Соус для індички
М'ясо індички заслужено вважається дієтичним: в ньому трохи жиру, а тому воно часто виходить сухуватим, якщо ви вибрали невірний спосіб приготування або перетримали птицю. Благо, виправити ситуацію допоможе соус для індички, з яким птицю можна подавати або в якому її можна мучити.
Якщо ви вирішите приготувати нагетси або відбивні з індички, то цей вершковий, гоструватий соус, стане ідеальною компанією до неї.
Інгредієнти:
кефір - 215 мл;
сметана - 255 мл;
гострий соус - 25 мл;
сушений часник, цибулю - по 1/2 ч. ложки.
Приготування
З'єднайте всі інгредієнти зі списку разом, поки не отримаєте однорідний соус. Посоліть готовий соус за смаком.
Якщо ви вирішите запікати птицю, то покрийте її шкірку тонким шаром глазурі: гірчично-медова згодиться в самий раз.
Інгредієнти:
мед - 115 мл;
солодка гірчиця - 35 г;
майонез - 35 г;
сік лимона - 15 мл;
вершкове масло - 15 г;
соус барбекю - 80 мл
Приготування
Розтопіть вершкове масло і змішайте його з рідким медом і гірчицею. Додайте цитрусовий сік і влийте соус барбекю. Змішайте готовий соус з майонезом і подавайте до вже готової птиці, або використовувати як заміну маринаду.
Цей соус нагадує підливу і може стати в нагоді вам як для гасіння котлет і тюфтельок, так і для їх подання після попереднього обжарювання.
Інгредієнти:
вершкове масло - 25 г;
шалот - 45 г;
діжонська гірчиця - 10 г;
паприка - 1 ст. ложка;
вустерширський соус - 10 мл;
сметана - 245 г;
курячий бульйон - 210 мл
Приготування
Розтопивши вершкове масло, припустіть на ньому подрібнену цибулю до прозорості. Змішайте цибулеву засмажку з дижонской гірчицею і паприкою, влийте вустер, а слідом додайте сметану. Почніть поступово підливати курячий бульйон, при безперервному помішуванні, після чого залиште соус для індички з сметани побурлить до загустіння.
Інгредієнти:
журавлина заморожена - 4 ст.;
цукровий пісок - 245 г;
вода - 115 мл;
апельсиновий сік - 115 мл;
бальзамічний оцет - 15 мл
Приготування
Пересипте заморожену журавлину в сотейник і залийте її водою. Додайте цукровий пісок, сік апельсина і оцет. Залиште всі нудитися до тих пір, поки ягоди не почнуть лопатися. Після, зменшіть жар і пюрируйте соус блендером. Дайте соусу загуснути на невеликому вогні, а потім подавайте окремо або використовуйте в якості глазурі.
Соус до індички – рецепт
Якщо ви вирішите приготувати нагетси або відбивні з індички, то цей вершковий, гоструватий соус, стане ідеальною компанією до неї.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте всі інгредієнти зі списку разом, поки не отримаєте однорідний соус. Посоліть готовий соус за смаком.
Соус для індички в духовці
Якщо ви вирішите запікати птицю, то покрийте її шкірку тонким шаром глазурі: гірчично-медова згодиться в самий раз.
Інгредієнти:
Приготування
Розтопіть вершкове масло і змішайте його з рідким медом і гірчицею. Додайте цитрусовий сік і влийте соус барбекю. Змішайте готовий соус з майонезом і подавайте до вже готової птиці, або використовувати як заміну маринаду.
Як приготувати соус для котлет з індички?
Цей соус нагадує підливу і може стати в нагоді вам як для гасіння котлет і тюфтельок, так і для їх подання після попереднього обжарювання.
Інгредієнти:
Приготування
Розтопивши вершкове масло, припустіть на ньому подрібнену цибулю до прозорості. Змішайте цибулеву засмажку з дижонской гірчицею і паприкою, влийте вустер, а слідом додайте сметану. Почніть поступово підливати курячий бульйон, при безперервному помішуванні, після чого залиште соус для індички з сметани побурлить до загустіння.
Соус для індички з журавлини
Інгредієнти:
Приготування
Пересипте заморожену журавлину в сотейник і залийте її водою. Додайте цукровий пісок, сік апельсина і оцет. Залиште всі нудитися до тих пір, поки ягоди не почнуть лопатися. Після, зменшіть жар і пюрируйте соус блендером. Дайте соусу загуснути на невеликому вогні, а потім подавайте окремо або використовуйте в якості глазурі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соус для пельменів
Не секрет, що навіть найсмачніші домашні пельмені краще подати з цікавим соусом, щоб доповнити і поліпшити якості готового страви. Тому пропонуємо
Індичка з фруктами
Пропонуємо здивувати ваших гостей своїми неймовірними кулінарними здібностями, приготувавши чудову індичку, доповнену соковитими, ароматними
Прості і смачні страви з індички - рецепти
З індички можна приготувати чудові страви, які не заберуть багато часу, так і по кишені не сильно вдарять. Пропонуємо з цього м'яса зварити смачний і
Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш
Крила індички в духовці
Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його