Що приготувати з індички швидко і смачно?
Як і курятина, індичка практично не володіє власним смаком, а тому легко може стати частиною будь-якої страви з вашого меню. Крім іншого, залишки птиці також можна використовувати для приготування закусок і страв, які зручно брати з собою. З свіжої птиці можна приготувати цілий асортимент страв до вечері. Детальніше про те, що приготувати з індички швидко і смачно ми розповімо далі.
Для першої страви можна використовувати залишки птиці з вечері. Такі сендвічі швидко збираються і легко переживають час до обіду у ланч-бокс.
Інгредієнти:
соус песто - 45 мл;
швейцарський сир - 4 скибочки;
жменя зелені шпинату;
запечена індичка - 90 г;
вершкове масло - 15 г;
хліб - 4 скибочки.
Приготування
З одного боку змастіть хліб соусом песто, а на іншу нанесіть тонкий шар масла. На бік з песто покладіть шпинат, індичку і сир. Накрийте все другою половиною хліба і підсмажте на сухій добре розігрітій сковороді. Завдяки тонкому шару масла, сендвіч покриється рум'яною скоринкою і стане хрустким.
Що ж стосується повноцінного швидкого і смачного вечері з індички, то в якості одного з гарячих страв можна подати ситний гуляш – блюдо просте за своїм складом і технології.
Інгредієнти:
індичка - 530 г;
ріпчаста цибуля - 85 м;
часник - 4 зубки;
паприка - 1 ст. ложка;
картопля - 3-4 бульби;
оцет - 5 мл;
томати ( консервовані у соку) - 820 мл;
вода - 235 мл;
жменя зелені петрушки.
Приготування
Розділіть ріпчасту цибулю на кільця і обсмажте їх до зарум'янювання. До цибулі додайте кубики картоплі і індички, дочекайтеся зажаривания обох, полийте все оцтом і додайте паприку з щедрою пучкою солі. Видавіть часник і вилийте томати. Додайте воду і залиште все на середньому вогні на 45-55 хвилин. Подавайте зі сметаною і петрушкою.
Ці котлети з індички ви можете подавати окремо з салатом і гарніром або використовувати як бургер, виклавши на булочку, полив соусом і доповнивши овочами.
У цих котлетах не буде ні яєць, ні розмоченого в молоці хлібного м'якушки, смак залишиться максимально чистим, а котлети будуть містити мінімум вуглеводів і максимум білка.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 45 г;
фарш з індички - 730 г;
часник - 3 зубки;
вустерширський соус - 45 мл;
жменя зелені петрушки.
Приготування
Подрібніть цибулю, але не пропустіть його через м'ясорубку, якщо він пустить занадто багато рідини, то котлети розповзуться. Часник пюрируйте і додайте до фаршу разом з цибулею і щедрою пучкою солі. Влийте вустер і всипте нарізану петрушку. Перемішавши всі компоненти разом, сформуйте з фаршу котлетки будь-якого бажаного розміру, обсмажте звичним для вас способом і подавайте.
З індички, особливо з червоного м'яса з шкірою, виходять дивовижні наваристі бульйони, зігріваючі і насичують в холоди. Ми вирішили надати насиченого бульйону трохи більш густу, кремову текстуру, а в якості доповнень до м'яса використовувати широко доступні овочі і прованські трави.
Інгредієнти:
картопля - 230 г;
вершкове масло - 95 г;
борошно - 115 г;
бульйон з індички - 17 л;
морква - 115 г;
стебла селери - 3 шт.;
індичка варена - 430 г;
свіжий розмарин, шавлія - по 1 ст. ложці.
Приготування
Так як бульйон вже готовий, залишається лише розігріти його на середньому вогні і покласти шматочки картоплі. Поки картопля розм'якшується, обсмажте скибочки моркви з селерою. Додати зажарку в суп і відправте індичку слідом. Покладіть свіжі трави і зменшіть жар.
Муку обсмажте на вершковому маслі і розведіть пасту парою ополоників бульйону. Влийте борошняну суміш у суп і перемішайте.
Швидкий і смачний рецепт сендвіча з індички
Для першої страви можна використовувати залишки птиці з вечері. Такі сендвічі швидко збираються і легко переживають час до обіду у ланч-бокс.
Інгредієнти:
Приготування
З одного боку змастіть хліб соусом песто, а на іншу нанесіть тонкий шар масла. На бік з песто покладіть шпинат, індичку і сир. Накрийте все другою половиною хліба і підсмажте на сухій добре розігрітій сковороді. Завдяки тонкому шару масла, сендвіч покриється рум'яною скоринкою і стане хрустким.
Смачний гуляш з індички
Що ж стосується повноцінного швидкого і смачного вечері з індички, то в якості одного з гарячих страв можна подати ситний гуляш – блюдо просте за своїм складом і технології.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть ріпчасту цибулю на кільця і обсмажте їх до зарум'янювання. До цибулі додайте кубики картоплі і індички, дочекайтеся зажаривания обох, полийте все оцтом і додайте паприку з щедрою пучкою солі. Видавіть часник і вилийте томати. Додайте воду і залиште все на середньому вогні на 45-55 хвилин. Подавайте зі сметаною і петрушкою.
Як приготувати смачні котлети з індички?
Ці котлети з індички ви можете подавати окремо з салатом і гарніром або використовувати як бургер, виклавши на булочку, полив соусом і доповнивши овочами.
У цих котлетах не буде ні яєць, ні розмоченого в молоці хлібного м'якушки, смак залишиться максимально чистим, а котлети будуть містити мінімум вуглеводів і максимум білка.
Інгредієнти:
Приготування
Подрібніть цибулю, але не пропустіть його через м'ясорубку, якщо він пустить занадто багато рідини, то котлети розповзуться. Часник пюрируйте і додайте до фаршу разом з цибулею і щедрою пучкою солі. Влийте вустер і всипте нарізану петрушку. Перемішавши всі компоненти разом, сформуйте з фаршу котлетки будь-якого бажаного розміру, обсмажте звичним для вас способом і подавайте.
Смачний суп з індички – рецепт
З індички, особливо з червоного м'яса з шкірою, виходять дивовижні наваристі бульйони, зігріваючі і насичують в холоди. Ми вирішили надати насиченого бульйону трохи більш густу, кремову текстуру, а в якості доповнень до м'яса використовувати широко доступні овочі і прованські трави.
Інгредієнти:
Приготування
Так як бульйон вже готовий, залишається лише розігріти його на середньому вогні і покласти шматочки картоплі. Поки картопля розм'якшується, обсмажте скибочки моркви з селерою. Додати зажарку в суп і відправте індичку слідом. Покладіть свіжі трави і зменшіть жар.
Муку обсмажте на вершковому маслі і розведіть пасту парою ополоників бульйону. Влийте борошняну суміш у суп і перемішайте.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соус для індички
Смачні і ароматні соуси до м'яса придумали, щоб доповнювати смак готової страви або приховувати дрібні огріхи кухаря. Пропонуємо кілька незвичайних
Прості і смачні страви з індички - рецепти
З індички можна приготувати чудові страви, які не заберуть багато часу, так і по кишені не сильно вдарять. Пропонуємо з цього м'яса зварити смачний і
Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш
Рубані котлети з індички
Спробуйте порадувати своїх домочадців і гостей шалено смачними, соковитими і дуже ніжними котлетами з рубленого м'яса індички. Для того щоб
Печеня з індички
Сьогодні ми з вами приготуємо дивовижно смачне, ніжне, апетитне жарке з індички. Взявшись за створення цього кулінарного шедевра, ви переконаєтеся в
Котлети з індички в духовці
Якщо ви хочете приготувати що-небудь легке, але смачне, то придивіться до даних рецептами котлет з індички. Готуються вони в духовці, а тому мають