – 200 г;
морква – 180 г;
консервовані томати у власному соку – 380 г;
сіль;
спеції;
сметана – 60 р.
Приготування
Капусту тоненько шаткуємо, відправляємо на сковороду і обсмажуємо разом з подрібненою морквою, цибулею протягом 5 хвилин. Відварюємо до напівготовності рис і змішуємо його з м'ясним фаршем, солимо і перчимо за смаком. У форму кладемо половину капусти, потім шар фаршу і знову капусту. Помідори розрізаємо на невеликі шматочки, додаємо сметану, подрібнену зелень і добре розмішуємо. Отриманим соусом заливаємо вміст форми, прикриваємо фольгою й запікаємо 45 хвилин при 220 градусах. Потім знімаємо фольгу і витримуємо нашу страву ще 10 хвилин у духовці.
Помилкові курячі ніжки
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 05 кг;
соломка – 1 упаковка;
цибуля – 120 г;
листкове тісто – 400 р.
Приготування
Дрібно нарізану цибулю кладемо у фарш, також кладемо сіль, перець і добре розмішуємо. А для того, щоб зробити масу однорідною, фарш потрібно ретельно відбити руками. Листкове тісто розкачуємо тоненьким шаром і ріжемо смужками шириною по 3 див. З фаршу формуємо довгасті вироби типу котлеток, в центр вставляємо соломку. Беремо 1 смужку тесту і, починаючи знизу обмотуємо нашу заготовку. Повинно вийти щось, що нагадує курячу гомілку. Викладаємо наші заготовки на сковороду і на невеликому вогні обсмажуємо з усіх боків до готовності.
М'ясні галушки
Інгредієнти:
цибуля – 150 г;
м'якуш білого хліба – 120 г;
сметана – 50 г;
фарш м'ясний – 600 г;
подрібнена зелень кропу;
сир тертий – 50 г;
крохмаль – 20 г;
яйця курячі великі – 2 шт.;
сіль;
перець.
Приготування
Цибулю подрібнюємо і кладемо його в фарш, туди ж вбиваємо яйця, додаємо вимочений в молоці хліб, тертий сир, перчимо і солимо. Формуємо галушки у вигляді невеликих кульок, опускаємо їх у каструлю з підсоленим окропом і після спливання їх на поверхню проварюємо близько 5 хвилин. З'єднуємо крохмаль зі сметаною, вливаємо 150 мл бульйону і доводимо до кипіння. Перед самою подачею поливаємо галушки отриманим соусом і притрушиваем подрібненою зеленню.
Дуже ліниві голубці
Інгредієнти:
Приготування
Капусту тоненько шаткуємо, відправляємо на сковороду і обсмажуємо разом з подрібненою морквою, цибулею протягом 5 хвилин. Відварюємо до напівготовності рис і змішуємо його з м'ясним фаршем, солимо і перчимо за смаком. У форму кладемо половину капусти, потім шар фаршу і знову капусту. Помідори розрізаємо на невеликі шматочки, додаємо сметану, подрібнену зелень і добре розмішуємо. Отриманим соусом заливаємо вміст форми, прикриваємо фольгою й запікаємо 45 хвилин при 220 градусах. Потім знімаємо фольгу і витримуємо нашу страву ще 10 хвилин у духовці.
Помилкові курячі ніжки
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно нарізану цибулю кладемо у фарш, також кладемо сіль, перець і добре розмішуємо. А для того, щоб зробити масу однорідною, фарш потрібно ретельно відбити руками. Листкове тісто розкачуємо тоненьким шаром і ріжемо смужками шириною по 3 див. З фаршу формуємо довгасті вироби типу котлеток, в центр вставляємо соломку. Беремо 1 смужку тесту і, починаючи знизу обмотуємо нашу заготовку. Повинно вийти щось, що нагадує курячу гомілку. Викладаємо наші заготовки на сковороду і на невеликому вогні обсмажуємо з усіх боків до готовності.
М'ясні галушки
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю подрібнюємо і кладемо його в фарш, туди ж вбиваємо яйця, додаємо вимочений в молоці хліб, тертий сир, перчимо і солимо. Формуємо галушки у вигляді невеликих кульок, опускаємо їх у каструлю з підсоленим окропом і після спливання їх на поверхню проварюємо близько 5 хвилин. З'єднуємо крохмаль зі сметаною, вливаємо 150 мл бульйону і доводимо до кипіння. Перед самою подачею поливаємо галушки отриманим соусом і притрушиваем подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з м'ясним фаршем
Дуже хорошим варіантом швидкого перекусу в обід стане шматочок смачного і ситного пирога з наповненням з м'ясного фаршу. Далі запропонуємо два
Курячі ніжки в листковому тісті
Деякі вважають, що страви з курячих ніжок досить одноманітні і здивувати чимось новим точно не вийде. Спробуємо довести протилежне і розповімо
Їжачки з фаршу
Їжачки з фаршу з рисом відмінно підійдуть для сімейного вечері, особливо така страва подобається дітям. Приготування таких їжачків не займе у вас
Голубці з курячим фаршем - рецепт
Голубці - страва ситне і, безсумнівно, смачне. Їх готують і з м'ясною начинкою, і з овочевою - тоді виходять вегетаріанські. У цій статті ми вам
Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і
Ліниві голубці в духовці
Ліниві голубці на те і ледачі, що готуються швидко і без всяких турбот. Кілька рецептів простого страви ми підібрали для вас в цій статті.