Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Який гарнір підходить до риби?

Який гарнір підходить до риби?

30-01-2016, 14:53
1 226
Який гарнір підходить до риби?
Дати точну відповідь на питання, який гарнір підходить до рибі практично неможливо, і причина тому проста: під кожен індивідуальний рецепт і вид риби підходить свій гарнір, з певною гамою текстур і смаків. У цьому матеріалі ми маємо намір розібрати декілька універсальних рецептів, які складуть ідеальну компанію будь-якої риби на вашому столі.

Гарнір до смаженої риби – рецепт


Так як смажена риба сама володіє вираженим смаком, жирністю і хрустку текстуру, гарнір до неї краще підбирати ніжний і максимально однорідний, наприклад, картопляне пюре.
Інгредієнти:

  • картопляні бульби - 640 г;

  • корінь селери - 210 г;

  • головка часнику;

  • гілочки чебрецю - 4 шт.;

  • оливкова олія - 45 мл


  • Приготування
    Шкірку на картопляних бульбах наколіть виделкою і натріть їх сіллю. Помістіть картоплини в духовку при 190 градусах на півгодини. По закінченні часу додайте до бульб конверт з фольги з кубиками селери, листочками чебрецю і зубками часнику всередині. Ще півгодини в духовці і можна знімати шкірку з картоплі і пюрировать його з часниковими зубками і селерою, не забувши додати оливкову олію.

    Що приготувати на гарнір до запеченої риби?


    Інгредієнти:

  • кускус - 240 г;

  • мелений кумін - 1 ч. ложка;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • червоний цибуля - 55 г;

  • жменя свіжої м'яти і коріандру;

  • томати - 170 г;

  • сік лимона - 35 мл


  • Приготування
    Змішайте кус-кус з кумином і паприкою, а потім залийте водою так, щоб покрити. Залиште крупу на 10 хвилин, а потім змішайте її з кубиками томатів, тонкими цибульними кільцями і зеленню. Збризніть цитрусовим соком і олією перед подачею.

    Кращий овочевий гарнір до риби


    Воістину універсальним гарніром є будь-які сезонні овочі. Ми зупинимося на тих, що достигають у середині літа, але ви можете адаптувати рецепт виходячи з пори року і того, що є під рукою. Заморожені овочі також допустимі.
    Який гарнір підходить до риби?

    Інгредієнти:

  • томати-вершки - 6 шт.;

  • червоний цибуля - 130 г;

  • солодкий перець - 420 г;

  • часник - 6 зубчиків;

  • каперси - 1 ст. ложка;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • сік 1/2 лимона.


  • Приготування
    Розділіть томати на четвертинки разом з перцем і цибулею. Зубки часнику залиште в оболонці. Збризніть овочі маслом, приправити сіллю і відправте запікатися на 45 хвилин при 220. Зніміть почорнілу з перців шкірку і розділіть м'якоть на смужки, видавіть вміст часникових зубков. Надішліть всі овочі на тарілку разом з соком, що виділився. Збризніть цитрусовим соком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кета у фользі в духовці – рецепт
    Кета у фользі в духовці – рецепт
    Найдоступніша риба з лососевих - кета, яка так само чудова в запеченому вигляді, як і будь-яка червона риба. Пропонуємо кілька простих, але дуже
    Гарнір до смаженої риби
    Гарнір до смаженої риби
    Використовуючи оригінальні рецепти, докладно описані далі, у вас більше не виникне сумніву під час вибору найбільш підходящого гарнір до основного
    Гарнір з гарбуза
    Гарнір з гарбуза
    Найбільш підходящим гарніром до м'яса можна впевнено назвати овочі, зокрема гарбуз, яку можна готувати різними способами. Далі докладно опишемо
    Рис на гарнір
    Рис на гарнір
    Пропонуємо забути про звичайну, груднястій рисової каші на гарнір і скористатися неймовірними рецептами, в яких детально описаний процес приготування
    Горбуша в фользі в духовці
    Горбуша в фользі в духовці
    Якщо напередодні урочистості у вас з'явилося бажання вразити гостей неймовірним стравою - скористайтеся запропонованими рецептами. Далі розповімо, як
    Як приготувати скумбрію в духовці у фользі?
    Як приготувати скумбрію в духовці у фользі?
    Скумбрію можна впевнено вважати найбільш простий рибкою, яка піддається практично будь-якого способу приготування. Щоб блюдо вийшло напевно смачним і