Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гарнір до смаженої риби

Гарнір до смаженої риби

14-01-2016, 14:27
2 252
Гарнір до смаженої риби
Якщо ви не знаєте, який гарнір краще підходить до смаженої риби, то дана тема спеціально для вас. Із запропонованого матеріалу ви дізнаєтеся, що можна приготувати до смаженої риби на гарнір і, скориставшись запропонованими рецептами, зможете зробити відмінний відповідне доповнення до рибних страв.

Кращий гарнір і смачний соус до смаженої риби


Кращим гарніром до смаженої риби вважається картопля або рис. Для більш жирних сортів риби, пожаренных в олії, добре приготувати відварні картопляні скибочки або пюре, а для нежирних і суховатых - ідеальним вважається смажену картоплю. Його можна приготувати на сковороді, у фритюрі або запекти в духовці. У цьому ж випадку можна подати окремо томатний, вершково-часниковий або будь-який інший соус на ваш смак, щоб надати суховатому рибному страві соковитості.
Пропонуємо рецепт картоплі по-селянськи, який чудово доповнить нежирні сорти смаженої рибки.

Рецепт картоплі по-селянськи на гарнір до смаженої риби


Інгредієнти:

  • картопляні бульби – 1 кг;

  • мелений чорний перець і паприка – за смаком;

  • сухі пряні трави – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • рафінована рослинна олія.


  • Приготування
    Картопляні бульби ретельно вимиваємо, використовуючи щітку і, не очищаючи, нарізаємо невеликими шматочками. Приправляємо їх сіллю, меленим чорним перцем і паприкою, додаємо сухі пряні трави, перемішуємо, скроплюємо маслом і знову перемішуємо. Тепер викладаємо картопляні скибочки на промаслений лист і витримуємо на середньому рівні прогрітій до 180 градусів духовці протягом сорока хвилин.

    Що приготувати до смаженої червоній рибі на гарнір?


    Червона рибка сама по собі досить жирна і тому вимагає більш легкого гарніру. Можна подати до неї свіжі або варені овочі, рис або ж який-небудь легкий салат.
    Як варіант, можна приготувати салат з болгарського перцю з селерою за рецептом нижче.
    Інгредієнти:

  • перець солодкий різних кольорів – 280 м;

  • салатні листя – 1 пучок;

  • стебла селери – 1-2 шт.;
  • Гарнір до смаженої риби

  • оливкова олія – 35 мл;

  • сік лимона – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • сіль – за смаком.


  • Приготування
    Вимиті болгарські перці нарізаємо великими кубиками, а салатні листя розриваємо на скибки. Стебла селери досить тонко шаткуємо й додаємо за смаком. Оливкова масло змішуємо з лимонним соком, меленим чорним перцем і сіллю, заправляємо отриманою сумішшю наш салатик і подаємо до смаженої червоній рибі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гарнір до голубців
    Гарнір до голубців
    Приготувавши домашні голубці з фірмовим рецептом, у господинь виникає питання з доповненням цієї страви цікавим гарніром. Далі розповімо, як
    Як запекти картоплю у фользі в духовці?
    Як запекти картоплю у фользі в духовці?
    Якщо ви думаєте, що стравою з картоплі нікого не здивувати, то скористайтеся запропонованими далі рецептами. У цій статті докладно описані три
    Салат з стеблової селери з огірком
    Салат з стеблової селери з огірком
    Свіжий, соковитий і дуже легкий салатик з стеблової селери з огірком особливо корисний для тих, хто рахує калорії. Приготувавши його, ви отримаєте
    Соус для риби
    Соус для риби
    Риба може бути смачною сама по собі, але ще смачніше вона стане завдяки спеціальним соусів для риби. Соус зробить смак рибного страви набагато
    Гарнір до риби
    Гарнір до риби
    Гарнір - це не просто добавка до основного блюда. Він допомагає нам зробити прийом їжі більш легким, корисним і ситним. І сьогодні мова піде про те,