Що приготувати без м'яса?
З популяризацією вегетаріанства, варіантів того, що приготувати без м'яса стало в рази більше. При цьому більшість з представлених у мережі страв легко готуються власноруч і не потребують чудернацьких інгредієнтах. Саме про таких стравах ми і маємо намір розповісти далі.
Картопляні котлети без м'яса
Швидким перекусом зручним для транспортування можуть стати ці картопляні котлетки. Їх також можна покласти в бургер чи самостійно подавати в компанії порції кетчупу або пісного майонезу.
Інгредієнти:
картопляні бульби - 530 г;
мелений льон - 1 ст. ложка;
вода - 55 мл;
лимонний сік - 5 мл;
борошно - 55 г;
паприка - 1/2 ч. ложки;
розпушувач - 5 р.
Приготування
Одну з картоплин відваріть, а другу натріть, полийте цитрусовим соком і відіжміть всю зайву вологу. Відварну картоплю пюрируйте і пюре змішайте з тертою бульбою. Залийте мелені насіння льону теплою водою і залиште їх розбухнути. Через 5 хвилин додайте в'язку суміш до картоплі, всипте паприку з дрібкою солі, а також борошно разом з розпушувачем. Сформуйте з маси котлетки і приступайте до обжарке.
Якщо ви не знаєте, що приготувати з овочів без м'яса на перше, то цей яскравий і поживний суп стане ідеальним відповіддю.
Інгредієнти:
солодкий перець - 210 г;
відварений нут - 430 г;
ріпчаста цибуля - 55 г;
морква - 95 г;
овочевий бульйон - 230 мл;
жменя зелені петрушки;
сік 1/2 лимона;
паприка - 1 ч. ложка;
мелена зіра - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Перець без серцевини, а також нарізану кубиками цибулю та моркву запечіть, приправивши їх паприкою, сіллю і зірою (250 градусів). Коду овочі стануть м'якими, пюрируйте їх разом з нутом і гарячим овочевим бульйоном. Доповніть блюдо лимонним соком і зеленню перед сервіруванням.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 135 г;
часник - 4 зубки;
томатна паста - 35 г;
сухе біле вино - 430 мл;
жменя зелені базиліка;
вершки - 65 мл;
томати консервовані - 930 г;
цукор - 5 р.
Приготування
Спасеруйте шматочки цибулі з пюрированным часником, а потім додайте до одержаної засмажки томатну пасту і розведіть все білим вином. Коли більша половина вина випарується, додайте консервовані томати і цукровий пісок. Після, залиште все нудитися на півгодини, а в самому кінці приправте підливу, влийте вершки і додайте трави.
Картопляні котлети без м'яса
Швидким перекусом зручним для транспортування можуть стати ці картопляні котлетки. Їх також можна покласти в бургер чи самостійно подавати в компанії порції кетчупу або пісного майонезу.
Інгредієнти:
Приготування
Одну з картоплин відваріть, а другу натріть, полийте цитрусовим соком і відіжміть всю зайву вологу. Відварну картоплю пюрируйте і пюре змішайте з тертою бульбою. Залийте мелені насіння льону теплою водою і залиште їх розбухнути. Через 5 хвилин додайте в'язку суміш до картоплі, всипте паприку з дрібкою солі, а також борошно разом з розпушувачем. Сформуйте з маси котлетки і приступайте до обжарке.
Овочевий суп без м'яса
Якщо ви не знаєте, що приготувати з овочів без м'яса на перше, то цей яскравий і поживний суп стане ідеальним відповіддю.
Інгредієнти:
Приготування
Перець без серцевини, а також нарізану кубиками цибулю та моркву запечіть, приправивши їх паприкою, сіллю і зірою (250 градусів). Коду овочі стануть м'якими, пюрируйте їх разом з нутом і гарячим овочевим бульйоном. Доповніть блюдо лимонним соком і зеленню перед сервіруванням.
Як приготувати підливу до макаронів без м'яса?
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте шматочки цибулі з пюрированным часником, а потім додайте до одержаної засмажки томатну пасту і розведіть все білим вином. Коли більша половина вина випарується, додайте консервовані томати і цукровий пісок. Після, залиште все нудитися на півгодини, а в самому кінці приправте підливу, влийте вершки і додайте трави.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісні морквяні котлети
Морквяні котлети - чудове блюдо, яке, безсумнівно, внесе яскравих фарб в буденне пісне меню. Далі запропонуємо кілька нових варіантів приготування
Що приготувати з індички швидко і смачно?
З м'яса птиці можна сміливо готувати всілякі незвичайні страви, впевнено доповнюючи спеціями або незвичайними компонентами. Індичка - не виняток, і
Сочевичний суп по-турецьки – рецепт
Страви турецької кухні вражають буйством фарб і смакових сполучень. Одним з найбільш яскравих представників традиційної турецької кухні є сочевичний
Який гарнір підходить до риби?
Приготувавши на обід рибу, виникає цілком закономірне питання про доречному гарнірі для неї. Пропонуємо розібратися з цим завданням, запропонувавши
Картопля з грибами в горщиках
Представляємо вам кілька неймовірних рецептів, які допоможуть без клопоту вразити гостей чудовим стравою і продемонструвати свої незвичайні кулінарні
Грибний суп з вершками
Суп, приготований з будь-якими грибами, завжди виходить ароматним і неймовірно смачним. Пропонуємо урізноманітнити це чудове перше блюдо і розповімо,