Рублене м'ясо готується, звичайно, набагато швидше, ніж цілий великий шматок. Тому рецептів швидких страв з м'ясного фаршу на швидку руку досить багато. Що можна швидко приготувати з м'ясного фаршу, читайте нижче.
Дуже ліниві голубці Інгредієнти: білокачанна капуста – 1 кг; м'ясний фарш – 600 г; рис довгий – 2/3 склянки; цибуля – 200 г; морква – 180 г; консервовані томати у власному соку – 380 г; сіль; спеції; сметана – 60 р. Приготування Капусту тоненько шаткуємо, відправляємо на сковороду і обсмажуємо разом з подрібненою морквою, цибулею протягом 5 хвилин. Відварюємо до напівготовності рис і змішуємо його з м'ясним фаршем, солимо і перчимо за смаком. У форму кладемо половину капусти, потім шар фаршу і знову капусту. Помідори розрізаємо на невеликі шматочки, додаємо сметану, подрібнену зелень і добре розмішуємо. Отриманим соусом заливаємо вміст форми, прикриваємо фольгою й запікаємо 45 хвилин при 220 градусах. Потім знімаємо фольгу і витримуємо нашу страву ще 10 хвилин у духовці.
Помилкові курячі ніжки Інгредієнти: м'ясний фарш – 05 кг; соломка – 1 упаковка; цибуля – 120 г; листкове тісто – 400 р. Приготування Дрібно нарізану цибулю кладемо у фарш, також кладемо сіль, перець і добре розмішуємо. А для того, щоб зробити масу однорідною, фарш потрібно ретельно відбити руками. Листкове тісто розкачуємо тоненьким шаром і ріжемо смужками шириною по 3 див. З фаршу формуємо довгасті вироби типу котлеток, в центр вставляємо соломку. Беремо 1 смужку тесту і, починаючи знизу обмотуємо нашу заготовку. Повинно вийти щось, що нагадує курячу гомілку. Викладаємо наші заготовки на сковороду і на невеликому вогні обсмажуємо з усіх боків до готовності.
М'ясні галушки Інгредієнти: цибуля – 150 г; м'якуш білого хліба – 120 г; сметана – 50 г; фарш м'ясний – 600 г; подрібнена зелень кропу; сир тертий – 50 г; крохмаль – 20 г; яйця курячі великі – 2 шт.; сіль; перець. Приготування Цибулю подрібнюємо і кладемо його в фарш, туди ж вбиваємо яйця, додаємо вимочений в молоці хліб, тертий сир, перчимо і солимо. Формуємо галушки у вигляді невеликих кульок, опускаємо їх у каструлю з підсоленим окропом і після спливання їх на поверхню проварюємо близько 5 хвилин. З'єднуємо крохмаль зі сметаною, вливаємо 150 мл бульйону і доводимо до кипіння. Перед самою подачею поливаємо галушки отриманим соусом і притрушиваем подрібненою зеленню.